Έχω μεγαλώσει Αθήνα αλλά πάντα ήμουν παιδί της φύσης! Δυσκολεύτηκα λίγο στην αρχή που δεν ήξερα σχεδόν κανέναν αλλά δε το έβαλα κάτω! Δε θα γύριζα στη πόλη τώρα! Η ποιότητα ζωής που είπες! Τεράστια διαφορά! Αυτό το πράσινο και την ησυχία, τη θάλασσα..τι να λέμε.. βλέπω και διαφορά στον σκύλο μου! Νιώθω ότι το κάνω και για εκείνον και όταν τον βλέπω τόσο χαρούμενο δε θα σκεφτόμουν καν να επιστρέψω στη παλιά μας καθημερινότητα! Να χαίρεσαι τη σκυλίτσα σου και να έχει πάντα υγεία!! της στέλνω μια μεγάλη αγκαλιά!!Ευχαριστώ για την ανάλυση !! Κ εγώ ταξίδεψα Τσεχία για να φέρω την σκυλα μου , Tyra Mineo είναι το θέμα , αν θέλεις να το δειςΈχεις πολύ σωστό τρόπο σκέψης !! Εγώ μένω στην Κω τα τελευταία 13 χρόνια !! Θα λατρέψεις τη ζωή στο νησί !! Έχει ποιότητα ζωής ! Μου αρέσει κ μένα πολύ το καφέ χρωμα στα ντόπερμαν !!
Μπορείς να μου το στείλεις σε προσωπικό μήνυμα όταν το πάρεις;;; Χιχι! Αναρωτιέμαι εάν ανέβαζα ένα ντόπερμαν με κομμένα αυτιά και ουρά 9-10 ετών θα μου έκαναν την ίδια επίθεση; Χλωμό..εγω εχω δηλωσει προ πολου αδυναμια στα ντοπερμαν και οτι θα παρω καπια στιγμη (δεν θα το παρουσιασω ομως για ευνοητους λογους)
το αλλο νταξ,συμπαθητικο ειναι.
Last edited by a moderator: