Προφανώς και είμαι.λυπαμαι αλλα οταν εδω λεω τα χ πραγματα και στην πραγματικοτητα κανω τα ψ πραγματα
εεε ειμαι αξιος της μπυρας μου.
Αλλά σε ποιον αναφέρεσαι?
Προφανώς και είμαι.λυπαμαι αλλα οταν εδω λεω τα χ πραγματα και στην πραγματικοτητα κανω τα ψ πραγματα
εεε ειμαι αξιος της μπυρας μου.
Αυτη την γεννα εννοω και εγω,και για να μην παρεξηγηθω,καλα εκανε και εβαλε γεννα...Mπα σε καλό σας, ζαλιστηκα με τα ναι-οχι-ισως -μπορει.
Οταν έμεινε έγκυος η mucca της @ProudtobeGreek γιατι δεν υπήρχε πρόβλημα; Εκτος και αν υπήρχε τελικά και παίχτηκαν άλλα στα παρασκήνια.
Προφανώς, σε κάποιον που ξέρει προσωπικά! Τόσο ώστε να έχει άποψη, για το τι κάνει, ή τι δεν κάνει στην ζωή του. Είναι απόλυτα σαφές. Τι δεν καταλαβαίνεις;Αλλά σε ποιον αναφέρεσαι?
οχι σε εσενα παντωςΠροφανώς και είμαι.
Αλλά σε ποιον αναφέρεσαι?
Ναι, λοιπόν?Mπα σε καλό σας, ζαλιστηκα με τα ναι-οχι-ισως -μπορει.
Οταν έμεινε έγκυος η mucca της @ProudtobeGreek γιατι δεν υπήρχε πρόβλημα; Εκτος και αν υπήρχε τελικά και παίχτηκαν άλλα στα παρασκήνια.
Αν ειμαι λαθος, διορθωσε με και θα χεις και δικιο, αλλα επειδη νεο μελος στο φορουμ (βασικα τωρα αρχισα να το παρακολουθω σε καθημερινη βαση), κατι τετοιο εγινε? Και αναφερομαι για την περι ου ο λογος αναγγελια γεννας που λετε"Οι συμμετέχοντες συμφωνούν να μην τοποθετούν δυσφημιστικό, προσβλητικό ή οποιοδήποτε άλλο υλικό που μπορεί να παραβιάζει τους νόμους του Ελληνικού κράτους.
Απαγορεύεται αυστηρά και τυχόν παραβίαση του κανόνα αυτού θα συνεπάγεται το κλείδωμα ή/και τη διαγραφή του συγκεκριμένου θέματος και ενδεχομένως την απαγόρευση πρόσβασης στο Forum για τον συγκεκριμένο χρήστη (ban)."
...αλλα η αναγγελία της γεννας (που ποτε δεν πραγματοποιήθηκε) πιστευω οτι διαγραφτηκε από το φορουμ . Σοφό θα ηταν να πάρει και αυτο το νήμα τον ίδιο δρόμο πριν τραβήξει περισσότερες σελίδες. @admin ?Αβαβά πέρασε?
Δεν είπαμε ότι είναι παράνομο και είπε μόνη της ότι αναλαμβάνει το ρίσκο για το πρόστιμο?[...]
Είπε κανείς ότι είναι νόμιμο κλπ,κλπ?
Δεν παρότρυνα κάποιον να κάνει κάτι.δηλαδη πως λες με ανεση ναι,μαμηστε τον νεο αλλα αν ειναι καλα παλιο μελος τουμπεκι;;
Αν ειμαι λαθος, διορθωσε με και θα χεις και δικιο, αλλα επειδη νεο μελος στο φορουμ (βασικα τωρα αρχισα να το παρακολουθω σε καθημερινη βαση), κατι τετοιο εγινε? Και αναφερομαι για την περι ου ο λογος αναγγελια γεννας που λετε
...αλλα η αναγγελία της γεννας (που ποτε δεν πραγματοποιήθηκε) πιστευω οτι διαγραφτηκε από το φορουμ . Σοφό θα ηταν να πάρει και αυτο το νήμα τον ίδιο δρόμο πριν τραβήξει περισσότερες σελίδες. @admin ?
Δε ξέρω εάν αναφέρεσαι σε εμένα αλλά εγώ έκανα τη δημοσίευση με τη φωτογραφία που ξεσήκωσε τον επναστατημενο λαό. Λοιπόν, δε το παίζω καθόλου ήρωας και εάν διαβάσεις τα ποστ μου θα το καταλάβεις. Πήρα το σκυλί κομμένο από Σερβία λοιπόν και οποίος θέλει να κάνει καταγγελία είναι δικό του θέμα και ας μη λέμε πολλά περί τούτου. Όσο για το φόρουμ και τους διαχειριστές του εάν κρίνουν ότι πρέπει να διαγράφω και να παραδόσουν στοιχεία στις αρχές και αυτό δικαίωμα τους. Το υφάκι όμως και τα νταηλικια μέσα από το διαδύκτιο μου είναι παντελώς αστεία και αδιάφορα. Ο καθένας μπορεί να πει τη γνώμη του με πολιτισμένο τρόπο.Τι λες μανούλα μου και σε έχω και για σοβαρό?
"Απαγορεύεται:
γ) η εισαγωγή και εμπορία σκύλων που είναι ακρωτηριασμένοι,
δ) η αναπαραγωγή σκύλων που είναι ακρωτηριασμένοι."
Άσε τον κόσμο να εκτίθεται, πιστεύοντας ότι αυτά είναι παλαβωμάρες μελών του φόρουμ και όχι νόμος του κράτους....
Με τόσο ψάξιμο μάλιστα που πιστεύει ότι είναι παλιός νόμος μωρέ και τρέχα γύρευε, ενώ είναι φρέσκος νόμος που έχει αρχίσει να ρίχνει καμπάνες δεξιά κι αριστερά.
Φίλε πωσελένε....δεν θα το βρεις από μας, μη φοβάσαι...αλλά έχεις δημοσιεύσει μια παρανομία, κατάλαβέ το και σταμάτα τα ηρωικά μαζί με τους άλλους ήρωες που ότι θυμούνται χαίρονται.
Ασ'το να πάει στα κομμάτια.
Μην ξεχνάς ότι η διαχείριση:
"Το φόρουμ είναι αναγκασμένο να προσφέρει όλα τα στοιχεία μέλους στις αρμόδιες αρχές όποτε και αν αυτό χρειαστεί και επιφυλάσσεται για κάθε νόμιμο δικαίωμα του."
Η διαχείριση φαντάζομαι δεν το ξεχνάει, παρά την παροιμιώδη ευγένεια και διακριτικότητά της που μάλλον δεν θέλει να εμπίπτει το θέμα σε αυτόν κανονισμό:
"Οι συμμετέχοντες συμφωνούν να μην τοποθετούν δυσφημιστικό, προσβλητικό ή οποιοδήποτε άλλο υλικό που μπορεί να παραβιάζει τους νόμους του Ελληνικού κράτους.
Απαγορεύεται αυστηρά και τυχόν παραβίαση του κανόνα αυτού θα συνεπάγεται το κλείδωμα ή/και τη διαγραφή του συγκεκριμένου θέματος και ενδεχομένως την απαγόρευση πρόσβασης στο Forum για τον συγκεκριμένο χρήστη (ban)."
Το κομμένο ντόπερμαν που πήρα βγήκε από τη φωτό αφού τόσο σας ενοχλεί. Συνεχίζω και το έχω σπιτι μου( για όσους θέλουν να με καταγγείλουν) γιατί είναι ο σκύλος μου. Απλά λυπάμαι για το επίπεδο..Αυτη την γεννα εννοω και εγω,και για να μην παρεξηγηθω,καλα εκανε και εβαλε γεννα...
Αλλα σε ενα νεο μελος τετοιο πεσιμο,και στο "δικο μας" παιδι αχ τι καλα?
Και αν θελετε να πιασετε λιγο πιο ηθικο κομματι...ρωτηστε την,το ντοπερμαν που πηρε λεει τπτ?Αλλη μια φυλη με βιασμενο χαρακτηρα απο ποιους αλλους?α ναι απο τους ψαχνω το τελειο και την ζητηση...
και η στειρωση ακρωτιριασμος δεν ειναι?/Καλώς ήρθες στο φόρουμ!
Χρόνια πολλά και καλή χρονιά και σένα. Να τα χαίρεσαι τα αγόρια σου, αλλά ο Dali τι σχέδιο είναι; Ελπίζω όχι αυτός, που συνποζάρει, στην φωτό προφίλ σου, με τον Hewie ε; Εκτός, αν δεν μένεις Ελλάδα.
Eμενα δεν με ενοχλει,ισα ισα με αυτο που εγραψα ηθελα να ξεκινησει συζητηση για τον χαρακτηρα!!!!Που θεωρω το πιο σημαντικο κομματι απο το αν εχει κομμενο αυτι η οχιΤο κομμένο ντόπερμαν που πήρα βγήκε από τη φωτό αφού τόσο σας ενοχλεί. Συνεχίζω και το έχω σπιτι μου( για όσους θέλουν να με καταγγείλουν) γιατί είναι ο σκύλος μου. Απλά λυπάμαι για το επίπεδο..
Δε πειράζει φίλε μου! Καλά να είμαστε και από πεσίματα έχουμε ακόμα! Όσο για κομμένα..υπάρχουν παντού παιδιά! Όχι μόνο εδώ στο φόρουμ σαν κάποιον που έγραψε ότι δε περίμενε να δει κομμένο ντόπερμαν αν έτη 2017..Απλά δε τα ποστάρουν. Τα κρύβουν. Κάντε μια βόλτα γενική στο διαδύκτιο και σε εκτροφεία! Έχει πολλές καταγγελίες να ασχοληθειτε!! Μέσα βάζω κι εμένα Ε; Να μη νομίζεται ότι την κάνω με ελαφρά..Αυτη την γεννα εννοω και εγω,και για να μην παρεξηγηθω,καλα εκανε και εβαλε γεννα...
Αλλα σε ενα νεο μελος τετοιο πεσιμο,και στο "δικο μας" παιδι αχ τι καλα?
Και αν θελετε να πιασετε λιγο πιο ηθικο κομματι...ρωτηστε την,το ντοπερμαν που πηρε λεει τπτ?Αλλη μια φυλη με βιασμενο χαρακτηρα απο ποιους αλλους?α ναι απο τους ψαχνω το τελειο και την ζητηση...
πολύ ωραία φώτο, ο γ.π. σου είναι πολύ όμορφο σκυλί...και ο μικρός καλός είναιΤο κομμένο ντόπερμαν που πήρα βγήκε από τη φωτό αφού τόσο σας ενοχλεί.
Ναι φίλε μου έχεις δίκιο! Απάντησα κάτω από το σχόλιο σου και ίσως φάνηκε σαν απάντηση προς εσένα. Καμία σχέση! Συγνώμη αν φάνηκε κάπως..ίσα ίσα έγραψα κάτω από εσένα γιατί συμφωνώ μαζί σου! Με συγχωρείς για τυχόν παρεξήγηση!Eμενα δεν με ενοχλει,ισα ισα με αυτο που εγραψα ηθελα να ξεκινησει συζητηση για τον χαρακτηρα!!!!Που θεωρω το πιο σημαντικο κομματι απο το αν εχει κομμενο αυτι η οχι
Εμένα ζευγάρωσε στο εξωτερικό όπου επιτρεπόταν κανονικά το να ζευγαρώνεις σκυλιά ακρωτηριασμένα....απλά προς πληροφόρηση....μιας και όπως ξέρετε δεν έγινε τελικά η γέννα...Mπα σε καλό σας, ζαλιστηκα με τα ναι-οχι-ισως -μπορει.
Μπορείς φίλε μου να πεις τη γνώμη σου ελεύθερα όσον αφορά το κόψιμο! Η γνώμες ποτέ δε με ενόχλησαν. Ούτε θα πήγαινα να κόψω το σκυλί μου. Αλλά οκ, παρανόμησα γιατί τον αγόρασα κομμένο από το εξωτερικό. Έγινε όμως τώρα αλλά αυτό που νιώθω για εκείνον δε θα αλλάξει ποτέ! Όσο για τα γερμανικά...άσε..δεν έχω λόγια..απλά μακάρι να του μοιάσει σε χαρακτήρα! Αυτό θα πω μόνο! Το δικό σου δε...υπέροχο πλάσμα και αυτά τα μάτια τους πια..δε θα τα χαρακτήριζα ανθρώπους όπως κάποιοι αλλά κάτι πολύ ανώτερο! Να τον προσεχείς και να σε προσέχει!! Να τον χαίρεσαι και να τον καμαρώνεις!! Να είναι πάντα καλά και όρθιος(στα πόδια του εννοώ) έως το τέλος! Χαχα!!πολύ ωραία φώτο, ο γ.π. σου είναι πολύ όμορφο σκυλί...και ο μικρός καλός είναι, αλλά οι προτιμήσεις μου βλέπεις...
(προσπερνώ το θέμα με τα κοψίματα...)
Το σκυλί στη φωτό είναι δικό σου;; Είναι δεν είναι, απλά χάζεψα! Είναι πανέμορφο!Εμένα ζευγάρωσε στο εξωτερικό όπου επιτρεπόταν κανονικά το να ζευγαρώνεις σκυλιά ακρωτηριασμένα....απλά προς πληροφόρηση....μιας και όπως ξέρετε δεν έγινε τελικά η γέννα...