Alexandra είσαι ή Alexandros?????????Και με το να με βρίζεις θα γράψω εσένα στα &*^%*%%^ μου
το ξαναγράφω γιατί προφανώς έχεις προβλημα
ΜΑΚΗΣ 8 θέματα πιο πάνω
δεν απευθυνομε σε εσένα
απευθυνομε σε όλους
Alexandra είσαι ή Alexandros?????????Και με το να με βρίζεις θα γράψω εσένα στα &*^%*%%^ μου
δεν απευθυνομε σε εσένα
απευθυνομε σε όλους
1/800. Κάναμε 4 κύκλους θεραπείας, τρεις στην αρχή με τον τίτλο να πηγαίνει από το 1/800 στο 1/400 και ξανά στο 1/600.CostasKontadakis said:Alexandra, ti titlo eixe h skylitsa sou otan diagnwsthke h astheneia?
εννοω ΑΡΝΗΤΙΚΗ.Alexandra said:Τι εννοείς αρνητική? Τίτλο 1/100?
Και η δική μου τόσο έχει και είναι φορέας.
μπορω να μαθω τους λογους?Alexandra said:Το μ@@@@@α το γείτονα τον έχω χεσμένο,
σε ποιες συζητησεις αναφερεσαι?oscar said:όλα τα μέλη οφείλουν να παραμένουν εντός της θεματολογίας του εκάστοτε topic, και να αποφεύγουν άσχετες και εκτός θέματος συζητήσεις.
galazio said:ουτε εγω δινω αναφορα για το τι συμβαινει στην οικογενεια μου,αυτο ομως δεν αναιρει το οτι ναι! το σκυλι με καλαζαρ ειναι επικινδυνο για τα σκυλια των αλλων...το οτι δεν κολλαει με το σαλιο ,τον αερα ,την επαφη,(αυτο μαλλον εννοεις πως δεν γνωριζουν)δεν σημαινει πως δεν ειναι επικινδυνο.
απο εκει και υστερα,εαν σου εκαναν καταγγελια,τι πιστευεις οτι θα γινοταν?
για το τελευταιο που ρωτας τωρα...
θα ημουν ικανοποιημενη εαν δεν εβγαζες τον σκυλο εξω απο το σπιτι 7 το απογευμα-με 9 το πρωι...
εφοσον αυτο δεν μπορει να γινει,ταισμα με σκορδο καθημερινα,αουταν μπολικο στο κεφαλι και στην κοιλια και γρηγορη βολτα τροχαδην :roll:
Alexandra said:Σενάριο επιστημονικής φαντασίας? Έρχεται η κτηνιατρική υπηρεσία, κάνουν εξέταση στο σκυλί, βρίσκεται θετικό στο καλαζάρ, βουρ στην ευθανασία.
Λύσεις? Οκ και βρίσκω και το φυγαδεύω. Πιθανά μπλεξίματα με το νόμο δε ξέρω, αλλά το σκυλί μου και πάλι θα είναι μακριά μου, γιατί αν το ξαναδεί ο γείτονας κλάφτα.
Για την πρωινή βόλτα σου το κάνω το χατήρι έτσι και αλλιώς, στη βραδυνή θα στα χαλάσω.
Φοράνε scallibor, αμπούλες Frontline και η βόλτα τους δυστυχώς ποτέ δεν κρατάει μια ώρα, ακόμα και το χειμώνα.
Για το autan δεν ξέρω αν κάνει, η σιτρονέλλα το ίδιο δεν είναι?
Σκόρδο το σκέφτομαι ήδη, δε το έχω ξαναδοκιμάσει, αλλά τους δίνω ξηρά τροφή πλέον. Που να το βάλω το σκόρδο και πόσο?