Καλαζάρ και μετακόμιση στην επαρχία!!


manou5321

Member
30 Οκτωβρίου 2009
7
0
Αθήνα
Χαίρεται! Έχω υιοθετησει ενα σκυλί εδω και δυο χρόνια, αρσενικό γκριφόν-γιορκσαιρ, το οποίο διαγνωσθηκε με καλαζαρ μετά τις καλοκαιρινές μας διακοπές τον Ιούλιο του 2010.

Παρ'ολο που προσπαθουσαμε να προλαβουμε κατι τετοιο με κολλαρα, συχνες επισκεψεις σε κτηνιατρο κλπ, αυτο που φοβομασταν ηρθε και μας βρηκε...
Τελοσπαντων, η επιλογη μας να τον παρουμε διακοπες σε καμπινγκ απ'οτι φαινεται εκαναν τελικα τη ζημια και δεν σταματαω να μετανοιωνω για αυτη μας την επιλογη...Ακολουθησαμε αγωγη με σιροπι και συνεχιζουμε το χαπι μεχρι και σημερα σχεδον ενα χρονο μετα.
Ο σκυλος ειναι ευδιαθετος, παιζει, εχει ενεργεια και απο τιποτα δε μπορεις να καταλαβεις οτι εχει καλαζαρ. Προσφατα, λογω οικονομικων δυσκολιων μετακομισαμε σε χωριο στην επαρχια. Πριν φυγουμε απο Αθηνα, καναμε ξανα εξετασεις και βγηκαν και παλι ανεβασμενες οι τιμες του, παρολο που σας λεω οτι και ο ιδιος ο κτηνιατρος ξαφνιαστηκε, αφου ο σκυλος συμπεριφερεται και τρωει σαν να μη συμβαινει τιποτα...Εδω στο χωριο, ειναι η καλυτερη του!

Οπως καταλαβαινετε ομως, ανησυχω για εκεινον γιατι ειναι φυσικό εδω να διατρεχει μεγαλυτερους κινδυνους απ'οτι στην Αθηνα. Βασικά λοιπον εχω δυο ερωτησεις:
Πώς μπορω να τον προστατευσω απο τη στιγμη που εχει ηδη καλαζαρ και βρισκεται στη φυση?...Και επισης, λιγο ασχετο, αν καποιος απο σας γνωριζει καποιον καλο κτηνιατρο στο Ηρακλειο Κρητης, ή στις Αρχανες Κρητης, καθως ειμαστε εδω μολις εναν μηνα, και δεν εχω βρει ακομη καποιον αξιολογο...

Υποψιν οτι υπαρχει μωρο στο σπιτι και θελω ο κτηνιατρος που θα βρω να μπορει να με συμβουλεψει και για θεματα υγιεινης, αλλά και να ειναι και της αντιληψης ότι το μωρο μπορει να μεγαλωνει με σκυλια, γιατι οι δυο που επισκεφτηκα μεχρι σημερα, συμπεριφερθηκαν τελειως αντιεπαγγελματικα και μου ειπαν ότι ή το μωρο θα εχω σπιτι ή το σκυλο!!!
Ευχαριστω εκ των προτερων
 
Last edited by a moderator:


Gherudos

Well-Known Member
27 Μαρτίου 2011
423
0
Ηράκλειο
Καλησπέρα φίλε, τα πρώτα 10 χρόνια της ζωής της σκυλίτσας μου την πήγαινα στον Πιπεράκη ο οποίος της έσωσε τη ζωή όταν έπαθε αφροδίσιο νόσημα σε μικρή ηλικία. Ο συγκεκριμένος γιατρός μεγαλώνει τα παιδιά του μαζί με ζώα και είμαι σίγουρος ότι θα σου δώσει αρκετές συμβουλές. Τα τελευταία 4 χρόνια την πηγαίνω στον Μηλαθιανάκη ο οποίος άνοιξε σχεδόν δίπλα στο σπίτι μου κι επειδή γεράσαμε και δεν θέλω να κουραζόμαστε την πηγαίνω εκεί και είμαι πάλι υπέρευχαριστημένος. Ποτέ και το τονίζω ΠΟΤΕ ΜΑ ΠΟΤΕ μην πάς στον Παρασύρη, ο τύπος είναι κρεοπώλης συμπεριφέρεται στα σκυλιά σαν ένα κομμάτι κρέας, μια φορά έκανα το λάθος να κάνω εμβόλιο εκεί επειδή ο Πιπεράκης έλειπε για 1 μήνα και παραλίγο να βάλω τα κλάματα με τη συμπεριφορά του μιας και ήμουν μικρό κοπέλι τότε. Την έπιασε στην κυριολεξία από το δέρμα και την πέταξε πάνω στο τραπέζι και της έκανε την ένεση, ούτε την εξέτασε ούτε τίποτα και η δικαιολογία του ήταν ότι το σκυλί φαινόταν καλά :/
 


Στατιστικά Forum

Θέματα
33.120
Μηνύματα
895.894
Μέλη
19.935
Νεότερο μέλος
Markela@