Καλαζάρ 1/400

paliotspos

Well-Known Member
17 Μαϊου 2018
276
847
Σήμερα πήραμε επιτέλους τα αποτελέσματα του μπιμ για τον τίτλο καλαζαρ (στείλαμε και δευτερο δείγμα μετα απο μέρες γιατί το πρώτο έφτασε σπασμένο..απο την αρχη δεν πήγε καλά) ..
Ανεβήκαμε στο 1/400 από 1/200 τον ιούλιο..η κτηνιατρος προτεινε αυξηση του ζιλαπουρ και να δούμε σε τρεις μήνες πως θα αντιδράσει ο οργανισμος του..αν ανέβει κι άλλο ξεκινάμε επιθετικες θεραπίες..
2 χρόνια τώρα η θεραπεια μας ηταν ζιλαπουρ και λεϊσγκαρντ..και οι περισσοτεροι τιτλοι 1/200, ένα αρνητικό και 2 φορες 1/50..
Του κάνω εξετάσεις ούρων και βιοχημικες ανα εξάμηνο για να βλέπουμε πως πάνε τα νεφρά..η διατροφή του είναι χαμηλης πρωτεΐνης για να μένει χαμηλη η κρεατινινη..συμπτωμα δεν έχει το παραμικρο..εκτος απο κατι που μπηκε στο αυτί του το καλοκαιρι και μια ουρολοιμωξη προσφάτως δεν είχαμε κατι άλλο τα τελευταια χρόνια..

Η ερώτηση μου είναι πότε να αρχίσω να τρέχω για δευτερες γνώμες,δευτερους τιτλους σε άλλο εργαστήριο κτλ ?
Στην κτηνίατρο έχω εμπιστοσύνη και μέχρι στιγμης κινούμαστε (νομίζω) οπως οι περισσοτεροι στην θεραπία μας..οπότε δεν έχω λόγο για περισσοτερα..αλλα με τρώει μήπως χρειάζεται να κάνω κάτι επιπλέον και εγώ επαναπαυομαι..

paliotspos

Well-Known Member
17 Μαϊου 2018
276
847
Αρχικά είχαμε ξεκινησει με 1 πρωι 1 βράδυ (των 300mg) ..οταν μας βγηκαν τιτλοι τα 1/50 και το αρνητικό το μειωσε σε 3/4 πρωι 3/4 βράδυ..τώρα θα δωσω 1,5 πρωι 1,5 βραδυ..ο σκυλος ειναι 20 κιλα

dim1974

Well-Known Member
14 Σεπτεμβρίου 2016
87
75
51
τωρα δινεις λιγο παραπανω (20mg αν κιλο σκυλου ειναι η μεγιστη δοση στο ζυλαπουρ) απο την μεγιστη δοση.
εγω στην θεση σου θα ζητουσα και αλλη γνωμη μηπως πρεπει αυτη την στιγμη να πας σε μιλτεφοραν η ενεσεις.

paliotspos

Well-Known Member
17 Μαϊου 2018
276
847
Αυτό είναι που με αγχώνει σε αυτα..αν παω για δευτερη και μου τα πει διαφορετικα απλα θα ανοιξει ο ασκος του αιόλου και θα τρέχω και για τρίτη και για τέταρτη κτλ..γιατί να ναι σωστος αυτος που θα μου πει ξεκίνα ενέσεις επειδη εβγαλε 1/400 μια φορά χωρις το παραμικρο συμπτωμα και να μην ειναι σωστη η τωρινη διαγνωση? Πολύ ψυχοφθόρες καταστάσεις και δυστυχως οταν μπλέξεις με γιατρους τις περνας..

TARA

Well-Known Member
30 Ιανουαρίου 2009
6.179
3.023
ΑΤΤΙΚΗ
Προσωπικά δεν έχω ξανακουσει με τίτλο 1/400 να κάνουν glucantime
Για το milteforan δεν ξέρω αλλά και πάλι πιστεύω ότι ο τίτλος είναι χαμηλά για οτιδήποτε άλλο εκτός του ζυλαπουρ και του λεισγκαρτ.
Όμως τον λόγο πρέπει να τον έχει ο κτηνίατρος.