Καλαζάρ 1/50

Aizak's mom

Well-Known Member
4 Ιουλίου 2018
284
537
27
Αθήνα
Ο Άιζακ βγήκε ύποπτος για καλαζάρ με τιμή 1/50. Η κτηνίατρος μου είπε επανεξέταση σε 1 μήνα γιατι μπορεί απλα να ήρθε σε επαφή με μολυσμένο έντομο χωρίς όμως απαραίτητα να νοσήσει. Να ανησυχώ? Ισχύει όντως οτι μπορεί να μην είναι τίποτα? Γιατί μια light κρισούλα μας έχει πιάσει..

BRUNO2

Well-Known Member
18 Ιανουαρίου 2018
82
255
Σύμφωνα και με τον δικό μου κτηνίατρο, τιμή μικρότερη από 1/100 δεν σημαίνει ότι ο σκύλος νοσεί.

• Like
Reactions: Aizak's mom

Aizak's mom

Well-Known Member
4 Ιουλίου 2018
284
537
27
Αθήνα
Ευχαριστω πολυ!! Η αλήθεια είναι οτι μέχρι την επόμενη εξέταση δεν νομίζω οτι θα ηρεμίσω:(..Θα κοιτάξω για το σιρόπι..fingers crossed..:unsure::unsure::unsure:

• Like
Reactions: Eroe

Eroe

Well-Known Member
16 Νοεμβρίου 2017
1.444
2.759
Θεσ/νικη
Κρατα κι αυτο, απο κει σε ενδιαφερει το "θεραπεια IV (αποτροπη της νοσησης)".

ΥΓ Συμφωνα με τον κτηνιατρο μου, στα πολυ πρωιμα σταδια ειναι αποτελεσματικο, και ειναι αρκετα ηπιο φαρμακο χωρις σοβαρες παρενεργειες (βεβαια οπου εμπλεκονται υποδοχεις δοπαμινης και σεροτονινης παντα υπαρχει ενα doping στοιχειο αλλα δεν ειναι τοσο μεγαλο στην προκειμενη περιπτωση ωστε να δεις τον Αιζακ μαστουρωμενο :) Πολλοι το δινουν προληπτικα το καλοκαιρι, αλλα η ταπεινη μου γνωμη ειναι οτι χωρις λογο δεν χρειαζεται)

Last edited:

Aizak's mom

Well-Known Member
4 Ιουλίου 2018
284
537
27
Αθήνα
Κρατα κι αυτο, απο κει σε ενδιαφερει το "θεραπεια IV (αποτροπη της νοσησης)".

ΥΓ Συμφωνα με τον κτηνιατρο μου, στα πολυ πρωιμα σταδια ειναι αποτελεσματικο, και ειναι αρκετα ηπιο φαρμακο χωρις σοβαρες παρενεργειες (βεβαια οπου εμπλεκονται υποδοχεις δοπαμινης και σεροτονινης παντα υπαρχει ενα doping στοιχειο αλλα δεν ειναι τοσο μεγαλο στην προκειμενη περιπτωση ωστε να δεις τον Αιζακ μαστουρωμενο :) Πολλοι το δινουν προληπτικα το καλοκαιρι, αλλα η ταπεινη μου γνωμη ειναι οτι χωρις λογο δεν χρειαζεται)
Δεν νομίζω οτι θα το έδινα γενικά προληπτικά .. αλλά για τώρα μου φαίνεται πολύ καλή λύση!! Αν του δώσω λίγο παραπάνω λες να έχω και για λίγο ησυχία στο σπίτι?:Ρ χαχαχα

• Like
Reactions: Eroe

Eroe

Well-Known Member
16 Νοεμβρίου 2017
1.444
2.759
Θεσ/νικη
Δεν νομίζω οτι θα το έδινα γενικά προληπτικά .. αλλά για τώρα μου φαίνεται πολύ καλή λύση!! Αν του δώσω λίγο παραπάνω λες να έχω και για λίγο ησυχία στο σπίτι?:Ρ χαχαχα
Μπα, αντιθετως, με αυξημενη σεροτονινη θα χοροπηδαει ολη μερα και θα αγαπαει ολο τον κοσμο :ROFLMAO::ROFLMAO:

• Like
Reactions: Aizak's mom