Καλαζάρ

jasmine

Well-Known Member
1 Μαρτίου 2011
302
0
ουφ ενα αδεσποτακι στη γειτονια εχει πιθανον κ ματωνουν τα αυτακια του κ καποια αλλα του τα γλυφουν..

jasmine

Well-Known Member
1 Μαρτίου 2011
302
0
εδω ο κτηνιατρος ερχετε μια φορα τη βδομαδα. του εχω μιλησει γι αυτο και αυριο πουθα ερθει θα περασει να του παρει αιμα αλλα μου ειπε πως τα αποτελεσματα θα τα εχουμε σε ενα μηνα...:-( τα στελνει αθηνα για αναληση

mareco

Well-Known Member
13 Ιουλίου 2009
30.967
20.396
Εστω αυτό. Να του ρίξει μια ματιά. Αν κρίνει από την κλινική του εικόνα, ότι μπορεί και να είναι από καλαζαρ, ας του αρχίσει έστω ένα προληπτικό zylapour μέχρι να βγουν τα αποτελέσματα. Κακό δεν κάνει.

jasmine

Well-Known Member
1 Μαρτίου 2011
302
0
το ειχε δει πριν καιρο μια κτηνιατρος που εκανε διακοπες εδω και μου ειχε πει ερλιχιωση του δωσαμε ενα μηνα αντιβιωση χωρις εξετασεις.. πιστευω ειναι καλυτερα του εχω βαλει και κολαρο σκαλιμπορ το αποπαρασιτωσα γιατι ηταν γεματο παρασιτα, και αν ηταν αυτο λεει ο γιατρος τωρα απλα η μυγες δεν αφησαν τις πληγες να κλεισουν και αν τωρα με το κρυο υπαρξει βελτιωση δεν θα ειναι καλαζαρ το σκυλι εχει ενεργεια και ορεξη για φαγητο. αυριο θα το δει και θα εχει πιο ολοκληρωμενη αποψη

st3li0s

Well-Known Member
26 Αυγούστου 2009
8.560
2.744
Θεσ/νίκη
Σε ποιο σημείο του αυτιού ματώνουν?

Τουλάχιστον δεν μπορείτε να το φέρετε στο μέρος σας να το κάνετε 1-2 πλύσεις με καθαριστικό για τα αυτιά και βαμβακάκι?
Αν είναι στο εσωτερικό του πτερυγίου οι πληγές...
Τώρα που έπιασαν τα κρύα θα είναι καλύτερα γιατί δεν υπάρχουν μύγες και πιθανά μικρόβια όπως το καλοκαίρι!

veteriarian

Well-Known Member
11 Ιουνίου 2011
140
0
Σε ποιο σημείο του αυτιού ματώνουν?

Τουλάχιστον δεν μπορείτε να το φέρετε στο μέρος σας να το κάνετε 1-2 πλύσεις με καθαριστικό για τα αυτιά και βαμβακάκι?
Αν είναι στο εσωτερικό του πτερυγίου οι πληγές...
Τώρα που έπιασαν τα κρύα θα είναι καλύτερα γιατί δεν υπάρχουν μύγες και πιθανά μικρόβια όπως το καλοκαίρι!
ειστε γιατρος?

ICE

Well-Known Member
9 Νοεμβρίου 2010
6.410
421
ΑΘΗΝΑ
Σε ποιο μερος ματωνουν τα αυτια ; Δεν ειμαι γιατρος, αλλα βγαλε το σκαλιμπορ και βαλτου κατι αλλο...

Sent from my HTC HD2 using Tapatalk