Καλημέρα, διάρροια σε σκύλο και δυσκολία να ενεργηθεί.

Raleo37

Member
2 Σεπτεμβρίου 2017
5
0
47
Καλημέρα , ο σκύλος μου 3.5 ετών έχει διάρροια εδώ και 4μέρες και επίσης δυσκολεύεται να ενεργηθεί (μερικές φορές απλά βγάζει κάτι σαν διαφανές υγρό μετά από προσπάθεια). Στην διατροφή του δεν έχει αλλάξει κάτι , ούτε στην συμπεριφορά του. Είναι γεμάτος ενέργεια και διάθεση για παιχνίδι , δεν παραπονιέται και δεν δείχνει να τον ενοχλεί κάτι. Ο κτηνίατρος απλά μου έδωσε ένα χάπι για τα σκουλήκια και μου είπε να περιμένω να δω πώς θα πάει .. Κάποια συμβουλή ή τι μπορεί να είναι?

ISKENDER

Well-Known Member
28 Ιουνίου 2013
1.986
6.022
SALONIKI
Μπορει να έφαγε κατι βρόμικο ή χαλασμένο αν οχι σηγουρα τοτε
οτι πει ο γιατρός αν δεν στρώσει θα το ξαναπάς.

Raleo37

Member
2 Σεπτεμβρίου 2017
5
0
47
κ εγώ κάτι τέτοιο υποψιάζομαι .. να έφαγε κάτι στη βόλτα πριν προλάβω να το καταλάβω .. απλά ανησύχησα για το διαφανές υγρό σαν πύον που είπα πιο πάνω και γιατί έχουν περάσει ήδη 4μέρες και συνεχίζει ..του δίνω κοτόπουλο και ρύζι αυτές τις μέρες..

barouf

Well-Known Member
24 Αυγούστου 2016
212
1.136
49
Το είχε κανει και ο δικος μας κατι παρόμοιο. Ο γιατρος ειχε πει οτι εχει κατι σαν κολικο, δεν θυμαμαι ακριβως πως το ειχε πει. Κατι με το εντερακι του...
Ειχε συστήσει να αυξησουμε τις φυτικες ινες στη διατροφη του. Για λιγες μερες κοτοπουλο ριζι και allbran. Και μετα λιγα allbran στις κροκετες του.
Μια χαρα δουλεψε.
Ρωτα τον γιατρο σου.

Raleo37

Member
2 Σεπτεμβρίου 2017
5
0
47
Κάτι αντίστοιχο μου είπε και ο δικός μου κτηνίατρος , να στε καλά για τη βοήθεια , βλέπω πως πάει τις επόμενες δυο μέρες και θα ενημερώσω , το κακό είναι οτι θυμήθηκα πως πριν καποιες μέρες έφαγε ενα πλαστικό κομμάτι από ένα απτα παιχνίδια του και φοβάμαι μήπως του κόλλησε ...βέβαια η διάρροια λογικά δεν έχει σχεση μ αυτό..

Raleo37

Member
2 Σεπτεμβρίου 2017
5
0
47
ο κτηνίατρος λοιπόν μου έδωσε endogard πριν 2 μέρες.. ο μικρός ακόμα τα ίδια συμπτώματα διάρροια ανοιχτόχρωμη πυώδης σχετικά.. σαν σάλια κάπως ...αύριο θα ξαναπάω στο γιατρό προφανώς αλλά ..τι μπορεί να είναι..έχουν περάσει τόσες μέρες(η διαθεσή του ακόμα τέλεια σαν να μη τρέχει τίποτα)