Καλημέρα και από μας!!

jo.d

Well-Known Member
8 Μαϊου 2012
147
0
βουλα
Καλημερα σας,ονομαζουμε Γιαννα και χαιρομαστε ολοι πολυ που θα μπουμε στην παρεα σας.Στην οικιγενεια μας περα απο εμενα και τον ανδρα μου υπααρχουν Η Εμμα μας 13 χρονων,θεα,εξυπνη,κοινωνικη και και και....,Ο Τρουφι 12 χρονων τον βρηκα πριν 11 χρονια εξω απο την δουλεια μου τρομερα βρωμικο γεματος αγκαθια χορτα και φοβισμενος γαυγιζε σε ολους απο μακρυα και αν πλησιαζες εβγαζε δοντια.Μαλλον υπηρξε ερωτας με την πρωτη ματια γιατι με αφηνε να πλησιασω στο 1 μετρο χωρις να κανει τιποτα του αφηνα φαγητο και εφευγα Αυτο εγινε για 3 μερες την τεταρτη ετσι ξαφνικα χωρις να εχουμε ιδιαιτερες σχεσεις σχολαω απο την δουλεια ανοιγω την πορτα του αυτοκινητου και τσοοοουυυυυπ μπαινει και καθεται στην θεση του συνοδηγου......και το καινουργιο μελος Η Μιλβα μας 2 μηνων πανεξυπνη και μας εχει τρελλανει ολους με τα σκερτσα της......

mareco

Well-Known Member
13 Ιουλίου 2009
30.971
20.403
Καλώς ήρθατε όλη η οικογένεια :)

Επειδή δεν είναι σαφές...η θεά Εμμα...είναι 2ποδη ή 4ποδη; :D

Μπράβο του του Τρούφι. Πανέξυπνος!!! Ηξερε τι έκανε.

Η ιστορία της Μίλβας;

Amaliaz

Well-Known Member
23 Οκτωβρίου 2009
10.140
4.852
Kαλως ηρθατε! Μεγαλη παρεα :)

Περιμενουμε φωτογραφιες.

jo.d

Well-Known Member
8 Μαϊου 2012
147
0
βουλα
Ευχαριστουμε πολυ....Ναι συντομα θα βαλω φωτογραφιες.Η Εμμα ειναι η μεγαλυτερη κοπελα μας χασκυ ο τρουφυ γριφον κανις και η μιλβα το μικρο δανακι μας .....

jo.d

Well-Known Member
8 Μαϊου 2012
147
0
βουλα
Η μιλβα μας ειναι 2 μηνων δανακι την πηρα απο εναν να μη τον χαρακτηρισω που δεν στειρωνει τα σκυλια του και εκτος αυτου αφηνει και τα μωρα εξω στο κρυο ....ετυχε να περασω τα ακουσα τα ειδα αν μπορουσα να παρω και τους γονεις και τα παιδια θα το εκανα αλλα δυσκολο λογω χωρου...αλλα εχουμε την μιλβα μας

mareco

Well-Known Member
13 Ιουλίου 2009
30.971
20.403
Μπράβο σου...δικός μας άνθρωπος κι εσύ!!!

l.Kyveli

Well-Known Member
12 Φεβρουαρίου 2011
15.870
8.083
Kαλώς ήρθες Γιάννα, είναι μεγάλη χαρά όταν τα νέα μέλη είναι σαν εσένα :)

jo.d

Well-Known Member
8 Μαϊου 2012
147
0
βουλα
και δικη μου χαρα να μιλαω με ανθρωπους που μοιραζομαστε το ιδιο παθος...

jo.d

Well-Known Member
8 Μαϊου 2012
147
0
βουλα
καλησπερα καλησπερα αχχχ αυτη η μκρη καθε φορα που ξυπναει ολο και πιο δραστηρια ειναι κυνηγαει και δαγκωνει τα αλλα και εμενα μαζι...ξεχνιεται λιγο με τα παιχνιδια καιιιιι ξανα προς το δαγκωμα τραβα.....

Amaliaz

Well-Known Member
23 Οκτωβρίου 2009
10.140
4.852
Eγω δεν καταλαβα... ετυχε να περνας απ εξω απο μια πορτα με ενα ζευγαρι Δανους, μπηκες μεσα, πηρες ενα κουταβι και εφυγες? Η υπολοιπη τοκετομαδα? Αυτον που κανει γεννες τον ξερεις ?

jo.d

Well-Known Member
8 Μαϊου 2012
147
0
βουλα
τα ειχε σε ενα μαγαζι με σκαφη εγω ειχα δουλιτσα εκει διπλα τα ακουσα πλησιασα μπηκα και ειδα 2 τερατα ομορφα ομως να με πλησιαζουν πρωτη σκεψη με φαγανε δευτερη μπα δεν νομιζω να ειναι αγρια αλλιως θα τα ειχε ετσι..τλσ ερχεται αυτος του λεω αν ειναι τα παιδια αυτα που γαυγιζουν πηγαινω βλεπω πως τα εχει βριζω και περνω την μικρη....οχι δεν τον ηξερα...

ghost girl

Well-Known Member
11 Σεπτεμβρίου 2007
1.073
185
το έχω δίπορτο...
Καλως ηρθες Γιαννα με την παρεα σου!
Μπραβο σου που εδωσες σπιτι στα σκυλακια σου!
Αυτα τα δανακια που λες, επειδη εχουμε και μια αδυναμια οσο να το πεις, τι γινανε τα υπολοιπα? μηπως ειναι ενας τυπος καπου στους αγ. Θεοδωρους αυτος που τα ειχε?

jo.d

Well-Known Member
8 Μαϊου 2012
147
0
βουλα
τσου προς αναβυσσο μερια ειναι....τα αλλα χθες ειχα μια συζητηση και ειπα σε μια κοπελα να περασει να δει εγω το αποφευγω γιατι με αδεια χερια δεν θα γυρισω....και δεν χωραμε αλλοι σε αυτο το σπιτι...