Καλημέρα και από μας!!

jo.d

Well-Known Member
8 Μαϊου 2012
147
0
βουλα
Ετοιμες κ οι πρωτες φωτο απ'τα παιδακια μου....
Μη μου τα ματιασετε,με μετρο τα γλυκολογα....:)

agathe

Well-Known Member
27 Ιανουαρίου 2011
3.265
114
Σπέτσες
Πανέμορφα τα παιδάκια σας, να τα χαίρεστε και να σας χαίρονται κι αυτά...:)

ghost girl

Well-Known Member
11 Σεπτεμβρίου 2007
1.073
185
το έχω δίπορτο...
καλα αυτος ο τυπος οταν πηρες το ενα κουταβι δεν σου ειπε τιποτα? ετσι απλα σε αφησε να το παρεις? αν ειναι να περασουμε κι εμεις απο κει...!:)

jo.d

Well-Known Member
8 Μαϊου 2012
147
0
βουλα
αρχικα απο οτι μου ειπε τα εδινε 500 αλλα σε μενα που βλεπει οτι τα αγαπαω πολυ να του δωσω 200μμμμμ...μπαρουφες μαλλον εγω θα την επερνα οπως και να ειχε....το μονο που ειπα ειναι οτι θα την δει και η κτηνιατρος και μου ειπε ναι βεβαια μπορει να δει και τους γονεις εαν θελει.

Amaliaz

Well-Known Member
23 Οκτωβρίου 2009
10.140
4.852
εκανα βλακεια???
Εσυ τι πιστευεις ? οτι εκανες καλο ή κακο ?

Eπισης, στις φωτογραφιες που εχεις βαλει η κουταβα ειναι 30-40 ημερων... με τιποτα πιο πολυ....

jo.d

Well-Known Member
8 Μαϊου 2012
147
0
βουλα
κακο γιατι βρισκουν και τα κανουν απο την αλλη αφου τα ειδα και ετσι οπως ηταν εξω να τρεμουν εγω απλα δεν μπορουσα να την αφησω δεν ειχα κανενα σκοπο για τριτο σκυλακι και αν ειχα σιγουρα αν ηθελα σιγκεκριμενη ρατσα θα ψαχνομουν απο εκτροφεα σοβαρο η αδεσποτακια ακομα καλυτερα...

Amaliaz

Well-Known Member
23 Οκτωβρίου 2009
10.140
4.852
Αρα καταληγουμε οτι δεν προκειται για διασωση.
Οπως και να χει, τουλαχιστον καταλαβαινεις οτι με τον τροπο αυτο απλα εκανες τη δουλεια του πιο ευκολη. Παντως την πηρες πολυ μικρη σε ηλικια... με οτι αυτο συνεπαγεται για την μετεπειτα πορεια, ειδικα σε ενα σκυλο τετοιας δυναμης και μεγεθους.

Natassa

Well-Known Member
10 Ιανουαρίου 2008
4.700
172
Αθήνα
www.petphoto.gr
με οτι αυτο συνεπαγεται για την μετεπειτα πορεια, ειδικα σε ενα σκυλο τετοιας δυναμης και μεγεθους.
...κ με αρκετά θέματα υγείας, αν δεν είναι από επιλεκτική κ προσεκτική εκτροφή.

Καλωσήρθατε κ εύχομαι η μικρή να μεγαλώσει σωστά χωρίς θέματα κ επίσης να χαίρεσαι κ τα άλλα 2 σκυλάκια σου.

jo.d

Well-Known Member
8 Μαϊου 2012
147
0
βουλα
ναι εκανα την δουλεια του πιο ευκολη αλλα ως πρωτη σκεψη ηταν οι συνθηκες που ζουσαν τα κουταβια λαθος σωστο αυτο εκανα και νιωθω καλα.οσο για την ηλικια ναι πολυ μικρη οτιδηποτε και αν προκυψει θα το αντιμετωπισουμε ...μεχρι τωρα ολα πολυ καλα και πιστευω οτι ετσι θα πανε...μεγαλωνει και γινεται ενα χαρουμενο τερατακι...

ghost girl

Well-Known Member
11 Σεπτεμβρίου 2007
1.073
185
το έχω δίπορτο...
δυστυχως θα πρεπει να επαναλαβω κι εγω, κι ας γινομαι κουραστικη, οτι απεκτησες το σκυλακι με πολυ λαθος τροπο. ο τυπος 200ε απο σενα 200ε απο τον αλλο θα βγαλει ενα ποσο που θα ειναι ικανο να τον κανει να ξαναζευγαρωσει τα αγνωστου υγειας, μορφολογιας και χαρακτηρα σκυλια του, με απογονους που ενδεχομενως θα ζευγαρωσουν κλπ κλπ. που ισουται με δεκαδες αδεσποτα ή αρρωστα ή κακου χαρακτηρα ή ολα μαζι, σκυλια.
Επαναλαμβανω λοιπον: Αν δεν εχει τι να τα κανει, δυσκολα θα ξανακανει γεννα. Μην ενθαρρυνετε την δημιουργεια υπερπληθυσμου και αδεσποτων, προσπαθωντας να "σωσετε το ερημο κουταβακι που θα βρισκοταν σε αθλιες συνθηκες"
Μα την παναγια, ειναι προτιμοτερο να περιμενετε να το πεταξει στο δρομο και να το παρετε τοτε, παρα απο τον ιδιο.
και δεν τα λεω μονο για σενα Γιαννα αλλα για οσους θα διαβασουν και ισως δεν γνωριζουν.
οπως και να εχει τωρα εχεις το κουταβακι σου και πρεπει να κανεις τις σωστες κινησεις γιατι εκτος απο τα κληρονομικα του χαρακτηριστικα στα οποια δεν μπορεις να επεμβεις, υπαρχουν και επικτητες προβληματικες συμπεριφορες που καλο θα ηταν να φροντισεις να μην υιοθετησει η μικρη σου γιατι σε πολυ λιγο δεν θα ειναι μικρη αλλα ΤΕΡΑΣΤΙΑ.
ό,τι βοηθεια χρειαστεις ειμαστε εδω, αλλοι με λιγοτερες αλλοι με περισσοτερες γνωσεις και εμπειριες και ειμαστε προθυμοι να τις μοιραστουμε.

πολυ φιλικα
Μαρινα

jo.d

Well-Known Member
8 Μαϊου 2012
147
0
βουλα
Ανανεωσα τα αλμπουμ των παιδιων μου με καινουργιες φωτο απο την Μιλβα..;)

jo.d

Well-Known Member
8 Μαϊου 2012
147
0
βουλα
εχω βαλει φωτογραφιες απο το τερατακι μου.Σε 2 μερες γινομαστε 7 μηνων.θα ακολουθησουν και αλλες.:)

jo.d

Well-Known Member
8 Μαϊου 2012
147
0
βουλα
Ευχαριστωωωω...πηγαμε και στον κτηνιατρο για το μβολιο καλαζαρ μετρηθηκαμε και ειμαστε στους 71 ποντους και 38,5 κιλα...Μου εχει παρει το μυαλο και δεν θελω να την κακομαθαινω αλλα δεν τα καταφερνω και τοσο.Αφου ξυπναω εγω καθε μερα χωρις παραπονο λεει πολλα.ειναι τοσο ωραιο ξυπνημα ομως.Περιμενει ποτε θα φυγει ο αντρας μου και ανεβαινει στο κρεββατι ξαπλωνει και απλωνει το τοσοδουλικο ποδαρακι της και με παιρνει αγκαλια.καθομαστε ετσι κανα τεταρτο,οταν ανοιγω τα ματια μου αρχιζει το πρωινο μπανιο με φιλια και οταν της λεω ελα τωρα μα την κοιλιτσα γυριζει ανασκελα και περιμενει για το φιλι της.....εεεε ειναι να μην αρρωστησεις με τα καμωματα της..