Καλημερα και απο εμενα

7 Μαρτίου 2016
15
26
56
IMG_3660.jpg Καλημερα σε ολη την παρεα εδω.

Είμαι ο Γιάννης και εχω υιοθετήσει εδω και 2 χρόνια ένα ενήλικο ημίαμο σεττερ-ποιντερ απο καταφύγιο. Βασικά εγω λεω ότι πρόκειται για διασταύρωση σκυλου και γάτας μιας που λιάζεται ολη μερα στο μπαλκόνι οσο βρίσκεται στο σπιτι, ενώ στη βόλτα δε διστάζει να ανέβει πανω στο δέντρο προκειμένου να ξετρυπώσει τη γάτα . Φαίνεται άλλωστε και στην φωτογραφία .

mareco

Well-Known Member
13 Ιουλίου 2009
30.970
20.401
Καλώς ήρθες Γιάννη στο φόρουμ (y)

Μπράβο σου για την υιοθεσία και να την χαίρεσαι την μικρή σου!
Να προσέχεις όμως, αφού τις κυνηγάει έτσι με πάθος τις γάτες, μην αρχίσει να τις πιάνει κιόλας κάποτε. Κρίμα θα είναι :)

7 Μαρτίου 2016
15
26
56
Καλώς ήρθες Γιάννη στο φόρουμ (y)

Μπράβο σου για την υιοθεσία και να την χαίρεσαι την μικρή σου!
Να προσέχεις όμως, αφού τις κυνηγάει έτσι με πάθος τις γάτες, μην αρχίσει να τις πιάνει κιόλας κάποτε. Κρίμα θα είναι :)
Ευχαριστώ !! Προσέχω προσέχω.... Η φωτογραφία είναι περσυνή. Πλέον (οχι οτι δεν μπορει να ανεβει στο δέντρο) φερμάρει μεν, γαυγίζει αλλα μεχρι εκει. Το δουλέψαμε αυτό το θέμα.

Viviana

Well-Known Member
1 Νοεμβρίου 2011
2.901
546
Χολαργός
Καλως ηρθες και να χαιρεσαι την Ηρα σου!!Μπραβο που τη πηρες απο καταφυγιο...Κι εσυ προβλημα με τις γατες ε;;; κι εγω εχω το ιδιο θεμα...θελει προσοχη μη τη τραυματισουν με τα νυχια τους και φυσικα μην αρπαξει καμμια η Ηρα κι εχεις άλλα..Κι εγω απο φιλοζωικη τον πηρα το Ροκυ μου..:)

7 Μαρτίου 2016
15
26
56
Καλως ηρθες και να χαιρεσαι την Ηρα σου!!Μπραβο που τη πηρες απο καταφυγιο...Κι εσυ προβλημα με τις γατες ε;;; κι εγω εχω το ιδιο θεμα...θελει προσοχη μη τη τραυματισουν με τα νυχια τους και φυσικα μην αρπαξει καμμια η Ηρα κι εχεις άλλα..Κι εγω απο φιλοζωικη τον πηρα το Ροκυ μου..:)
Vivianna η Ήρα έχει κόλημα τρελλό (α) μεγάτες και (β) με περιστέρια και λοιπά πετούμενα. Για να καταλάβεις, ο κτηνίατρος έχει μια αφίσα μεγάλη στο ιατρείο που απεικονίζει ένα σκυλο και μια γατα. Είναι σε αρκετά μεγάλο μέγεθος η αφίσα αυτή και η Ήρα καθε φορά που την πηγαίνω φερμάρει την γάτα να της την πεσει.

Την προσέχω, εννοείται οτι δεν την αφηνω να κανει κινηση , απλα την κάνω χάζι ετσι οπως παει σιγααααααα σιγααααααα προς τη γάτα :)

Να χαίρεσαι τον Ροκυ σου και μακαρι να βρουν συντομα σπιτι και τα σκυλάκια που ειναι ακομα στα καταφύγια.

• Like
Reactions: Viviana

vrmode

Well-Known Member
27 Νοεμβρίου 2006
8.669
11.091
Athens
Καλως σας βρήκα, όλους και όλες εδω. Απο την λίγη ως τωρα εμπειρια μου απο το forum είσαστε ένα υπέροχο παρεάκι και χαίρομαι που σας βρηκα (y)
Αμ εσύ μας πέτυχες πάνω στα σορόπια γι αυτό σου φαίνεται έτσι - δεν μας έχεις δει σε φάση αμέρικαν μπαρ... :D

7 Μαρτίου 2016
15
26
56
Αμ εσύ μας πέτυχες πάνω στα σορόπια γι αυτό σου φαίνεται έτσι - δεν μας έχεις δει σε φάση αμέρικαν μπαρ... :D
VRMODE για να το λες κατι θα ξέρεις, αλλά πάλι ως γνωστόν είναι σημαντική πολύ η πρώτη εντύπωση !!!