Καλημερα με 2 ημιαιμα ...διασωθεντα..!!!!

MAX@RUDY

Member
9 Ιανουαρίου 2016
5
15
69
Στις 19 Δεκεμβριου μας εφεραν και μας αφησαν 4 κουταβια... διπλα σε χωρο ελεγχομενο και περιφραγμενο... Ο ιδιος ευρισκομουν στα Ιωαννινα και με παρακαλεσαν να τα βαλουν μεσα στο αναφερομενο χωρο μεχρι να γυρισω .. Στην αρχη για λιγα δευτερολεπτα ημουν σε αμηχανια.... αλλα οταν μου ειπαν οτι τα 2 θα τα αναλαβουν 2 αλλοι φιλοι δεχθηκα...
Ευτυχως αλλαξε η ζωη μου.... Υπαρχει η δυνατοτητα απο 2 ατομα οταν δεν ειμαι εκει και τους εχω αφησει κλειδια να τα ταιζουν το πρωι η το μεσημερι εναλλαξ και ειτε ειμαι μαζι τους απο το πρωι η απο το μεσημερι οποτε εμπλεκομαι και εγω ειτε στο ταισμα ειτε στον καθαρισμο των κουταβιων....
Ο χωρος ειναι περιφραγμενος με διαστασεις 9 χ 20 μετρα .. και εχω την δυνατοτητα να παραμενω στο οικημα διπλα που ειναι ενας Σιδηροδρομικος Σταθμος νοικιασμενος κατα ενα τμημα αυτου.....
Παραθετω 2 φωτογραφιες γνωριμιας των κουταβιων...της 23 Δεκεμβριου 2015 με την προχειρη κατασκευη σπιτιου μεσα στο καλυβακι του χωρου

Attachments

• Like
Reactions: myEnzo and ioanna a

ProudtobeGreek

Well-Known Member
21 Σεπτεμβρίου 2010
3.695
4.340
44
www.proudtobegreek.eu
Μπράβο σας για την πράξη σας να τα αναλάβετε!Εδω μεσα θα διαβάσετε πολλά θέματα που θα σας βοηθήσουν και θα σας λύσουν απορίες.Να φανταστώ οτι ειναι ο Μαξ και η/ο Ρουντυ τα ονόματα τους;Καλη συμβίωση να έχετε με τα όμορφα πλασματάκια!

• Like
Reactions: MAX@RUDY

MAX@RUDY

Member
9 Ιανουαρίου 2016
5
15
69
Ευχαριστω πολυ..!!! Και τα δυο ειναι αρσενικα και εχουν καλπαζουσα αυξηση σε μεγεθος απο 3950 και 3650 στις 23 Δεκεμβριου εφτασαν τα 6500 και 6050 χθες σε σωματικο βαρος. Εγινε και το πρωτο τους εμβολιο απο ενα αρκετα καλο και νεο κτηνιατρο.... Φυσικα η εγγραφη στο Φορουμ αφορα την δικη μου εκπαιδευση στα αγνωστα αυτα μονοπατια της συμβιωσης με τα σκυλακια...

ghelly

Well-Known Member
17 Απριλίου 2012
11.220
5.731
Πάτρα
Καλώς ήρθες, με τα μικρά!!!
Διπλό μπράβο για την υιοθεσία. Πολλούς τους τρομάζει η υιοθεσία ενός, πόσο μάλλον δύο!

• Like

MAX@RUDY

Member
9 Ιανουαρίου 2016
5
15
69
Καλως σας βρηκα . Ποιο πολυ με τρομαζει να βλεπω ενα σκυλακι μονο του στην αυλη... τωρα που ειναι κουταβι.... Πιστευω με βαση την κοινωνικοτητα των εμβιων πως θα ειναι καλυτερα να μεγαλωσουν μαζι..παιζοντας σχεδον ολη μερα το ενα με το αλλο και κανοντας καθε ειδους ζαβολιες και σκερτσοζικα κολπα . Ειδικα τωρα με τα κρυα ξαπλωναν αγκαλια και ζεσταινε το ενα το αλλο... Φυσικα τα εβαλα μεσα για 2 βραδιες οταν η θερμοκρασια επιασε εξω το 0. Η μονη εξοικιωση που εχω προσφατα με σκυλια ειναι η επισκεψη μου σε τακτικα διαστηματα στους 3 ελληνικους ποιμενικους της συζυγου αλλα δυστυχως βρισκονται μακρυα και καθε φορα ο αποχωρισμος ηταν δυσκολος... απο τα γιγαντακια φυλακες του αγροκτηματος....

MAX@RUDY

Member
9 Ιανουαρίου 2016
5
15
69
Τα ομορφα ελληνικα ποιμενικα.... Ο πατερας απο τα Ζαγοροχωρια και η μητερα απο ενα χωριο της Αριδαιας.... Εδω βλεπουμε 2η γενια τον Γιο τον ΜΑΞ.... και 3η γενια τα παιδια του ΕΡΜΗ και ΗΡΩ...

Attachments

• Like
Reactions: myEnzo and spyv

ghelly

Well-Known Member
17 Απριλίου 2012
11.220
5.731
Πάτρα
Σωστά σκέφτεσαι, είναι αγελαία ζώα τα σκυλιά και αποζητούν την "ενταξη" στην αγέλη. Η όποια μορφης απομόνωση ξενίζει και υποδηλώνει ένα είδος "τιμωρίας", μια επίπτωση πράξης που ποτέ δεν έκαναν. Τώρα έχουν το ένα το άλλο, αλλά πρέπει να προσχωρήσεις εσύ στην αγέλη που κάνουν μόνα τους, για να τα καθοδηγήσεις και να τα διδάξεις τρόπους συμπεριφοράς δεκτικούς και αρμονικούς με τις ανθρώπινες συνθήκες. Θα ζήσουν μέσα σε ενα πολύμορφο σύνολο όντων, αποτελούμενο από ανθρώπους, άλλα σκυλιά, ζώα...επηρεαζόμενο από διάφορες συνθήκες. Οπότε πρέπει να κοινωνικοποιηθούν για να μάθουν να αντιμετωπίζουν όλα αυτά που ξεδιπλώνονται γύρω τους. Αυτό καλείσαι να κάνεις εσύ. Μπορεί να σου φαίνεται βουνό να τα χωρέσεις όλα αυτά στην καθημερινότητα σου, αλλά πίστεψε με... είναι μαγικό το ταξίδι! Η ηρεμία που μπορούν να σου δώσουν μακρυά από τις έγνοιες της δουλειάς, η αγάπη και η αφοσίωση, το βλέμμα τους... είναι ανεκτίμητα! Σου εγγυώμαι ότι θα φτάσεις κάποια στιγμή να αναρωτιέσαι "μα καλά πώς ζούσα ως τώρα χωρίς σκυλί?"....
Δύο πράγματα χρειάζεσαι.... θέληση να μάθεις και ανοιχτό μυαλό!

Δεν είναι απλά σκυλιά....;)

myEnzo

Well-Known Member
26 Αυγούστου 2015
1.444
4.640
Άρτα
Να σου ζήσουν!! Ετοιμάσου να ζήσεις μαζί τους τρελές στιγμές, αν όντως ασχοληθείς σοβαρά και κάνετε πράγματα μαζί!! Εδώ μέσα θα μάθεις πολλά, διάβαζε ακόμα κι αν δεν έχεις συγκεκριμένη απορία, το διάβασμα ποτέ δεν πάει χαμένο ;)

• Like

MAX@RUDY

Member
9 Ιανουαρίου 2016
5
15
69
Σας ευχαριστω για τις ευχες και τις παρατηρησεις-συμβουλες ηδη εχω αρχισει να ξεψαχνιζω την δομη και τα περιεχομενα του φορουμ . Τις τρελλες στιγμες μαζι τους ηδη τις ζω.. Ευτυχως η δυστυχως εχω να ταισω και 4-5 μεγαλοσωμα αδεσποτα που περνανε σε τακτα διαστηματα της ημερας διπλα στο χωρο που διαμενουν τα μικρα αλλα ευτυχως δεν ερχονται σε επαφη με τα μικρα. Το σιγουρο ειναι πως αλλαζουν οι ρυθμοι και οι προγραμματισμοι μαζι με τις εκαστοτε προτεραιοτητες στην ζωη μας....