Καλησπέρα. Απορια σοβαρη.

Sandos

Well-Known Member
29 Ιουνίου 2010
128
0
Πατρα
Καλησπερα.. ειμαι ο αλεξανδρος και εχω ενα ακιτα ινου την φελιζ, η οποια ειναι 1ετους και 16 ημερων..
Να μπω στο θεμα...
Σημερα στην βολτα και αφου εμαθα οτι στην περιοχη εχουν πεταξει αρκετες φολες αφερεθηκα για δευτερολεπτα και προλαβα στο τσακ την δικια μ που πηγαινε να μυρισει ενα γατι το οποιο ηταν πεθαμενο... δεν ξερω αν την μυρισει εγιναν τοσο γρηγορα ολα... υπαρχει καποιος κινδυνος??

Υ.Γ.

Παντα με λουρι στην βολτα την εχω.

Sandos

Well-Known Member
29 Ιουνίου 2010
128
0
Πατρα
Και κατι αλλο αφου περασε την πρωτη της περιοδο και της τελειωσε πριν λιγεσ μερες.. διαπιστωσα ενα μικρο προβληματακια διπλα απο το πουλακι της.. τι εννοω ειναι σαν αδενας ερεθισμενος ουτε σημαδι ουτε τπτ απλα οπως βγαζουε καμια φορα εμεις απο ερπη κατω απο το σαγονι. η κτηνιατρος μ ειπε οτι πρεπει να ειναι λογω της περιοδου και πως πρεπει να ειναι το οτι ειχε κατεβασει γαλα και πως αν δεν φυγει το αργοτερο σε κανα μηνα να της την παω να της κανει εξετασεις... ξερετε τιποτα πανω στο θεμα??

Και ακομα της αλλαξα την τζουνιορ την τροφη γιατι δεν την ετρςγε πλεον ,,, της πειρα ακανα για ενηλικα σκυλια δεν την τρωει της πηρα αλλεν γκαρντεν τπτ...