Καλησπέρα!!! Θέλω και εγώ βοήθεια!!!

nontakos

Member
29 Δεκεμβρίου 2009
16
0
Δεν έχω σκύλο αλλά ετοιμάζομαι να πάρω ένα Αγγλικό Μπουλντόγκ. Το κουτάβι θα το πάρω από εκτροφείο διάβασα τα σχετικά για τα εκτροφεία αλλά έχω μια απορεία το συγκεκριμένο εκτρέφει 10 ράτσες και επίσης δεν έχω ρωτήσει για το τι χαρτιά θα συνοδεύουν το κουτάβι. Στην επόμενη επικοινωνία μαζί τους τι πρέπει να μάθω πριν πάρω το κουτάβι? Ευχαριστώ πολύ!!!:)

baiz

Well-Known Member
3 Ιουλίου 2009
143
0
Στην επομενη επικοινωνια μαζι τους, ακυρωσε την παραγγελια σου και παρε πισω και την προκαταβολη αν εχεις δωσει !!

nontakos

Member
29 Δεκεμβρίου 2009
16
0
Δεν έχω πάρει ποτέ σκύλο ούτε από pet-shop ούτε από εκτροφείο. Δεν έχω ιδέα τι πρέπει να κοιτάξω.

alexkouts

Well-Known Member
1 Σεπτεμβρίου 2009
416
0
Βόλος
κανει και τις εισαγωγουλες του!
ο χωρος του εκτροφειου μου φανηκε αχρησιμοποιητος και νομιζω οτι 10 φυλες ειναι πολλες για εκτροφη!
αρα μαλλον κατι δεν παει καλα.

alexkouts

Well-Known Member
1 Σεπτεμβρίου 2009
416
0
Βόλος
Δεν έχω πάρει ποτέ σκύλο ούτε από pet-shop ούτε από εκτροφείο. Δεν έχω ιδέα τι πρέπει να κοιτάξω.
ψαξε λιγο για εκτροφεια και πετ σοπ μεσα στο φορουμ ,σιγουρα θα παρεις μερικες ιδεες και θα σου λυθουν αποριες!

harryf3

Well-Known Member
27 Απριλίου 2009
7.818
76
Ξάνθη
Εμενα σαν περιποιημενο παπιμιλαδικο μου φαινεται αλλά δεν εχω εμπειρια απο εκτροφεια για να κρινω αξιοπιστα.

Berna

Well-Known Member
17 Ιουλίου 2009
9.797
4.104
40
Belgrade, RS
clockworkplum.wix.com
+10 φιλές
+ χώροι "εκτροφειου"

ΜΑΚΡΙΑ!

Ενας εκτροφεας θα σου βαλει στην ιστοσελιδα του φωτό των σκύλων του, τις διακρίσεις του σε εκθέσεις, και θα εκτρέφει μία, το πολύ δύο φυλές.

katerina k.

Well-Known Member
11 Σεπτεμβρίου 2009
6.204
13
Κηφισιά
Να δεις τους γονείς...να γνωρίσεις τον εκτροφέα...να μιλήσεις ΄μαζί του...να δεις το εκτροφείο του...να σου κάνει την απαραίτητη ¨"ανάκριση"..:) Να έχει όρεξη να σου εξηγήσει για τη συγκεκριμένη φυλη που έχεις διαλέξει..
να γράφει τις γέννες του στον ΚΟΕ, (Κυνολογικό όμιλο Ελλάδας)...ίσως να κατεβάινει και σε εκθέσεις...
Τα βασικά σου περιγράφω...

nontakos

Member
29 Δεκεμβρίου 2009
16
0
Δεν έχω δόσει καμία προκαταβολή είχα παρεί τηλ πριν 1,5 μήνα και μου είπαν ότι θα την ζευγάρωναν σε λιγότερο από μήνα και τώρα που ξαναεπικοινώνησα μου είπαν οτι κατα τα τέλη Ιανουαρίου θα έχουμε κουτάβια. Λέτε να με δουλεύουν πολύ?

katerina k.

Well-Known Member
11 Σεπτεμβρίου 2009
6.204
13
Κηφισιά
Εμενα σαν περιποιημενο παπιμιλαδικο μου φαινεται αλλά δεν εχω εμπειρια απο εκτροφεια για να κρινω αξιοπιστα.
Σκοπεύει να γίνει στο μέλλον...προς το παρόν......μαζεύει χρήματα για να εισάγει τη "πρώτη ύλη"...

Στατιστικά Forum

Θέματα
33.328
Μέλη
20.093
Νεότερο μέλος
Melenia78