Καλησπέρα απο νέο μέλος!

DogzLover

Well-Known Member
16 Μαϊου 2010
384
0
Neverland
Γεια σε ολους σας, ειμαι νεο μελος στο φορουμ και συντομα σκεφτομαι να αποκτησω ενα σκυλι μεσα στο καλοκαιρι.Στο παρελθον δεν ειχα καποιο αλλο.Θα ειναι η πρωτη μου φορα και υποθετω οτι θα χρειαστω βοηθεια σε διαφορα θεματα.Αγαπημενη μου ρατσα την οποια ευχομαι να αποκτησω καποτε ειναι τα Collie αλλα και τα Husky με αρεσουν παρα πολυ.Γενικα ολα τα σκυλια ειναι ωραια μικρα και μεγαλα το καθενα εχει κατι το ξεχωριστο..:)
Φιλικα, Αλεκος

kango1

Well-Known Member
27 Σεπτεμβρίου 2007
11.313
16
ATHENS
Για να λες μέσα στο καλοκαίρι σημαίνει πως έχεις κάνει κάποια επαφή με τους εκτροφείς?
Γιατί δεν σημαίνει πως θα έχουν γεννα σίγουρα σύντομα..

Kαλώς ήρθες! :)

Last edited:

sophie_5

Well-Known Member
24 Ιουνίου 2009
140
1
Καλώς ήρθες! Καλο θα ήταν να κανεις μια ερευνα γύρω από τις φυλές που σε ενδιαφέρουν καθώς και για αναγνωρισμένους εκτροφεις! Εκτος αν θα σε ενδιέφερε να ιοθετισεις ένα πρώην αδέσποτο. Δυστυχώς είναι πολύ συχνό φαινόμενο να παρατάνε ακόμα και σκυλιά ράτσας.
Την προηγουμενη εβδομάδα εγώ βρήκα ένα αρσενικό γερμανικό spitz παρατημένο και ψάχνω να του βρω οικογένεια. Είναι 1 έτους το πολύ είπε η κτηνίατρος, μεσαίου μεγέθους 14 κιλά uγιεσατος. Θα σε ενδιέφερε? Έχω αναρτήσει αντίστοιχο post.

DogzLover

Well-Known Member
16 Μαϊου 2010
384
0
Neverland
Ευχαριστω για το καλωσορισμα, ναι λεω μεσα στο καλοκαιρι γιατι η θεια μου ειναι εκτροφεας ροττ, δεν ειναι πολυ γνωστη..αλλα τα σκυλια της ειναι πολυ καλα.Προσφατα ειχε την δευτερη της γεννα και μου προτεινε να μου χαρισει ενα κουταβι.Πρεπει να περιμενω λιγο ακομα να μεγαλωσουν, ομως δεν ειμαι σιγουρος για αυτην την φυλη.Μου αρεσουν τα ροττ και ειναι καλα σκυλια αλλα δεν ξερω..Εσεις τι λετε να κανω?

aris83

Well-Known Member
17 Απριλίου 2010
202
0
Γέρακας
Αν δεν είσαι σίγουρος γνώμη μου είναι να μην βιαστείς,πρέπει να ξέρεις ότι θα είναι διπλά σου τουλάχιστον για τα επόμενα 10 χρόνια άρα πρέπει να είσαι 1000000% σίγουρος για το αν θα μπορείς να το αγαπάς και να το προσέχεις όπως πρέπει
Θα σε βοηθούσε αν διάβαζες αυτό
και καλώς ήρθες

kango1

Well-Known Member
27 Σεπτεμβρίου 2007
11.313
16
ATHENS
Αγαπημενη μου ρατσα την οποια ευχομαι να αποκτησω καποτε ειναι τα Collie αλλα και τα Husky με αρεσουν παρα πολυ.
Εφόσον επιθυμείς κάποια άλλη φυλή..το καλύτερο είναι εφόσον ενημερωθείς για τις απαιτήσεις της κάθε μιας και μπορείς να αντεπεξέλθεις στις απαιτήσεις.., να βρείς έναν καλό εκτροφέα και να περιμένεις την επομενη γέννα που μπορεί να μην είναι αυτό το καλοκαίρι..

Εμείς σε συμβουλεύουμε να πράξεις μετά από σκέψη..και ώριμη απόφαση και συνειδητοποιημένη χωρίς να επηρεαστείς από άλλους παράγοντες.

Άλλωστε θα είναι σύντροφος μιας ζωής..

:)

DogzLover

Well-Known Member
16 Μαϊου 2010
384
0
Neverland
Σιγουρα θα ειναι συντροφος μια ζωης αλλα ειμαι πολυ κοντα στο να παρω το σκυλακι αυτο.Γιατι 1ον ειναι δωρεαν 2ον μου αρεσουν και τα ροττ 3ον γνωριζω αρκετα για αυτην την φυλη λογου της θειας μου και 4ον οτι απορια εχω εκεινη θα ειναι διπλα μου.Και αλλωστε δεν εχω σκοπο να μεινω μονο με ενα σκυλι:D στο μελλον σιγουρα θα εχω και αλλα σκυλια, αρα μπορω να αποκτησω καποτε ενα Collie ή ενα Husky.Και ασε και που τωρα τα οικονομικα μου με αυτην την κριση δεν με παιρνουν και πολυ για να πληρωσω ενα αλλο σκυλι απο εκτροφειο:-|
Ευκαιρια ειναι...

Tonini

Well-Known Member
27 Οκτωβρίου 2009
843
2
37
Munich/Germany
Καλησπέρα καλωσήρθες και από εμας!!!Ευχομαι να βρεις αυτο το σκυλι που σου ταιριαζει.

Amaliaz

Well-Known Member
23 Οκτωβρίου 2009
10.140
4.852
Oι 1 και 2 λογοι ειναι πολυ σημαντικοι για να μην... παρεις ροτ.
Σου αρεσουν 2 φυλες που δεν εχουν καμια σχεση με τα ροτ!

Dr.Zhivago

Well-Known Member
18 Απριλίου 2008
2.944
17
Χανιά
Χαίρομαι που σου αρέσουν τα Κόλι γιατί έχουν "παραγκωνιστεί" (αδίκως κατά τη γνώμη μου) τα τελευταία χρόνια.
Κι εμένα μου αρέσουν πολύ! Χωρίς να θέλω να σε πείσω για Κόλι βέβαια...

Ψάξε, διάβασε, προετοιμάσου.
Δεν θα προλάβεις ΚΑΙ να διαλέξεις φυλή, ΚΑΙ να την μελετήσεις ΚΑΙ να βρεις κουτάβι εντός του καλοκαιριού, αλλά μην στεναχωριέσαι.
Σημασία έχει να είναι το ΣΩΣΤΟ κουτάβι για σένα, έτσι δεν είναι;

Μην ξεχνάς, "όποιος βιάζεται σκοντάφτει"....

Καλώς ήρθες!

DogzLover

Well-Known Member
16 Μαϊου 2010
384
0
Neverland
Ρε συ kango1 ετσι οπως τα παρουσιαζεις βγαινει αλλο νοημα...Την στιγμη που τα πουλαει σε αλλους καθαροαιμα κουταβια 700 ευρω αλλα σε εμενα τα δινει, δεν ειναι ευκαιρια???
Εχω αρχισει να προετοιμαζομαι για να αποκτησω σκυλι εδω σχεδον και 1 χρονο, μεσα σε αυτον τον χρονο διαβασα και εμαθα πολλα.Οπως ειπα στην αρχη καθε σκυλι εχει κατι το ξεχωριστο, κατι το μοναδικο και θα ημουν πολυ ευχαριστημενος και χαρουμενος αν ειχα ενα σκυλι οποιας ρατσας και αν ηταν.Και ξεχαστε αυτο που σας ειπα για τα Collie και τα Husky, ας πουμε απλα οτι σε αυτες τις δυο φυλες μου αρεσει η εμφανιση τους πιο πολυ απο τα αλλα σκυλια.Οι γνωσεις μου πανω στα Rottweiler ειναι κατα πολυ καλυτερες απο οτι στις αλλες δυο φυλες..
Κατα την γνωμη μου αν επιλεξω να παρω ενα Collie ή ενα Husky αυτην την περιοδο, πιστευω οτι αυτο θα ηταν λαθος..

kango1

Well-Known Member
27 Σεπτεμβρίου 2007
11.313
16
ATHENS
Ρε συ kango1 ετσι οπως τα παρουσιαζεις βγαινει αλλο νοημα...Την στιγμη που τα πουλαει σε αλλους καθαροαιμα κουταβια 700 ευρω αλλα σε εμενα τα δινει, δεν ειναι ευκαιρια???
Μάλλον δεν με κατάλαβες τι είπα..

Ευκαιρία μπορεί να φαίνεται ..αλλα δεν πρέπει να είναι κίνητρο η ευκαιρία, αλλα τι θέλουμε πραγματικά..

Αλήθεια η θεία σου κατεβαίνει σε εκθέσεις είναι γραμμένη στον κοε?

kango1

Well-Known Member
27 Σεπτεμβρίου 2007
11.313
16
ATHENS
οκ..απλά μην επηρεαστείς από το "σκύλο θέλω.. τώρα τον εθέλω.."

και μην παρασυρθείς λόγο "ευκαιρίας"..ξέρεις είναι καθαρά υποκειμενική η ευκαιρία και πολλές φορές κρίβει "παγίδες"..

DogzLover

Well-Known Member
16 Μαϊου 2010
384
0
Neverland
OK το πηρα αποφαση, τελικα δεν θα παρω το μικρο ροττ, απο την στιγμη που δεν ειναι στις ρατσες που θα ηθελα να εχω..Αλλα τωρα για καθαροαιμο μαλλον θα περιμενω εναντι χρηματων..Ισως αν βρεθει κανενα αδεσποτο που χρειαζεται βοηθεια...:rolleyes:

Στατιστικά Forum

Θέματα
33.330
Μέλη
20.101
Νεότερο μέλος
nikolapetr