Καλησπέρα από Σόνια & Ροζάλιο!

Vermillion

Well-Known Member
11 Σεπτεμβρίου 2015
45
16
26
Καλησπέρα σε όλο το φόρουμ!:LOL:
Ως νέο μέλος θα ήθελα να σας συστηθώ & να σας γνωρίζω τον Ροζάλιο, τον σύντροφο μου εδώ και 10 -11 μήνες περίπου! Μαζί ζούμε χαρούμενοι & απολαμβάνουμε μεγάλες βόλτες & παιχνίδι! (ειδικά τα καλοκαίρια στον κήπο:)) Τον Ροζάλιο τον ονόμασα έτσι λόγω του χαριτωμένου ροζ στόματος του, που τον κάνει να μοιάζει τόσο γλυκό!:love: Τον βρήκα κουτάβι παρατημένο με τα αδέρφια του σε ένα ερημωμένο σπίτι & αν στην αρχή δεν ήθελα να αναλάβω την υποχρέωση ενός σκύλου, όμως τελικά αποφάσισα να σώσω ένα! Αν και ο ομορφότερος απ'όλα, τον διάλεξα γιατί από μικρός ήταν πάντα ο πιο φοβητσιάρης & συνεσταλμένος απ'όλα τα υπόλοιπα κουτάβια & δικαίως πίστευα πως δεν θα μπορούσε να επιβιώσει τόσο εύκολα στον δρόμο...
Τώρα πια είναι 17 μηνών σκύλος & αρκετά μεγαλόσωμος, ημίαιμος Ελληνικός Ποιμενικός.
Εγώ η ίδια, όποτε μπορώ, βοηθώ σε φιλοζωικά σωματεία είτε πληρώνοντας τις πανσιόν είτε φιλοξενώντας κάποιο σκυλάκι!:rolleyes:

*Kiara*

Well-Known Member
12 Μαϊου 2015
475
698
Αθήνα
Καλώς ήρθατε! Να τον χαίρεσαι και μπράβο σου που τον υιοθέτησες! :)
Πώς εξελίσσεται ο χαρακτήρας του τελικά; Πες μας μερικά πράγματα για τη συμβίωσή σας αν θέλεις!
Τα αδερφάκια του υιοθετήθηκαν;
Τη φωτό δεν την βλέπω για κάποιο λόγο :(

Vermillion

Well-Known Member
11 Σεπτεμβρίου 2015
45
16
26
Καλώς ήρθατε! Να τον χαίρεσαι και μπράβο σου που τον υιοθέτησες! :)
Πώς εξελίσσεται ο χαρακτήρας του τελικά; Πες μας μερικά πράγματα για τη συμβίωσή σας αν θέλεις!
Τα αδερφάκια του υιοθετήθηκαν;
Τη φωτό δεν την βλέπω για κάποιο λόγο :(
Ευχαριστώ πολύ! Πιστεύω πως ήταν χρέος μου να βοηθήσω ένα αδεσποτάκι! :)
Τα αδερφάκια του τα αδίκησε η τύχη...τα δυο θηλυκα αφεθηκαν μακρια σε ενα χωριο, το ενα το υιοθετησα εγω, το αλλο (ενα καφε ολοιδιο με τον δικο μου στον χαρακτηρα) επισης αφεθηκε σε αλλο χωριο, καθως επισης και ενα ακομα. Στην περιοχη εμεινε η μητερα μονο που ταϊζεται απο μια κυρια μονιμη κατοικο & μετα απο 1 χρονο, τα 2 επεστρεψαν και μενουν πλεον εκει! :)

Δεν ανοιγει η φωτογραφια..;; :( δεν ξερω τι να κανω...Βασικα, δεν δεχεται επεξεργασια, πως γινεται να γραψω λιγα ακομα για την συμβιωση μας/τον χαρακτηρα του; :)

HolywoodBrn

Well-Known Member
10 Ιουνίου 2013
2.286
3.225
Αμπελοgarden
καλώς ήρθες! Ούτε κι εμένα μου εμφανίζει τη φωτό..δε πειράζει ξαναβάλτη. Στο δεύτερο ποστ σου λογικά θα σε αφήσει να το επεξεργαστείς.

το vermillion απο το τραγούδι;

Vermillion

Well-Known Member
11 Σεπτεμβρίου 2015
45
16
26
καλώς ήρθες! Ούτε κι εμένα μου εμφανίζει τη φωτό..δε πειράζει ξαναβάλτη. Στο δεύτερο ποστ σου λογικά θα σε αφήσει να το επεξεργαστείς.

το vermillion απο το τραγούδι;
Όχι, το vermillion είναι αν δεν κάνω λάθος, μυθικό πλάσμα της Κίνας, έτσι το βρήκα τουλάχιστον! :)
Ωραία, δηλαδή να ανοίξω νέο θέμα;

*Kiara*

Well-Known Member
12 Μαϊου 2015
475
698
Αθήνα
Δε χρειάζεται να ανοίξεις νέο θέμα, απλά γράφεις από κάτω ό,τι θέλεις και το συμπληρώνεις! ;)
Βάζεις καινούριες φωτογραφίες, ό,τι θέλεις!

Vermillion

Well-Known Member
11 Σεπτεμβρίου 2015
45
16
26
Δε χρειάζεται να ανοίξεις νέο θέμα, απλά γράφεις από κάτω ό,τι θέλεις και το συμπληρώνεις! ;)
Βάζεις καινούριες φωτογραφίες, ό,τι θέλεις!
ΑΑ, ωράια κατάλαβα, ευχαριστώ για την βοήθεια!!

Vermillion

Well-Known Member
11 Σεπτεμβρίου 2015
45
16
26
Πλέον, ο Ροζάλιο δεν φοβάται τόσο πολύ πια, μόχθησα για να τον κοινωνικοποιήσω & να τον βοηθήσω να ξεπεράσει τους φόβους του! Αρχικά, φοβόταν την σκιά του κυριολεκτικά, άρχισα όμως να τον πηγαίνω σ'ένα πάρκο της περιοχής που μαζεύονται & άλλα σκυλάκια...Σκέφτηκα πως ήταν μια καλή ευκαιρία για να κοινωνικοποιηθεί και να μάθει να παίζει με άλλα σκυλιά, χωρίς ανασφάλειες! Πρώτη μέρα, άσχημα τα πράγματα: Ήρθαν όλα κατά πάνω του & τινάχτηκε τόσο απότομα προς τα πίσω, που εκτός του ότι κόντεψε να του βγει το κολάρο, κουτούλησε σε έναν κορμό δέντρο.. Μετά, το σκέφτηκα & αποφάσισα να τον αφήσω ελεύθερο να μυριστεί με τα υπόλοιπα σκυλάκια. Όταν το σκυλί είναι δεμένο, σίγουρα νιώθει κάπως συγκρατημένο & τρομοκρατείται στην θέα τόσων σκύλων να τρέχουν κατά πάνω του. Όταν τον άφησα ελεύθερο, κάπως καλύτερα- πήρε ένα μεγάλο ξύλο & άρχισε να παίζει, όμως όλο τριγυρνούσε & γάβγιζε στα άλλα σκυλιά λόγω φόβου..Κάθε μέρα, κάθε μέρα έμαθε ο φουκαράς!
Τώρα πια; Δεν τον κρατάω- απ'την αρχή τραβάει τόσο έντονα για να φτάσουμε γρήγορα στο πάρκο να ξεκινήσει το ξεσάλωμα & μόλις φτάσουμε, φερμάρει & τρέχει κατά πάνω σε ένα σκυλί της επιλογής του..!:ROFLMAO:
Τρέχει, παίζει, κάνει και αγριάδες σε όποιο σκυλί τολμήσει να πάρει το πολύτιμο ξύλο του, δεν μασάει με τίποτα!;) Το μόνο θεματάκι του είναι με τους ανθρώπους που έρχονται απότομα κοντά του για να τον χαϊδέψουν, τρομάζει είναι η αλήθεια & αποφεύγει να τους κοιτάξει στα μάτια, γυρίζει το κεφάλι του & με τραβάει να πάμε σπίτι! Τους παρακαλώ βέβαια όλους να είναι πιο ήρεμοι μαζί του, άλλα ακόμα τον δουλεύω για να τον κάνω να νιώθει άνετα...Αλήθεια είναι πως δεν τρελαίνεται κιόλας για χάδια από αγνώστους & ειδικά από παιδιά, είναι κάπως αδιάφορος..:p
Όσο για την συμβίωση μας, η τρίχα είναι το μόνο πρόβλημα, διότι είναι πολύ μαλλιαρός & το μάδημα δεν έχει σταματημό! Παρ'όλα αυτά, είναι εκπληκτικό σκυλί, δεν μου δημιούργησε ποτέ πρόβλημα σε τίποτα ,είναι υπάκουος, ήρεμος & δεν έκανε ποτέ ζημία (Δηλαδή, σχεδόν ποτέ- όταν τον πρωτοπήρα δάγκωσε τα πόδια μιας πολυθρόνας, μόνο αυτό:whistle:). Και το σημαντικότερο, κάθε μέρα που περνάει, μου δείχνει την αγάπη του!:love:

Φώτο:

Είναι πιο μικρούλης εδώ :)

Last edited:
  • Like
Reactions: fani and flygirl