Καλησπέρα σε όλο το φόρουμ!
Ως νέο μέλος θα ήθελα να σας συστηθώ & να σας γνωρίζω τον Ροζάλιο, τον σύντροφο μου εδώ και 10 -11 μήνες περίπου! Μαζί ζούμε χαρούμενοι & απολαμβάνουμε μεγάλες βόλτες & παιχνίδι! (ειδικά τα καλοκαίρια στον κήπο
) Τον Ροζάλιο τον ονόμασα έτσι λόγω του χαριτωμένου ροζ στόματος του, που τον κάνει να μοιάζει τόσο γλυκό!
Τον βρήκα κουτάβι παρατημένο με τα αδέρφια του σε ένα ερημωμένο σπίτι & αν στην αρχή δεν ήθελα να αναλάβω την υποχρέωση ενός σκύλου, όμως τελικά αποφάσισα να σώσω ένα! Αν και ο ομορφότερος απ'όλα, τον διάλεξα γιατί από μικρός ήταν πάντα ο πιο φοβητσιάρης & συνεσταλμένος απ'όλα τα υπόλοιπα κουτάβια & δικαίως πίστευα πως δεν θα μπορούσε να επιβιώσει τόσο εύκολα στον δρόμο...
Τώρα πια είναι 17 μηνών σκύλος & αρκετά μεγαλόσωμος, ημίαιμος Ελληνικός Ποιμενικός.
Εγώ η ίδια, όποτε μπορώ, βοηθώ σε φιλοζωικά σωματεία είτε πληρώνοντας τις πανσιόν είτε φιλοξενώντας κάποιο σκυλάκι!
Ως νέο μέλος θα ήθελα να σας συστηθώ & να σας γνωρίζω τον Ροζάλιο, τον σύντροφο μου εδώ και 10 -11 μήνες περίπου! Μαζί ζούμε χαρούμενοι & απολαμβάνουμε μεγάλες βόλτες & παιχνίδι! (ειδικά τα καλοκαίρια στον κήπο
Τώρα πια είναι 17 μηνών σκύλος & αρκετά μεγαλόσωμος, ημίαιμος Ελληνικός Ποιμενικός.
Εγώ η ίδια, όποτε μπορώ, βοηθώ σε φιλοζωικά σωματεία είτε πληρώνοντας τις πανσιόν είτε φιλοξενώντας κάποιο σκυλάκι!