Καλησπέρα και από εμάς!

Apisteftos

New Member
5 Δεκεμβρίου 2012
4
0
Καλησπέρα και απο εμάς λοιπόν!
Είμαι ο Ραφαήλ και απο σήμερα ευτυχής κάτοχος ενός πανέμορφου ημίαιμου γλυκόσκυλου!!!!
Να ευχαριστήσω πολύ την Όλγα και την Μαρία από το Fazoo για την υιοθεσία του κούκλου και για την αγάπη τους και την φροντίδα τους...
Καλή μας συμβίωση λοιπόν!
Οποιαδήποτε συμβουλή καλοδεχούμενη :D

Last edited by a moderator:

takisft

Well-Known Member
24 Ιουνίου 2011
4.817
5.038
Αθήνα
Εσύ είσαι λοιπόν ο τυχερός ε;:)

Να σου ζήσει ο κούταβος και να περάσετε μαζί μια υπέροχη ζωή!!!!:)

Με τέτοιες "θείες" δεν έχεις να φοβηθείς τίποτα;)

Lara_kouklara

Well-Known Member
11 Ιανουαρίου 2011
4.722
457
Καλώς μας βρήκες Ραφαήλ :)
Πώς τα πήγε ο μικρός το πρώτο βράδυ?
Κάνε μας μια παρουσίαση, σύστησέ μας τον μικρό!

Όλγα εδώ :)

mareco

Well-Known Member
13 Ιουλίου 2009
30.967
20.396
Καλώς ήρθες Ραφαήλ :)

Να τον χαίρεσαι τον μικρούλη.
Να τον αγαπάς και να τον προσέχεις.

Για ότι θέλεις, εδώ είμαστε :)

Apisteftos

New Member
5 Δεκεμβρίου 2012
4
0
Λοιπόν αρχικά να σας ευχαριστήσω πολύ για τα καλωσορίσματα!!!
Ο μικρός είναι ένας καταμαυρος γλυκοπαιχνιδιάρης που ανυπομονεί να κάνει και το 3ο του εμβόλιο για να ξεκινήσει τις βόλτες του! Χμμμ το πρώτο βράδυ ήταν πολύ ήρεμος μπορώ να πω...Το μόνο θέμα που έχει είναι όταν μπαίνει στο box αρχίζει και τσινάει στην αρχη :p...! Με τον καιρό νομίζω θα το καταλάβει τελείως. Η αλήθεια είναι πως νομίζω δεν του αρέσει καθόλου εκει μέσα (κάθε φορά που τον βάζω με μιση καρδιά μπαίνει και από μενα και απο αυτον) Α! δεν σας είπα πως έχω γίνει εξπέρ στο να καθαρίζω τα χαλιά :p ! Ρε τον άτιμο δεν σταμάταει ΠΟΤΕ ... Παίζει και να θέλει τουαλέτα 10 φορές την ημέρα ! Ε 2-3 να μου ξεφύγει αθροιστικά ολα τα χαλιά θα τα καθαρίσω απο μια φορά!
Υ.Γ Φωτο θα μπουν συντομα καθως προς το παρων δεν εχω φωτογραφικη! :p

Lara_kouklara

Well-Known Member
11 Ιανουαρίου 2011
4.722
457
Καλημέρα Ραφαήλ!
Αν είσαι σίγουρος ότι έχει κάνει τσίσα και κακά, μην του δίνεις σημασία που τσινάει μέσα στο box στην αρχή, λογικό είναι. Εσένα ότι σε έστελναν οι γονείς σου για ύπνο, δεν τσίναγες "μα δε νυστάζω σας λεωωωωωωω" και σε 10 λεπτά είχες ξεραθεί στον ύπνο? :p
Και μην τον βάζεις με μισή καρδιά μέσα, γιατί το καταλαβαίνει και το εκμεταλλεύεται!

Υπομονή-Σταθερότητα-Επιμονή μην το ξεχνάς ποτέ αυτό το τρίπτυχο όταν έχεις να κάνεις με κουτάβι!

Ναι τα χαλιά είναι μεγάλος πειρασμός για τα κουτάβια δυστυχώς και όντως όσο και να προσέξεις, ατυχήματα θα υπάρχουν σε τόσο μικρή ηλικία.

Διάβασε αυτά:
DogForum - Mεγαλωνοντας ενα κουταβι
DogForum - Πώς να μεγαλώσετε ένα πιο έξυπνο κουτάβι
DogForum - Βήμα προς βήμα η εκπαίδευση για τον περιορισμό σε κλουβί

και άλλα πολλά εδώ μέσα :)

Και γρήγορα φωτογραφίες να δούμε τον μαύρο καλλονό!:cool: Στην ανάγκη βγάλε και με το κινητό! Το όνομα αυτού?