Καλησπέρα κι από εμένα!

ILia

Well-Known Member
31 Οκτωβρίου 2013
119
3
ΑΘΗΝΑ
καλως ερθες και να χαιρεσαι το σκυλακι σου,κατι μου λεει οτι δεν τα ειχες ξεκαθαρισει μεσα σου για το τι πρεπει να ζευγαρωνουμε και το τι οχι,επεσες σε περιπτωση που η φυλη για να διασωθει χρειαζεται κανουρια αιματα αλλιως θα εισουν byb,δεν ξερω σαν καινουρια αν τα κατανοεις αυτα ολα!

byb? απο ποια τι γλωσσα ειναι η λέξη?

ILia

Well-Known Member
31 Οκτωβρίου 2013
119
3
ΑΘΗΝΑ
Οχι καλή μου δεν καταλαβαινω από αυτά και εταξυ μας δεν πολυκαιγομαι και για να μαθω! Εγω αγάπησα απλά και υιοθετησα ενα αδέσποτο ενηλικο σκυλάκι και δόξα το Θεο τα παμε μια χαρά! Αυτό μου φτάνει προς το παρόν.

ILia

Well-Known Member
31 Οκτωβρίου 2013
119
3
ΑΘΗΝΑ
Aγαπητη μου Doris oταν αποφασισα να υιοθετησω στη Φατσα το μονο που με ενδιεφερε ηταν να βρει ενα σπιτι και μια οικογενεια που να την αγαπαει και να την προσεχει και οχι να τη ζευγαρωσω με οποιαδηποτε προοπτικη! Δεν με ενοιαζε αν θα ειναι καθαροαιμο, ή τι ρατσα ειναι ...Αλλωστε απο την πρωτη στιγμη που την εντοπισα και μόλις επικοινωνησα τις κοπέλες στο καταφυγιο της φιλοζωικης από όπου την πηρα με ενημερωσαν ότι η Φατσα ήταν στειρωμενη και μάλιστα ήταν ακομα νωπα τα ραμματα της..

ILia

Well-Known Member
31 Οκτωβρίου 2013
119
3
ΑΘΗΝΑ
..Ειπα να ανεβασω καμμια φωτο έτσι για να έχετε άλλοι να ζαχαρώνετε .. και αλλοι να "σκατε" ! :p Η FATSA εχει βρει πολλη αγαπη, χαδια και προσοχη (Οσο μπορουμε και οσο ξερουμε & αδιαφορώντας αν η κοκοναρα μας μπορει να συμβαλει ενεργα σε αναπαραγωγη και διασωση της φυλης..) Δεν λεω λυπαμαι που ειναι στειρωμενη γιατι ειναι ομορφοκοριτσο αλλα αυτο δεν σημαινει οτι δεν της αξιζει μια καλυτερη ζωη απο αυτην του αδεσποτου ή του κυνοκομείου ! Κι ας μην εχει pedigree ή ας νομισαν καποιοι διάφορα...)

Hμερευει ... Γλυκαίνει .. Κοινωνικοποιειται .. εγινε barfer ... Ορφαινει ..
Αμε!

...

και αμα λαχει σας βγαζει και κοροιδευτικά τη γλωσσα!

Πολλα Φιλια

Last edited:

DORIS

Well-Known Member
17 Δεκεμβρίου 2010
1.215
261
38
Aγαπητη μου Doris oταν αποφασισα να υιοθετησω στη Φατσα το μονο που με ενδιεφερε ηταν να βρει ενα σπιτι και μια οικογενεια που να την αγαπαει και να την προσεχει και οχι να τη ζευγαρωσω με οποιαδηποτε προοπτικη! Δεν με ενοιαζε αν θα ειναι καθαροαιμο, ή τι ρατσα ειναι ...Αλλωστε απο την πρωτη στιγμη που την εντοπισα και μόλις επικοινωνησα τις κοπέλες στο καταφυγιο της φιλοζωικης από όπου την πηρα με ενημερωσαν ότι η Φατσα ήταν στειρωμενη και μάλιστα ήταν ακομα νωπα τα ραμματα της..
πες το γλυκια μου:cool:
να σου ζησει!

ILia

Well-Known Member
31 Οκτωβρίου 2013
119
3
ΑΘΗΝΑ
Πολυ ομορφη η μικρη σου, να την χαιρεσαι, εχει απιστευτα γλυκια φατσουλα <3
εμ τυχαια νομιζεις την ονομασαν Φατσα? χιχιχι Και ειναι και αχτενιστη στη φωτογραφια γιατι ειναι μετα το κυνηγητο με τη γατα!