Καλησπέρα σας, νέο μέλος atoki με τη moka

atoki

Active Member
6 Ιουνίου 2011
26
0
θεσσαλονικη
Καλησπερα σε ολους σας χαιρομαι παρα πολυ που υπαρχουν τοσοι πολλοι σκυλοερωτευμενοι!!εχετε κανει πολυ ομορφο παρεακι!Και ολα αυτα χαρη στην αγαπη του ποιο καλου:)και αγαπημενου φιλου του ανθρωπου!!!αληθεια δεν ειχα υποψιν μου τι σοι συντροφια ειναι μεχρι που ιοθετησα μια ψυχουλα και αλλαξε η ζωη μου σαν να εγινα ποιο "ανθρωπος¨":p

Andromeda

Well-Known Member
17 Ιουνίου 2010
1.595
2
Καλώς ήλθες ! Να χαίρεσαι την Μόκα σου. Γράψε μας περισσότερα για αυτήν και βάλε και φωτογραφίες να την καμαρώσουμε ... :):):)

atoki

Active Member
6 Ιουνίου 2011
26
0
θεσσαλονικη
Σας ευχαριστω ολους για το θερμο καλωσορισμα!!επειδη ειναι φρεσκια η γνωριμια μου με την μοκιτσα δεν εχω προλαβει να βαλω φωτο στον υπολογιστη..τι εννοω??Λοιπον 29-5 βρηκαμε με τον φιλο αυτη την μικρουλα παρατημενη σε μια αλανα χωρις νερο και φαγητο δεμενη απο την ουριτσα της...καποιος μισανθρωπος ακουσε πολλες #@%#+?> $για την πραξη αυτη!!Και απο τοτε πηγαμε κτηνιατρο ολα φυσιολογικα το πουλακι μου ειναι 2 μηνων ημιαιμο ποιος ξερει ποσες ρατσες κουβαλαει??Μεσσαιου μεγεθους καφετια με μαυρη μουσουδα!!Πολυ παιχνιδιαρα εχει κανονικη ορεξη πλεον και να προσθεσω οτι το σπιτακι μας εχει γινει μια μεγαλη ΤΟΥΑΛΕΤΑ για την ΜΟΚΑ!!!!Αυτα προς το παρων!καποιος ειπε χτες στο φορουμ οτι ειχε μεγαλο προβλημα τουαλετας..ε λοιπον τον ποναω!!

Andromeda

Well-Known Member
17 Ιουνίου 2010
1.595
2
Άχ, ψυχούλι μου !!! :( Να είστε καλά που την σώσατε !!! Εύχομαι να σας χαρίσει πολλές πολλές χαρές για πολλά πολλά χρόνια !!! :):):)

Τα ημίαιμα είναι λατρεμένα πλάσματα ... Και τα υιοθετημένα αδεσποτάκια ακόμη περισσότερο. ;)

Άδης

Well-Known Member
8 Ιουνίου 2011
76
0
Καλησπερα σε ολους σας χαιρομαι παρα πολυ που υπαρχουν τοσοι πολλοι σκυλοερωτευμενοι!!εχετε κανει πολυ ομορφο παρεακι!Και ολα αυτα χαρη στην αγαπη του ποιο καλου:)και αγαπημενου φιλου του ανθρωπου!!!αληθεια δεν ειχα υποψιν μου τι σοι συντροφια ειναι μεχρι που ιοθετησα μια ψυχουλα και αλλαξε η ζωη μου σαν να εγινα ποιο "ανθρωπος¨":p
καλος ορισατε με 1 μεγαλο και αξιεπαινο μπραβο

atoki

Active Member
6 Ιουνίου 2011
26
0
θεσσαλονικη
Ευχαριστω για τα καλα σας λογια..αλλα αν την δειτε (σε λιγο θα ερθει η φωτο!)δεν υπαρχει περιπτωση να μην αρχισετε τα γουτσου γουτσου καρδουλα μου ζωη μου..κτλ..ειναι αξιολατρευτη και σαν αδεσποτακι (που δεν προλαβε να φοβηθει πολυ απο τον ανθρωπο)..πολυ αγαπησιαρα γεματη γλυκα!!!

GearD

Well-Known Member
10 Ιουνίου 2011
45
0
Πατρα
Μπραβο σου!
Να την χαιρεσαι την αδεσποτουλα σου και να ζησετε μαζι πολλα χρονια!

fani

Well-Known Member
30 Οκτωβρίου 2010
2.468
408
Αθήνα
Καλως ηρθατε και να την χαιρεστε και να σας χαιρεται!!!Μπραβο σας που την πηρατε...περιμενουμε τις φωτο ε?

aliki_s

Well-Known Member
27 Μαϊου 2011
3.279
1.797
Αθήνα
καλωσήρθες και από μένα και να σου ζήσει το τυχερό σου κοριτσάκι.... να έχετε πολλές ευτυχισμένες στιγμές μαζί... και επειδή είναι το πρώτο σου "μωρό" η συμβουλή μου είναι να διαβάσεις πολύ για τη σωστή του διαπαιδαγώγηση έτσι ώστε να γίνει μια σωστή δεσπονίς μεγαλώνοντας!!! :D

atoki

Active Member
6 Ιουνίου 2011
26
0
θεσσαλονικη
Ευχαριστω πολυ ολους σε λιγο θα βαλω και φωτο δεν βρισκω το καλωδιο...???παρεπιπτωντος ειναι το 2ο κοριτσακι της ζωης μου και αυτο δεν θα συνεβαινε αν η 1η ηταν καλα και εν ζωη..δυστηχως δεν τα καταφερε μετα απο 3 χρονια συμβιωσης στενης και πολυ αγαπημενης!!Αλλα η ζωη προχωρα και γι αυτο συγκινηθηκαμε τοσο με την Μοκα!!Και πραγματικα με δυσκολευει λιγο με την ακουραστη ορεξη της για παιχνιδια αλλα τωρα μεγαλωνει και μαθαινει οποτε προσπαθουμε παρα πολυ!!!να ρωτησω επι την ευκαιρια,ο κτηνιατρος μου ειπε μεχρι τους 4 μηνες μεσα στο σπιτι ουτε τουαλετα εξω.. εχει κανει το 1ο εμβολιο και της δωσαμε παστα και frontline.Πρεπει να την εχω τοσο περιορισμενη?Ειναι πολυ κοινωνικη και την λυπαμαι συνεχεια μονο με εμας στο ιδιο περιββαλον..

ICE

Well-Known Member
9 Νοεμβρίου 2010
6.410
421
ΑΘΗΝΑ
Καλως ηρθες κατ΄αρχην! Το Μόκα ειναι πολυ ωραιο ονομα για θηλυκια σκυλα. Κανε λιγο υπομονη και περιμενε μεχρι να κανει και το 3ο εμβολιο και να περασει και μια εβδομαδα μετα. Περιμενουμε φωτο...

Στατιστικά Forum

Θέματα
33.331
Μέλη
20.102
Νεότερο μέλος
stavria87