Καλησπέρα σε Όλους ...

antivias

Member
12 Ιουνίου 2007
22
0
Καλησπέρα σε Όλους ...

:D
Και συγχαρητήρια σε όλους,για την όμορφη κοινότητα σας.

Όσο αφορά στην εμπειρία μου με τα σκυλιά,ξεκινάει από την ημέρα της γέννησης μου.
Μεγάλωσα, κυριολεκτικά, αγκαλιά με ένα boxer, γεννηθήκαμε την ίδια μέρα. Ήμασταν αδέλφια, αλλά εκείνος μεγάλωνε πολύ γρηγορότερα από μένα, ήταν κ ο φύλακας άγγελος μου, για πολλά χρόνια.(OURSOS)
Στην συνέχεια, υιοθέτησα ένα θηλυκό λυκόσκυλο (από κακό κ αδιάφορο ιδιοκτήτη, γείτονα)... 4 χρονών, αρκετά άγρια... κανένας δεν μπορούσε να την πλησιάσει. Μου πήρε αρκετό καιρό κ με πολύ υπομονή κατάφερα να κερδίσω την εμπιστοσύνη της ... και στην συνέχεια την απεριόριστη Αγάπη της! Δυστυχώς η σχέση μας κράτησε μόνο για 3 χρόνια. Αναγκάστηκα να της κάνω ευθανασία, μετά από εντολή των γιατρών (δεν θέλω να πω λεπτομέρειες. Όποιος έχει αναγκαστεί να το κάνει .. , ξέρει για το πόσο κλάμα έριξα)
Πραγματικά δεν έχω νιώσει από κανέναν ανθρώπινο φίλο, να με κοιτάει με το βλέμμα της (MITSI) . ματιά με ζεστασιά και Αγάπη ... χωρίς όρια!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Επίσης συγκατοικούσα στο πατρικό μου σπίτι, με μία θαυμάσια μικρόσωμη, πρώην αλήτισσα του δρόμου, που η μητέρα μου είχε υιοθετήσει.(SADY)

Όσο αφορά στον θαυμασμό για τα άτομα της ράτσας doberman, είναι πολύ, πολύ μεγάλος, χωρίς να έχω προσωπική εμπειρία με την ράτσα.
Πάντα μου άρεσε η εμφάνιση τους κ έχω διαβάσει αρκετά για αυτά τα πολύ όμορφα ζώα κ έχω εντυπωσιαστεί. Θέλω πολλά χρόνια να υιοθετήσω, με σκοπό να γίνουμε αχώριστοι φίλοι.
Είμαι 31 χρονών, ιδιωτικός υπάλληλος κ μένω μόνος μου σε διαμέρισμα, Αθήνα(δυστυχώς), δίπλα σε ένα θαυμάσιο πάρκο (ευτυχώς). Δεν έχω αυλή αλλά πηγαίνω καθημερινά για περίπατο κ τρέξιμο. Επίσης, πολύ ταχτικά τα σαββατοκύριακα πηγαίνω στην επαρχία, και πολλές φορές (Αργολίδα), στο εξοχικό σπίτι , με μεγάλο εξωτερικό χώρο και μεγαλύτερες βόλτες στην φύση. Μου αρέσει πολύ η φύση και τα ζώα. . . νομίζω πως ειδικά με τα σκυλιά έχω μια τρομερή επικοινωνία!
Θα ήθελα την συντροφιά από ένα doberman σε όλες τις δραστηριότητες μου (μετά την δουλεία). Οπότε, θα ήθελα να ενημερωθώ σχετικά με το πως θα μπορέσω να το αποκτήσω.

Επίσης, θα ήθελα να μάθω περισσότερα και για άλλα σκυλιά που έχουνε αποδειχτεί αληθινοί σύντροφοι με τους «γονείς» τους.

Σας ευχαριστώ και ελπίζω να μην σας κούρασα ...

nikoscar

Guest Star
Staff member
9 Ιουνίου 2006
2.178
1.000.000.018
ATHENS
καλως ηρθες antivias και καλες συζητησεις...

εαν καταλαβα καλα αυτον τον καιρο δεν εχεις σκυλο και θες να παρεις ?σου αρεσουν τα ντομπερμαν και τεινεις προς τα εκει ?

antivias

Member
12 Ιουνίου 2007
22
0
oscar said:
καλως ηρθες antivias και καλες συζητησεις...

εαν καταλαβα καλα αυτον τον καιρο δεν εχεις σκυλο και θες να παρεις ?σου αρεσουν τα ντομπερμαν και τεινεις προς τα εκει ?
Καλώς σας βρήκα Όλους !!! Σωστά κατάλαβες ! και συγνώμη για το εκ παραδρομής ορθογραφικό λάθος, στον όνομα της ράτσας Doberman

antivias

Member
12 Ιουνίου 2007
22
0
magi said:
Καλώς ήρθες στο Dogforum Antivias :)
Γεια σου . ..
Έχεις ένα πανέμορφο θηλυκό Doberman . . . !!!
Πολύ ενδιαφέρον . . . μάλλον θα μου χρειαστούν οι εμπειρίες σου . . . :) φαντάζομαι θα σε έχει μαγέψει η παρέα της .. ε ?

magi

Well-Known Member
15 Ιουνίου 2006
607
2
Athens
φαντάζομαι θα σε έχει μαγέψει η παρέα της .. ε ?
Για σήμερα δεν φαντάζομαι άλλη ράτσα στο σπίτι μου, δεν έχω μετανιώσει ποτέ για την επιλογή μου. Σου εύχομαι να αποκτήσεις και εσύ ένα doberman τον ονείρων σου \:D/

antivias

Member
12 Ιουνίου 2007
22
0
Καλώς σας βρήκα όλους, φίλοι μου !
Και μπορώ να πω με σιγουριά ότι πρόκειται για μια πολύ, πολύ φιλόξενη κοινότητα ! συγχαρητήρια και πάλι σε όλους !
=D>

Στατιστικά Forum

Θέματα
33.322
Μέλη
20.086
Νεότερο μέλος
xaskoulini