Καλησπέρα στην σκυλοπαρέα..

AleΧandros

Active Member
3 Σεπτεμβρίου 2013
43
40
Θεσσαλονικη
καλησπέρα σε όλους,
είμαι ο Αλέξανδρος και την μεγάλη μας αυλή την μοιραζόμαστε με 4 σκλυλιά..
ένας αρσενικός Ε.Π., δύο γερμανικούς ποιμενικούς (μαμά και γιός..), και ένας αρσενικός περίπου golden..
την παρέα συμπληρώνει και ένας αρσενικός mini schnautzer, o οποίος έχει το προνόμιο να μοιράζεται το σπίτι, αλλά και την αυλή..
θα τα λέμε..

• Like
Reactions: ntoulis

tasos malinoua

Well-Known Member
21 Οκτωβρίου 2012
3.822
8.565
4 εκτός και ένα εντός και εκτός σπιτιού... σύνολο 5 τα καμάρια μου...
τι δουλεια κανεις βρε θηριο και τα συντηρεις ολα;υιοθετησε με και εμενα,μπορεις χαχαχαχα
να σου ζησουν.

AleΧandros

Active Member
3 Σεπτεμβρίου 2013
43
40
Θεσσαλονικη
τι δουλεια κανεις βρε θηριο και τα συντηρεις ολα;υιοθετησε με και εμενα,μπορεις χαχαχαχα
να σου ζησουν.
Το σπίτι μας είναι σε ένα προάστιο εκτός της Θεσσαλονίκης, στην οδό Χωράφια και αριθμό αγκάθια.. οπότε εκτός των υπολοίπων, και το αίσθημα της ασφάλειας που μας δίνουν τα σκύλιά μας είναι απαραίτητο..

tasos malinoua

Well-Known Member
21 Οκτωβρίου 2012
3.822
8.565
Αλέξανδρε να σου ζήσουν.
Τάσο άμα σε υιοθετήσει που θες να την περνάς; εντός η εκτός σπιτιού;
η αληθεια ειναι καπου που να μην εχουν προσβαση τα σκυλια αμεση με εμενα και ας ειναι και στην αυλη.

D

Deleted member 14614

Guest
Ταράτσα ή και βεράντα. Μην είστε απόλυτοι.

ΥΓ: Να σου ζήσουν Αλέξανδρε.

• Like
Reactions: AleΧandros

manolo

Well-Known Member
31 Ιουλίου 2013
2.595
7.632
Το κάναμε το θέμα του Αλέξανδρου κουκουρουκου.
Αν θες γράψε μας κάποια πράγματα για την συμβίωση τους. Πως τα περνάνε; τα αγοράκια τα πάνε καλά μεταξύ τους;

AleΧandros

Active Member
3 Σεπτεμβρίου 2013
43
40
Θεσσαλονικη
Το κάναμε το θέμα του Αλέξανδρου κουκουρουκου.
Αν θες γράψε μας κάποια πράγματα για την συμβίωση τους. Πως τα περνάνε; τα αγοράκια τα πάνε καλά μεταξύ τους;
Ο Ε.Π. είναι 10 χρονών και είναι ο αρχηγός της αγέλης.. ο γερμανικός γενηθηκε στο σπίτι και είναι τώρα 3 ετών, και ουδέποτε έχει αμφισβητήσει την κυριαρχία του Αρχηγού..
αυτός που το έκανε 4-5 φορές με αιματηρό αποτέλεσμα ήταν ο κοπρακος που μάζεψα σε ηλικία 2 μηνών ( περίπου Golden)
Αυτό που έχει πλάκα είναι η μινιατούρα που τους αρπάζει όλους από τον λαιμό όταν θέλει να το παίξει βασιλικοτερος του βασιλέα..
Φυσικά κάνεις τους όμως δεν ανταποδίδει τα δαγκωματα.. έχουν πλήρη συναίσθηση και απλά τον αφήνουν να χαίρετε...

stamatia

Well-Known Member
6 Ιουνίου 2009
5.371
2.994
Να σου ζήσουν και να περνάτε όμορφα. Θα μου έκανε εντύπωση αν ο Ε.Π δεν ήταν ο αρχηγός της αγέλης. Βάλε φωτο τους να τα δούμε !! Καλώς ήρθες!

AleΧandros

Active Member
3 Σεπτεμβρίου 2013
43
40
Θεσσαλονικη
Να σου ζήσουν και να περνάτε όμορφα. Θα μου έκανε εντύπωση αν ο Ε.Π δεν ήταν ο αρχηγός της αγέλης. Βάλε φωτο τους να τα δούμε !! Καλώς
καλώς σας βρήκα..
Ευχαριστώ πολύ για το καλόσόρισμα!
Θα σας τους γνωρίσω εν καιρό έναν έναν... Καλημέρα!