έχω δύο παιδιά 7 και 4..Καλώς ήρθες!
Μου θύμισες τους παλιούς:
- Πόσα παιδιά έχεις?
- 2 παιδιά και 1 κόρη!
Η απόκτηση των σκύλων πως έγινε?
Ναι με μηχανή τον κουρεύουμε τον Σκίπερ μας...Λευκό και μπουκλωτο???
Φαντάζομαι κουρεύεται με μηχανή!
Είναι μεγάλες αγάπες τα άτιμα.. Και δε μου φαίνεται καθόλου παράξενο που τα βάζει κάτω τα άλλα![]()
Το Γερμανικό το πέρα από το DE DREI GRAZIEN..Ένας εκτροφέας Schnauzer που μου έρχεται στο μυαλό και υπάρχει στην Ελλάδα και εκτρέφει και χρόνια είναι ο Κυριάκος Δανίκας με το di'DomenicoDanica. Προφανώς θα υπάρχουν και άλλοι...
Το Γερμανικό Ποιμενικό από ποιο εκτροφείο αποκτήθηκε?
Είναι μύθος αυτό δηλαδή..? γιατί ακούγετε αυτό γενικότερα.. έτσι δεν είναι?Καλώς ήρθες Αλέξανδρε και να τους χαίρεσαι όλους.
Ελπίζω να έχεις αλλάξει πια κτηνίατρο και να μην ακολουθείς τέτοιες απαράδεκτες συμβουλές.
Επίσης, κατ'εμέ, αν γουστάρεις πολύ μια συγκεκριμένη ράτσα, ψάχνεις αποκλειστικά και μόνο, για σοβαρό εκτροφέα. Και αν δεν βρεις, δεν παίρνεις.
μεγάλη εμπειρία με μικρά σκυλιά δεν έχω, καθώς το σνάουτσερ είναι το πρώτο μικρό που έχουμε..Καλώς ήρθες Αλέξανδρε!
Να τα χαίρεσαι!!
Επειδή από ότι φαίνεται έχεις εμπειρία στους σκύλους, να ρωτήσω αν έτυχε να έχεις ξανά μικρόσωμο;
Παρότι μάλλον καλύφθηκα ήδη με τα ποστ, θα ήθελα τη γνώμη σου για το αν πιστεύεις ότι μπορεί να ενταχθεί μικρόσωμο χωρίς πρόβλημα σε ήδη υφιστάμενη αγέλη μεγαλόσωμων. Το ρωτάω τόσο από πλευράς ασφάλειας όσο και από πλευράς ποιότητας ζωής (πχ να φοβάται και να καταλήξει το σκυλί που θα είναι μονίμως κάτω από τον καναπέ).
Με ρώτησε πρόσφατα γνωστός που ενδιαφέρεται οπότε είπα να σε εκμεταλλευτώ με το καλημέρα σας!
Περιμένουμε φωτογραφίες και παρουσίαση τους!
Και των γερμανικων...και των γερμανικων...Φωτό οπωσδήποτε! (ειδικά του schnauzer)
και γω τρελαίνομαι για τα corsο... να αλλάξουμε για μία μέρα...?Καλώς ήρθες Αλέξανδρε!
Να εκφράσω κι εγώ μία απορία μου μήπως ηέρει κανείς. Πρπ´σφατα μου είπαν ότι πι σκύλοι δεν γνωρίζουν το μέγεθος τους. Δεν το πιατεύω! Εσείς τι λέυε;
Τρελαίνομαι για τα σνάουτσερ να τον χαίρεσαι Αλέξανδρε!
Ευχαριστω πολυ...Να τους χαίρεσαι όλους Αλέξανδρε! Όλη τη μεγάλη σου οικογένεια! Να είστε γεροί γιατί φαντάζομαι θα έχετε πολύ τρέξιμο και με τα δυο παιδιά και με όλες τις μουσούδες!![]()