Καλησπέρα!!

POOK

Well-Known Member
19 Ιανουαρίου 2013
171
22
Μπράβο βρε POOK, μια χαρά τα πας. Θα γίνεις καλός σκυλογονιός. :)

Να συμπληρώσω ότι το pet shop της M. Βόδα, μεταφέρθηκε στη Λαρίσης και Τριφυλλίας. στους Αμπελόκηπους, πρόσφατα...
Οκ προς το παρον ειμαι προς άναζητηση πετ σοπ προσπαθω να ανεβασω μερικες φωτο του μικρου πως γινεται?

mareco

Well-Known Member
13 Ιουλίου 2009
30.971
20.403
Εχει κάποια τεχνικά προβλήματα το site, σχετικά με τις φωτό.
Αν τα καταφέρεις, μέσω κάποιου site τύπου photobucket πχ, αλλιώς άστο για αργότερα.

Κων/νε, τον σκύλο σας ποιός θα τον βγάζει βόλτα; Εσύ νομίζω, είσαι πολύ μικρός για να τον βγάζεις μόνος σου. Θα μπορεί κάποιος να σε συνοδεύει;

POOK

Well-Known Member
19 Ιανουαρίου 2013
171
22
Εχει κάποια τεχνικά προβλήματα το site, σχετικά με τις φωτό.
Αν τα καταφέρεις, μέσω κάποιου site τύπου photobucket πχ, αλλιώς άστο για αργότερα.

Κων/νε, τον σκύλο σας ποιός θα τον βγάζει βόλτα; Εσύ νομίζω, είσαι πολύ μικρός για να τον βγάζεις μόνος σου. Θα μπορεί κάποιος να σε συνοδεύει;
Kai βεβαια και ο μπαμπας μου και η μαμα μου.Την πρωτη νύχτα ο σκυλακος ήταν σε υπερενταση και σκεφτομαι το crate..

mareco

Well-Known Member
13 Ιουλίου 2009
30.971
20.403
Σου γράφω ακριβώς από πάνω Κων/νε. Ανοιξε λ/σμό στο Photo and image hosting, free photo galleries, photo editing.
Και αφού κάνεις upload photo, αριστερά της φωτό, έχεις κάποια παραθυράκια με επιλογές.
Διαλέγεις το κάτω-κάτω, το Img code και το κάνεις απλό copy/paste στο post σου.

dnassib

Well-Known Member
10 Μαϊου 2013
1.469
1.077
Παγκράτιους exoticus
Κωνσταντίνε καλημέρα!

Να χαίρεσαι τον μικρό σου :) Περιμένουμε να τον δούμε και να μας πεις και το όνομά του. Χαίρομαι που αν και μικρός ακούγεσαι τόσο υπεύθυνος, μπράβο σου! Ελπίζω να ζήσετε πολλά ευτυχισμένα χρόνια με τον μικρό.

Ξέρω ένα pet shop στο Αιγάλεω που δεν πουλάει ζώα - είναι στην οδό Σμύρνης 88, στη γωνία αμέσως μετά το Hondos Center, πολύ κοντά στο σταθμό μετρό. Είναι λίγο 'παλαιού τύπου' οπότε μην περιμένεις πολυτέλειες ή πολλές επιλογές, αλλά ο κύριος που το έχει είναι πολύ καλός και εξυπηρετικός, είναι αρκετά οικονομικό και έχει αρκετά μεγάλη γκάμα τροφών (εγώ έπαιρνα από εκεί Nutro!)

POOK

Well-Known Member
19 Ιανουαρίου 2013
171
22
Κωνσταντίνε καλημέρα!

Να χαίρεσαι τον μικρό σου :) Περιμένουμε να τον δούμε και να μας πεις και το όνομά του. Χαίρομαι που αν και μικρός ακούγεσαι τόσο υπεύθυνος, μπράβο σου! Ελπίζω να ζήσετε πολλά ευτυχισμένα χρόνια με τον μικρό.

Ξέρω ένα pet shop στο Αιγάλεω που δεν πουλάει ζώα - είναι στην οδό Σμύρνης 88, στη γωνία αμέσως μετά το Hondos Center, πολύ κοντά στο σταθμό μετρό. Είναι λίγο 'παλαιού τύπου' οπότε μην περιμένεις πολυτέλειες ή πολλές επιλογές, αλλά ο κύριος που το έχει είναι πολύ καλός και εξυπηρετικός, είναι αρκετά οικονομικό και έχει αρκετά μεγάλη γκάμα τροφών (εγώ έπαιρνα από εκεί Nutro!)
Καταρχας καλημερα και σε εσας σασ ευχαριστουμε για τα καλα σας λογια. τον σκυλακο μου τον λενε ροκ και οσο για το πετσοπ θα το κοιταξω.Μηπως ξερετε πως μπορω να ανεβασω φωτογραφιες του μικρου?:confused:
Γιατι ειχα προσπαθησει αλλα δεν γινοταν! και έχω μπερδευτει λιγο ](*,)](*,)

POOK

Well-Known Member
19 Ιανουαρίου 2013
171
22
Οσο για τροφη του δινω την:Equilibrio total και η συσκευασια έχει απο εξω ένα γιορκι

POOK

Well-Known Member
19 Ιανουαρίου 2013
171
22
Κάνε λογαριασμό στο Photobucket όπως σου λέει η mareco - από εδώ δε θα μπορέσεις ν' ανεβάσεις :-/
Οκκ ευχαριστω δεν έκανα λογαριασμο τοσον καιρο γτ νομιζα οτι θα μπορουσα απο το forym αλλα τελικα δεν γινετε!:( Για την τροφη έχει κανενας καμια γνωμη?

POOK

Well-Known Member
19 Ιανουαρίου 2013
171
22
Μετα από πολύ καιρο αποφάσισα να γραψω στο θέμα.Λοιπόν ο Ροκ το σαββατο έκλεισε τουσ 7 μηνες.Τωρα το μόνο που του μένει εινα νμα κάνει και το εμβόλιο (το τελευταίο).Αυτα από εμας γενικα έχουμε μια ειρνηνικη συνηρπαξει :D;)

mareco

Well-Known Member
13 Ιουλίου 2009
30.971
20.403
Μπράβο σας Κων/νε.

Τελικά, ο Ροκ σου είναι αυτός στο avatar;
Αν ναι...καμμία σχέση με jack russell ε; :D

Βάλε πια, καμμιά φωτό να τον δούμε :)

POOK

Well-Known Member
19 Ιανουαρίου 2013
171
22
Μπράβο σας Κων/νε.

Τελικά, ο Ροκ σου είναι αυτός στο avatar;
Αν ναι...καμμία σχέση με jack russell ε; :D

Βάλε πια, καμμιά φωτό να τον δούμε :)
όχι δεν ειναι αυτος στο αβαταρ θα προσπαθήσω να βάλω μέσα στην επόμενη εβδομάδα

Last edited:

POOK

Well-Known Member
19 Ιανουαρίου 2013
171
22
Λοιπον ο ροκ μεγαλώνει κανονικά και σήμερα έχουμε τα πρωτα μας γενέθλια\\:D/\\:D/\\:D/\\:D/και ήμαστε γενικά σε υπερένταση:)

POOK

Well-Known Member
19 Ιανουαρίου 2013
171
22
Λοιπόν είχα πολύ καιρό να γράψω και.....ενημερώνω τώρα ....ο ροκ έχει εξελιχθει στο σκυλο θαυμα ακουει στις εντολες που του εχω μαθει δεν κανει τις αναγκες του μεσα (οχι ποτε το εκανε αυτο σε μενα)και ακουει μερι και τον μικρο μ αδελφο χεχεε...και βεβαια μα ς γλυφει ολη την ωρα:)

mareco

Well-Known Member
13 Ιουλίου 2009
30.971
20.403
Μπράβο σου βρε Κων/νε. Ολο και καλύτερα θα τα πηγαίνετε, όσο περνάει ο καιρός.
Να εκπαιδεύσεις και τον μπαμπά μόνο, σιγά-σιγά, γιατί κάτι νεράκια μας τα κάνει ε; :D