Η μία μόνο αν σου ποζάρει ... αν την καταφέρεις δηλαδή... η μεγάλη!Θα'χω όμορφα μοντέλα για φωτογράφηση στην πίτα βλέπω. ;-)
Να χαίρεστε κ τις 2 σας τις κοπέλες!![]()
Ναι το χρώμα της είναι το αγαπημένο του Γιάννη. Ήταν το πιο σκουρόχρωμο τιγρέ! Εμένα μου αρέσουν τα "εκτός προτύπου" τα άσπρα η αλήθεια είναι πιο πολύ από όλα!Μου εκανε μεγαλη εντυπωση το χρωμα της! Πανεμορφη!Κοιμηθηκατε απο τη χαρα σας καθολου?
![]()
Α, δεν θέλω παράπωνα.......ή μήπως θα ήθελες να δοκιμάσεις να έχεις 3 κουτάβια να χαιζοκατουράνε να δείς την γλύκα; χε χε χε χε χεόταν ηρεμήσουμε λίγο από το τίγκα χέσιμο κ κατούρημα που τρώμε.... απο εχτές.... και αρχίσουν οι χρυσές μου να συμπεριφέρονται σαν κυρίες... όλα θα είναι πολύ πιο αισιόδοξα στο σπίτι των... boxer!![]()
Ναι το χρώμα της είναι το αγαπημένο του Γιάννη. Ήταν το πιο σκουρόχρωμο τιγρέ! Εμένα μου αρέσουν τα "εκτός προτύπου" τα άσπρα η αλήθεια είναι πιο πολύ από όλα!(με την χαρά θα μείνω μου φαίνεται... ίσως κάποια στιγμή... με το καλό να μετακομίσουμε σε μονοκατοικία κ να υιοθετήσω τον Τσίκο ένα αδεσποτάκι που έχουμε στο πάρκο αλλά και ένα άσπρο σκυλάκι που τόσο πολύ θέλωωωωω)
(Γιάννη μην διαβάζεις
)
Μα δεν διαβαζωωωω.. *lingua*για τον Τσίκο έχεις πει ΝΑΙ! :cuniaoo: