Καλος ορθοπαιδικος;;;

Status
Κλειδωμένο θέμα

kostillos

Well-Known Member
26 Μαϊου 2015
545
516
59
ΑΘΗΝΑ-ΓΛΥΦΑΔΑ
Τρύφωνα... εσύ δεν έγραψες αυτό?
Χαίρομαι που δεν είμαι ο μόνος που βρίσκω τη συμπεριφορά του ελεεινή.. Ωράιο επίπεδο ο 'κύριος'.
Αν ναι πως ταιριάζει με αυτό?

Μπορεί να μην το σκέφτηκε μέσα στο αγχος του για το πρόβλημα που αντιμετωπίζει ο σκύλος του. Αμέσως να τον προσβάλλετε και να το διώξετε από το forum.... έλεος πια
Τελικά αυτό για ποιον το έγραψες?

Ο admin Κοιμάται??? δεν θα επέμβει επιτέλους?????? Αυτός συνεχίζει να την μπαίνει σε όλον τον κόσμο. Βοήθεια ζήτησε ο ανθρωπος δεν έκανε κάτι κακό και αμέσως να τον ειρωνευτείτε και να τον κράξετε

• Like
Reactions: Marion_Russel

tryphon13

Well-Known Member
29 Ιουνίου 2015
180
334
ATHENS
Το δεύτερο το έγραψα για τον ανθρωπο που έψαχνε ορθοπεδικό. Το πρώτο το έγραψα για τον st3lios. Μαλλον δεν ήμουνα ξεκάθαρος

betty coltrane

Well-Known Member
7 Ιουλίου 2011
3.972
9.757
49
Ηράκλειο, Αττική
goodcopbadcop6.blogspot.gr
Καλε ποση ωρα ασχολουμαστε;
Εγω τη διατυπωση του στελιου τη βρηκα αστεια και την απορια απολυτα δικαιολογημενη. Τωρα αν ο αλλος ψαχνεται να στραβωσει, θα στραβωσει με οτιδηποτε.

kostillos

Well-Known Member
26 Μαϊου 2015
545
516
59
ΑΘΗΝΑ-ΓΛΥΦΑΔΑ
Εγω τη διατυπωση του στελιου τη βρηκα αστεια και την απορια απολυτα δικαιολογημενη. Τωρα αν ο αλλος ψαχνεται να στραβωσει, θα στραβωσει με οτιδηποτε.
Ήταν από τα πιο γλυκά ποστ του steliou :LOL::D:p:D

aliki_s

Well-Known Member
27 Μαϊου 2011
3.279
1.797
Αθήνα
o Βλαχόπουλος θεωρείται πολύ καλός ορθοπεδικός αν και απο οτι εχω ακουσει ακριβώς. Όμως για το πρόβλημα σου προσωπικά θα πήγαινα εκεί χωρίς δευτερη σκέψη! Να πάνε ολα καλα!

st3li0s

Well-Known Member
26 Αυγούστου 2009
8.560
2.744
Θεσ/νίκη
Ο admin Κοιμάται??? δεν θα επέμβει επιτέλους?????? Αυτός συνεχίζει να την μπαίνει σε όλον τον κόσμο. Βοήθεια ζήτησε ο ανθρωπος δεν έκανε κάτι κακό και αμέσως να τον ειρωνευτείτε και να τον κράξετε
Το δεύτερο το έγραψα για τον ανθρωπο που έψαχνε ορθοπεδικό. Το πρώτο το έγραψα για τον st3lios. Μαλλον δεν ήμουνα ξεκάθαρος
Άντε καλέ που την μπαίνω στον κόσμο!
Δώσε κάτι παραπάνω μάστορα, κάτοιτις θα κάνω παραπάνω ο πούστης ε? Δεν είμαι και για ban θαρρώ?:cry:

Μην στεναχωριέσαι βρε, την πληροφορία του θα την πάρει ούτως ή αλλιώς...

tryphon13

Well-Known Member
29 Ιουνίου 2015
180
334
ATHENS
Άντε καλέ που την μπαίνω στον κόσμο!
Δώσε κάτι παραπάνω μάστορα, κάτοιτις θα κάνω παραπάνω ο πούστης ε? Δεν είμαι και για ban θαρρώ?:cry:

Μην στεναχωριέσαι βρε, την πληροφορία του θα την πάρει ούτως ή αλλιώς...
πες μου σε παρακαλώ με ειλικρήνεια.. ποσο ξύλο και πόσο δούλεμα έχεις φάει στη ζωή σου για να γίνεις τοοοοσο κομπλεξικό ανθρωπάκι..

Last edited:

Status
Κλειδωμένο θέμα