Καλως σας βρηκα και εγω!

Xaroula_Rous

Well-Known Member
13 Μαρτίου 2014
109
88
38
Γεια σας και απο μενα! ΕΙμαι η Χαρουλα και ειμαι μια σκυλομαμα! ειχα καποτε 2 πιτ μπουλακια για 16 ολοκληρα χρονια..κ πλεον υιοθετισα ενα σκυλακι απο το δρομο ...ημιαιμο τζακ ρασελ διασταυρωση με πιγκλ.....ετσι μου ειπε ο γιατρουλης...ειναι θυληκια... μολις 10 μηνων..πολυ καλος χαρακτηρας κ αλληλοαγαπιομαστε.....εχω βεβαια πααααρα πολλες αποριες....αλλα πιστευω θα μου λυθουν διαβαζοντας εδω...κ με την δικη σας βοηθεια!

M_and_M

Well-Known Member
10 Μαρτίου 2014
232
501
Athens
Καλημέρα και καλώς ήρθατε, είστε στο κατάλληλο μέρος για να σας λυθούν οι απορίες :)

Ghostdoc

Well-Known Member
25 Νοεμβρίου 2013
1.623
793
Ghostlands
Καλως ορισες στην παρεα μας;
Φαντάζομαι ξεποδάριασμα που θα πέφτει στις βόλτες ε ; :p

Xaroula_Rous

Well-Known Member
13 Μαρτίου 2014
109
88
38
Αστα να πανε αναλογα τον καιρο! γιατι οταν βρεχει δεν θελει να κανει βολτες εξω.....τσισα και τρεχει σπιτι! δεν της αρεσει να παταει στα βρεγμενα...δεν θελει να κανει κ την αναγκη στο μπαλκονι θελει χορταρακια.....αχαχαχαχαχ δεν την πιανω πουθενα! αλλα ειναι τρελα!

Xaroula_Rous

Well-Known Member
13 Μαρτίου 2014
109
88
38
Μολις την εβαλα στην εικονα προφιλ τα καταφερα! μαλλον πρεπει να μικρυνω μερικες για να τις βαλω εδω ε????? εμπειρια δυο μεγαλοσωμων σκυλων..που ζουσαν εκτος σπιτιου....τελειως αλλη ρατσα....τωρα θα μαθω και αυτη της συντροφιας...το ονομα μας ειναι Γκρινια αν δεν συστηθηκαμε!

Xaroula_Rous

Well-Known Member
13 Μαρτίου 2014
109
88
38
να μαστε λοιπον κ με φωτο! τρεις αγαπημενοι τροποι υπνου κ μια με περηφανια να μας καμαρωσετε! ειμαι η γκρινια και αγαπαω ολο τον κοσμο!

Giannis_Rottie

Well-Known Member
2 Ιουλίου 2013
1.207
1.243
Brakhami,Athens,Greece
καλως ηρθατε. να σου ζησει η μικρη μουσουδοφατσα και να χετε πολλα χρονια μπροστα σας γεματα ομορφες στιγμες.Αναμενουμε και αλλες φωτο καθως θα μεγαλωνει. Αα,και φυσικα συγχρητηρια για την πραξη της υιοθεσιας!

Xaroula_Rous

Well-Known Member
13 Μαρτίου 2014
109
88
38
καλως ηρθατε. να σου ζησει η μικρη μουσουδοφατσα και να χετε πολλα χρονια μπροστα σας γεματα ομορφες στιγμες.Αναμενουμε και αλλες φωτο καθως θα μεγαλωνει. Αα,και φυσικα συγχρητηρια για την πραξη της υιοθεσιας!
Ευχαριστω πολυ Γιαννη!!!! πιστευω να εχουμε ακομα 15 χρονια μπροστα μας να ανεβαζω συχνα τα κακοματα και τα τρελα κολπα της!!!!! οσο για την υιοθεσια....πφφφφφ ερωτας κεραυνοβολος με την πρωτη μιση κοφτη ματια!!!!!!!! αχαχαχαχ