Θα μπει κ αυτος οσονουπω χα χαΕνταξει καλα ειναι και αυτάαυτη η κιρα είναι λίγο μικροκαμωμένη αλλα θα παρει μικρή ειναι ακόμα
αλλα ο άλλος ο ΘΕΟΣ που ειναι ?
Σε ευχαριστω Γκελλυψηφιζω kira!!! κουκλα και επιβλητική!! Και ο Gas όμορφος ειναι αν και σε εχει ολιγον γραμμένο την ωρα της φωτογράφησης!
Επισης γιατι δεν εβγαλες την ιδια μερα φωτο? Να στηνεσαι διαφορετικές μερες βρε άνθρωπε?
Να εισαι καλα φιλε μου σε ευχαριστω πολυ για τα καλα σου λογιατι σκυλιά ειναι αυτά που έχεις ρε φίλε! πω πω, φτου Παναγιά μου
προσεχε παλικάρι, προσεχε το κακό το μάτι (με καθε σοβαρότητα), μη μας τα παρουσιάζεις συχνά
νταξ...εχω πάθει τρανό ερωτα με τα σκυλιά σου
εκτος αν τα πεταξεις εξωΝα εισαι καλα φιλε μου σε ευχαριστω πολυ για τα καλα σου λογια
η αληθεια ειναι οτι τους εχω σκορδα κ ματακια,αλλα αυτο που λες για το ματι ισχυει ειναι αληθεια....
ε ναι,γενικα λεμε.. οχι ειδικα ! :eyecrazy:ποια τα ματια??? χα χα χα
τι σκυλιά ειναι αυτά που έχεις ρε φίλε! πω πω, φτου Παναγιά μου
προσεχε παλικάρι, προσεχε το κακό το μάτι (με καθε σοβαρότητα), μη μας τα παρουσιάζεις συχνά
νταξ...εχω πάθει τρανό ερωτα με τα σκυλιά σου
κάνω κατα παραγγελίες ξεμάτιασμα ε? Απλά μετά θα υποστείτε την γκρινια μου, όχι να φάω το μάτι ετσι...Να εισαι καλα φιλε μου σε ευχαριστω πολυ για τα καλα σου λογια
η αληθεια ειναι οτι τους εχω σκορδα κ ματακια,αλλα αυτο που λες για το ματι ισχυει ειναι αληθεια....