Καλός κτηνίατρος στην Θεσσαλονίκη?

maria147

Member
15 Σεπτεμβρίου 2012
6
0
καλησπέρα
θα ήθελα να μου πείτε αν ξέρετε κάποιον καλό κτηνίατρο στη θεσσαλονίκη για το σκυλάκι μου που έχει ερλίχια!

maxinikol

Well-Known Member
17 Απριλίου 2012
1.091
87
πανεπιστημιακη κτηνιατρικη σχολη στη γιαννιτσων.ειναι λιγο ταλαιπωρια οπως ολα τα κρατικα ιδρυματα ,αν εχεις χρονο πηγαινε εκει.

ollandos13

Well-Known Member
10 Ιουνίου 2012
417
1
καλησπέρα
θα ήθελα να μου πείτε αν ξέρετε κάποιον καλό κτηνίατρο στη θεσσαλονίκη για το σκυλάκι μου που έχει ερλίχια!
πολυ καλα λογια εχω ακουσει για τον αμασλιδη απο αρκετους! καπου προς καλαμαρια ειναι!

Donzouan

Well-Known Member
17 Ιανουαρίου 2010
649
1
Δυστυχως λόγω στασεων πληρωμής των εργαζομένων στο Α.Π.Θ , η Κλινική Ζώων Συντροφιάς της Κτηνιατρικής Σχολής του Α.Π.Θ θα παραμείνει κλειστή μέχρι την Κυριακή .

maria147

Member
15 Σεπτεμβρίου 2012
6
0
Κι εμένα για το Α.Π.Θ. μου είπαν και τηλεφωνώ αλλά δεν απαντάει,αλλά αφού θα είναι κλειστά μέχρι την Κυριακή...Για τον Αμασλίδη το σκέφτομαι αφού μου λέτε ότι έχετε ακούσει και καλά λόγια.
Όπως και να είναι ευχαριστώ πολύ που μου απαντήσατε!
Μήπως ξέρετε πόσο χρεώνουν την επίσκεψη στο Α.Π.Θ. ?? (ρωτάω πληροφοριακά)

Donzouan

Well-Known Member
17 Ιανουαρίου 2010
649
1
Δεν γνωρίζω , αλλά με λίγη ευγένεια αν το ζητήσετε μπορεί να κάνουν και μια διευκόλυνση ως 25-30 % στο συνολικό κόστος .

Sadah

Well-Known Member
29 Σεπτεμβρίου 2010
779
137
Θεσσαλονίκη
Θα σου συστησω την κτηνιατρο που πηγαινουμε εμεις τα Σιβηρικα μας...
Ειναι αψογη σε ολα.
Πουλιου Τριανταφυλλια στην Καλαμαρια...
Αν θελεις διευθυνση τηλ κτλ στειλε μου ενα πριβε. Μπορω να της μιλησω.

Estranged

Well-Known Member
10 Ιουλίου 2012
5.973
7.551
Καλησπέρα κι από μένα. Ψάχνω κι εγώ καιρό έναν καλό κτηνίατρο στη Θεσσαλονίκη, καθώς όμως δεν οδηγώ είμαι περιορισμένη στο κέντρο. Κάποιον σε walking distance το κέντρο έχει κάποιος να μου προτείνει?

Annouko

Well-Known Member
27 Οκτωβρίου 2011
1.197
9
Θεσσαλονικη
Καλησπέρα κι από μένα. Ψάχνω κι εγώ καιρό έναν καλό κτηνίατρο στη Θεσσαλονίκη, καθώς όμως δεν οδηγώ είμαι περιορισμένη στο κέντρο. Κάποιον σε walking distance το κέντρο έχει κάποιος να μου προτείνει?
Η δικη μας κτηνιατρος ερχεται σπιτι με οοοοολα τα συνεργα ( ζυγαρια, στηθοσκοπιο, ψαλιδακι κ.λ.π) :)
Αν σ'ενδοιαφερει γραψε μου pm.

Annouko

Well-Known Member
27 Οκτωβρίου 2011
1.197
9
Θεσσαλονικη
Sry.. Τωρα το'δα.

Προτεινα το pm για να μην υπονοηθει διαφημιση της κτηνιατρου την οποια δεν γνωριζα μεχρι που αποκτησαμε σκυλο.
Χωρις κανεναν αλλο λογο.