Καλός κτηνίατρος στον Πειραιά;






dogspotgr

Active Member
12 Οκτωβρίου 2011
27
0
πειραιας
www.dogspot.gr
ειναι λιγο μακρια! σε αυτο που λες εχεις δικιο! εχω επισκευτει πολλους αλλα κανενας δεν με εξυπηρετησε οπως πρεπει. ελεγα μηπως καποιος απο τον πειραια γνωριζει καποιον!
 








Lostris

Well-Known Member
24 Ιουλίου 2010
2.280
4
Πειραιάς
Ποια η Τζιακη?
Τζιάκη Μάρθα Γ.
Κτηνίατρος
Ακτή Μουτσοπούλου 52, Πειραιάς,
2104523632

Εξαιρετική γιατρός και ακόμη καλύτερη χειρούργος. Από τα πιο οργανωμένα κτηνιατρεία.
Αν την ήξερα νωρίτερα.... δεν έχω κανένα παράπονο από τον γιατρό μου, απλά ξεσπιτώνομαι... :D
 




piterakos

Well-Known Member
1 Ιανουαρίου 2013
82
0
Κερατσίνι
Καλησπερα παιδια. θα επαναφέρω το ποστ αυτό και θα ρωτήσω αν έχουμε κάποιο καλό κτηνιατρο στα περίχωρα του πειραια. Δεν με νοιαζεί να είναι στο πειραιά μόνο. Αρκει να ειναι καλός και όσο νάνε με λογικές τιμές. Γιατι έχω ακούσει και κάτι τιμές 150 ευρώ η επίσκεψη.
 


FrenchieFan

Well-Known Member
26 Ιουλίου 2006
5.000
1.506
Athens
www.frenchieworld.de.vu
Απο πολλους πελατες μου, ανεξαρτητοι μεταξι τους εχω ακουσει πολυ καλα λογια για την "Στελλα Μπαλτζαν".
Νικαια ειναι- καπου κοντα στο περιβολακι!
Προσωπικα δεν την ξερω- εγω οταν εμεινα κορυδαλλος ( δεν υπηρχε το ιατρειο της τοτε) πηγαινα χαλανδρι με τα δικα μου- και συνεχιζω να παω.
 


Dori07

Member
6 Ιουνίου 2013
7
0
Καλησπέρα ψάχνω και εγώ ένα καλό γιατρό που να έχει λογικές τιμές!! μεχρι τώρα πήγαινα στο pet vet στη νίκαια και με το καλήμερα σας μου φευγουν αρκετά λεφτα χωρίς να έχει και τπτ σπουδαίο και κάθε φορά είναι και διαφορετικός γιατρός με αποτέλεσμα να μη ξερει το ιστορικό τ ζώου.
 


Liana01

Well-Known Member
3 Οκτωβρίου 2012
297
0
Πειραιάς
Για το συγκεκριμένο Κτηνιατρείο στη Νίκαια κάνε μια αναζήτηση, υπάρχουν διάφορες απόψεις.
Εγώ τον δικό μου τον πηγαίνω στην κυρία Τσαμαδού αλλά μου έχουν πει καλά λόγια και για τον κύριο Μυκονιάτη (και οι 2 περιοχή Αγ. Σοφιά Πειραιά).
 


maria peiraias

New Member
7 Μαϊου 2014
1
0
42
Μου εσωσε τον γατο μου, φοβερη γιατρος και πανω απολα υπέροχος ανθρωπος.....ολοκληρο σαβ/κο ειμασταν αγκαλια με τον γατουλη προκειμενου να τα καταφερει. Πολυ οικονομικες τιμες και πανω απόλα εμπιστοσυνη και αγαπη. Βογιατζακη Χρυσα 210 418 4194 πειραιας, καλλιπολη.
 


Μαρια&Ηρα

Well-Known Member
15 Αυγούστου 2013
2.513
3.753
38
Οταν ειμαι Αθηνα (μενω Νικαια) ΕΝΝΟΕΙΤΕ στην Μπαλτζαν (κ μιλαμε κουραστηκα εγω κ ακομη περισσοτερο η Ηρα κ πεσαμε πρωτα σε πολλους μ@λ@κες μεχρι να την βρω...) με κλειστα ματια (ειναι ακριβως διπλα απτην Παναγιτσα,πλατεια Δαβακη λεγεται,οποιος ασχετος δλδ μη πει απλα περιβολακι,γιατι κ την Παιδικη Στεγη πολλοι απο μας περιβολακι το λεμε κ αυτο)
Τωρα για την pet vet που ανεφερε ενας αλλος χρηστης...σιωπω...μονο κ μονο για να μη λερωσω το στομα μου!
 


m@r@

Well-Known Member
31 Μαϊου 2011
292
1
για την μπαλτζακ δεν εχω την καλύτερη γνώμη... Εκτός ότι μου έβγαλε τη σκύλα με ερλιχια και σε επαναλληπτικες εξετάσεις δεν είχε τίποτα (άντε να πω λάθος εργαστηριακό), είχα ρωτήσει αν μπορούμε να κάνουμε υπέρηχο σε μια σκυλίτσα να δούμε αν ειναι στειρωμενη και μου είχε πει ότι δεν φαίνεται... Όπου το έχω πει γελάνε....
Μέχρι στιγμης στον Πειραιά παω στην pet vet (ραχιωτη) και είμαι ευχαριστημένη και από θέμα προσοχής και από θέμα αποτελεσματικοτητας.
 


m@r@

Well-Known Member
31 Μαϊου 2011
292
1
Η τζιακη πάλι πρώτο πρωτο μου σκύλο τον εβαλε χειρουργείο 12 χρόνων για μια κύστη στην πλάτη, ένα γρομπαλακι, χωρίς να κάνει εξετάσεις πρώτα. Κατά τη διάρκειαα του χειρουργείου μου είχε οει ότι ακουσε ένα μικρό φυσιμα στην καρδιά και βα ρου κάνουμε ένα καρδιογράφημα (που δεν το προγραμματησε ποτέ), το αποτέλεσμα σε ένα μήνα το σκυλί πέθανε από καρδιακή ανεπάρκεια. Την εμφάνισε στις διακοπές. Η κτηνίατρος που τον παρακολούθησε ατο νησί με ρώτησε γιατί δεν του εδωσε αγωγή εφόσον ακουσε το φυσιμα και επίσης πίστευε ότι η ναρκωσε επιβάρυνε πιο γρήγοραηγορα την ανελαρκεια της καρδιας του...
από τότε δεν βαζω ποτέ ζώο χειρουργείοε χειρουργειο χωρίς εξετάσειςετασεις πρώτα ότιτι κσι να λέει ο κτηνίατρος.
 


Μαρια&Ηρα

Well-Known Member
15 Αυγούστου 2013
2.513
3.753
38
Kοιταξε να δεις...εγω προσωπικα στην Μπαλτζαν κατι σοβαρο μεχρι στιγμης (φτου φτου μακρια) δεν εχει τυχει να κανω (αι εξετασεις αιματος,κολπικων υγρων,τετοια μεσα στα αλλα) εμενα προσωπικα με ευχαριστει που υποδεχεται το σκυλι μου παντα με χαρα,που εχει τροπο οταν παει να την ακουμπησει κ παιρνει τον χρονο της (οχι αι αι παμε να τελειωνουμε να το ξεπεταξουμε κ αυτο) κ δινει κ στην Ηρα τον χρονο της,που παντα ειναι τυπικη σε ολα της σαν κτηνιατρος απεναντι μας (στην επισκεψη δλδ κ ψηλαφισμα κ αυτακια κ δοντακια κ ολα) κ παντα μα παντα ειναι προθυμη να μου απαντησει σε οτι απορια κ αν εχω οσο κουλη κ αν ειναι...κ φυσικα οτι της δωθηκαν ΑΠΕΙΡΕΣ ευκαιριες να παρει τζαμπα λεφτα (γιατι ειμαι κ λιγο υποχονδρια με την Ηρα) κ ΔΕΝ τα πηρε,δεν υπεβαλε το σκυλι μου σε ανουσιους εμβολιασμους κ επιπλεον αχρηστες εξετασεις,μου λεγε παντα ακριβως αυτο που χρειαζομουν να κανω (οταν ειχε πρωτοβγει το εμβολιο του καλαζαρ την ρωτησα,να το κανουμε?μου ειπε αμεσως οχι,κατσε να δουμε πως θα παει,κ υστερα βλεπουμε...) οσον αφορα την Ραχιωτη...ενα θα πω...εαν πιανουν οι καταρες μου (που πιανουν) θα χει ασχημη ζωη...ηθελε να κανει χειρουργειο στην Ηρα 4 μηνων(450-500 ευρω) γιατι λεει το κοκκαλο στο ενα ποδι μεγαλωνε πιο γρηγορα απτο αλλο...επειδη ανηκει σε μεγαλοσωμη φυλη...επειδη κουτσαινε...επειδη ΤΗΣ ΧΤΥΠΗΣΑΝ ΝΕΥΡΟ ΟΙ ΑΧΡΗΣΤΟΙ ΕΚΕΙ ΜΕΣΑ ΟΤΑΝ ΤΗΣ ΕΒΑΖΑΝ ΕΝΔΟΦΛΕΒΙΑ...κ αυτο ηταν γνωματευση ορθοπεδικου ΥΠΟΤΙΘΕΤΑΙ που συνεργαζονταν...κ οταν ετρεξα σε Βλαχοπουλο κ Καλογεροπουλο κ οι 2 με διαβεβαιωσαν οτι το κουταβι δεν ειχε ΤΙΠΟΤΑ κ πηγα κ την πιεσα κ εβαλα τις φωνες παραδεχτηκε οτι ηταν δικη της γνωματευση,οτι ουδεποτε υπηρξε ορθοπεδικος...βεβαια μεχρι τοτε εγω ειχα σκασει ηδη 300 σε μια βδομαδα κ ταλαιπωρουσα την Ηρα πανω κατω πρωι μεσημερι βραδυ...λοιπον...λυπαμαι αν ακουγομαι καπως αλλα ακομη τα θυμαμαι κ μου αναβουν τα λαμπακια(κ αμα δεν ειχα παει στους ορθοπεδικους τι θα χε γινει?θα χε κανει το χειρουργειο???)...δε ξερω τις εμπειριες μπορει να χουν οι υπολοιποι απο δαυτους...εγω ομως ουτε στον χειροτερο εχθρο μου δε θα τουσ συστηνα...αυτα απο μενα...απο κει κ περα καθενας ας παει οπου θελει!
 
  • Like
Reactions: Φλάφη


m@r@

Well-Known Member
31 Μαϊου 2011
292
1
Τι να σου πω κι εγώ, σου είπα την εμπειρία μου από την Μπαλτσάκ. Δεν αμφισβητώ αυτά που λες ότι έχουν συμβεί. Εγώ προσωπικά τέτοια προβλήματα δεν έχω αντιμετωπίσει με τη Ραχιώτη, και της έχω πάει και έκτακτα περιστατικά σοβαρά... Ούτε μου παίρνει τζάμπα χρήματα, ίσα ίσα πολλές φορές δεν μου χρεώνει καν επίσκεψη... Προχθές ήμουν εκεί για το μάτι της μικρής και βάλαμε κολλήρια, την είδαν και δεν πήραν ούτε ένα ευρώ... Αλλά όπως λες ο καθένας ας πάει όπου νομίζει καλύτερα.
 


m@r@

Well-Known Member
31 Μαϊου 2011
292
1
Πολύ καλές εντυπώσεις έχω και από την κλινική του Φερλέμη animal hospital. Είναι κοντά στον Πειραιά αλλά όχι κέντρο. Δίπλα στο metropolitan, Χρυσοστόμου Σμύρνης 9.
 


mixalisko

New Member
3 Φεβρουαρίου 2017
1
0
28
Καλησπέρα παιδιά
Είμαι καινούργιος και θα ήθελα να μάθω απόψεις για το κτηνιατρικο κέντρο πειραιά και για τον κύριο ΜΥΚΟΝΙΑΤΗ στα μανιάτικα.
 


Στατιστικά Forum

Θέματα
33.114
Μηνύματα
895.820
Μέλη
19.924
Νεότερο μέλος
ALEXANDRA MOSCHOU