Καλώς σας βρήκαμε κ εμείς!

*Kiara*

Well-Known Member
12 Μαϊου 2015
475
698
Αθήνα
Γειά σε όλους, χαίρομαι πολύ που το φορουμ άνοιξε πάλι και βρισκόμαστε στην παρέα σας! Οι συζητήσεις σας εδώ είναι μεγάλη πηγή γνώσης για μένα και σας ευχαριστώ όλους. Εχω την τύχη και χαρά να ζω με την Κιάρα, μια μποξερίνα μουρλοκομείο 12 μηνών, την οποία λατρεύω κ ας με παιδεύει. Πρόσφατα υιοθετήσαμε και μια γατούλα, που είναι με την Κιάρα μου αχώριστες απ την πρώτη στιγμή. Να και μια φωτογραφία της αγαπημένης μου μποξερόφατσας IMG_1672.JPG

ghelly

Well-Known Member
17 Απριλίου 2012
11.220
5.731
Πάτρα
Δεν ρωτάω τα υλικά της τουρτας, γιατι από την πεινα που εχω τώρα... λαχταριστή μου φαίνεται!!! Πολύχρονη να είναι!!!

*Kiara*

Well-Known Member
12 Μαϊου 2015
475
698
Αθήνα
Ευχαριστούμε και πάλι! Η μικρή τη βρήκε υπέροχη, θα έτρωγε μέχρι να σκάσει αν την άφηνα. Αλλά πάλι δε βρίσκει και τίποτα άνοστο αυτό το σκυλί! Σ εμάς δεν άρεσε (οπότε μη στεναχωριέσαι), είχαμε άλλο γλυκό για τους δίποδους, η τούρτα ήταν ειδικά φτιαγμένη για τη δεσποινίδα

Pitsinaki

Well-Known Member
23 Απριλίου 2014
449
1.015
Παλαιό Φάληρο
Πω πωωω τούρτα υπερπαραγωγή!!
Να την χαίρεσαι την κούκλα με το ωραίο όνομα και να περνάτε όμορφες στιγμές μαζί!! :love:

*Kiara*

Well-Known Member
12 Μαϊου 2015
475
698
Αθήνα
Σας ευχαριστούμε πολύ για το καλωσόρισμα, χαιρόμαστε πολύ που είμαστε στην παρέα σας!!

*Kiara*

Well-Known Member
12 Μαϊου 2015
475
698
Αθήνα
Πω πωωω τούρτα υπερπαραγωγή!!
Να την χαίρεσαι την κούκλα με το ωραίο όνομα και να περνάτε όμορφες στιγμές μαζί!! :love:
Ναι, το παρακάναμε λίγο αλλά πρώτα γενέθλια ήταν αυτά και είμαι λίγο χαζομαμά! :rolleyes:

Chris K.A.

Well-Known Member
10 Ιουλίου 2014
566
1.037
43
Aθήνα
Να σας ζήσει!Ως περήφανος μπαμπάς ενός μπόξερ αυτό το "μουρλοκομείο" το αντιλαμβάνομαι πλήρως...

*Kiara*

Well-Known Member
12 Μαϊου 2015
475
698
Αθήνα
@Grifos σε ευχαριστούμε! Το κορίτσι είναι σκέτος κλόουν, από διασκέδαση άλλο τίποτα!

Να σας ζήσει!Ως περήφανος μπαμπάς ενός μπόξερ αυτό το "μουρλοκομείο" το αντιλαμβάνομαι πλήρως...
Σούπερ, κ άλλος μποξερογονιός! Είναι μουρλά και γι αυτό τα αγαπάμε τόσο :love: Να το χαίρεσαι κ εσύ το μποξερίνι σου!

annatonni

Well-Known Member
11 Μαϊου 2015
50
22
55
Γειά σε όλους, χαίρομαι πολύ που το φορουμ άνοιξε πάλι και βρισκόμαστε στην παρέα σας! Οι συζητήσεις σας εδώ είναι μεγάλη πηγή γνώσης για μένα και σας ευχαριστώ όλους. Εχω την τύχη και χαρά να ζω με την Κιάρα, μια μποξερίνα μουρλοκομείο 12 μηνών, την οποία λατρεύω κ ας με παιδεύει. Πρόσφατα υιοθετήσαμε και μια γατούλα, που είναι με την Κιάρα μου αχώριστες απ την πρώτη στιγμή. Να και μια φωτογραφία της αγαπημένης μου μποξερόφατσας View attachment 50875
Κουκλιτσα φατσα!!!Καλως σας βρήκαμε!

• Like
Reactions: *Kiara*

Ρεάκι

Well-Known Member
11 Μαϊου 2015
101
73
36
Να χαιρεσαι τη κουκλαρα σου και να στε παντα ευτυχισμενοι !!! Τα μπόξερ ειναι μεγαλη λατρεία παντως και του απο πανω ειναι σκετη μουρλα δε κοιμομαστε απτα χοροπηδητα του:LOL::love:

• Like
Reactions: *Kiara*

D

Deleted member 14614

Guest
Να σου ζήτησει η τρελομποξερίνα!
Μπορεί να είμαστε dogforum, αλλά εγώ θα ήθελα και φωτό της γατούλας. :)

*Kiara*

Well-Known Member
12 Μαϊου 2015
475
698
Αθήνα
Σ ευχαριστώ πολύ!! :) Αλλο που δε θέλω να ανεβάζω φωτό και με τα δυο μου τα κορίτσια, μη μ αφήσετε να πάρω πολύ αέρα γιατί θα σας ζαλίσω με τις περιπέτειές τους! :p Ορίστε και μία φωτό που φαίνεται και πόσο αγαπιούνται οι χαζέςIMG_1862.JPG