Καλώς σας βρήκαμε κ εμείς!

Astr0peleki

Active Member
23 Μαϊου 2015
39
47
Αθήνα
Μεγάλο φατσόνι η δικιά σου!!! Τα μπόξερ είναι από τα σκυλιά που έχουν φοβερή εκφραστικότητα! Απορώ πώς υπάρχουν άνθρωποι που τα βλέπουν άγρια (αλλά τι ρωτάω τώρα έτσι;;;;)....Να χαίρεσαι και τη γατούλα! Εύχομαι να περάσετε πολύ ωραία χρόνια μαζί! :)

• Like
Reactions: *Kiara*

*Kiara*

Well-Known Member
12 Μαϊου 2015
475
698
Αθήνα
Σ ευχαριστώ πολύ @fani !! :) @Astr0peleki σ ευχαριτούμε, τα χαίρομαι και τα δύο τα τρελοκομεία, ελπίζω για πολλά χρόνια ακόμα! Ναι απορώ κ εγώ που τη φοβούνται τόσοι πολλοί, δεν το πίστευα στην αρχή όταν άλλαζαν πεζοδρόμιο όσο πιο γρήγορα μπορούσαν! :p
@Pitsinaki ήλπιζα να μη ρωτήσει κανείς, είμαι απαράδεκτη αλλά δε μπορώ ακόμα ν αποφασίσω! :rolleyes: Είναι ένα μήνα στο σπίτι και ακόμα με μια λίστα ονόματα είμαστε! Πρέπει να τα επισπεύσω τα βαφτίσια μου φαίνεται γιατί φτάνει η ώρα να βάλουμε και το μικροτσιπ

Pitsinaki

Well-Known Member
23 Απριλίου 2014
449
1.015
Παλαιό Φάληρο
Πες μας τα επικρατέστερα να βοηθήσουμε αν θέλεις, ή βάλε μας καμιά φωτό που να φαίνεται καλύτερα να προτείνουμε και εμείς ιδέες.. Με την πρώτη ματιά κάτι σκέφτηκα αλλά δεν φαίνεται καλά να δω αν της πάει.. :p

• Like

*Kiara*

Well-Known Member
12 Μαϊου 2015
475
698
Αθήνα
Καλή ιδέα, σ ευχαριστώ Pitsinaki !! :) Να πω αρχικά ότι πρόκειται για μεγάλη μαφία.. Μας λύνει και μας δένει όλους το ζιζάνιο και είναι σατανάς απ τους λίγους! Ετσι το επικρατέστερο αρχικά ήταν Κίρκη. Αλλά δε μου πάει για κάποιο λόγο, πολύ βαρύ μου κάνει για γατάκι. Σκέφτομαι πιο πολύ το 'Αλμπα ή τo Νάιλα (που μάλλον αυτό μ αρέσει πιο πολύ) εεε και οποιαδήποτε πρόταση θα τη δεχτούμε με χαρά! Να το το δαιμονάκι και μοναχούλι του
IMG_2030.JPG

Επιδρομή η γάτα στο σκυλοφόρουμ :p

Pitsinaki

Well-Known Member
23 Απριλίου 2014
449
1.015
Παλαιό Φάληρο
Η πρώτη μου σκέψη ήταν αυτή:
..
Matilda!! :love:
Αν θελεις κάτι σε ελληνικό θα σκεφτόμουν το Ίρις ή το Μελίνα.. :D
Αν πάλι θελεις κάτι μαφιόζικο: Secilia (Σεσίλια).. axaxaxa :ROFLMAO:

• Like
Reactions: Astr0peleki

*Kiara*

Well-Known Member
12 Μαϊου 2015
475
698
Αθήνα
:) Χτύπησες διάνα! Matilda ήταν το όνομα της πρώτης μου γάτας, το πρώτο ζωάκι που μπήκε ποτέ στο σπίτι μας όταν ήμουν παιδί. Και Ιρις λένε τη σκύλα των γονιών μου, την οποία βρήκαμε με τον πατέρα μου και την πήραμε στο σπίτι όταν πήγαινα στο λύκειο ακόμη! Απίστευτο... είναι λατρεμένα ονόματα και τα δύο για μένα. Το Μελίνα μ αρέσει αλλά το Σεσίλια είναι απλά υπέροχο!!! Νομίζω είναι το φαβορί, της ταιριάζει γάντι!!! :ROFLMAO: Σ ευχαριστώ πάρα πολύ για τις προτάσεις, νομίζω θα το κατοχυρώσουμε! :D

*Kiara*

Well-Known Member
12 Μαϊου 2015
475
698
Αθήνα
Οι χαζές αγαπιούνται

IMG_2043.JPG
Το γατί με έχει ελαφρώς γραμμένη (να το πω κόσμια). Στην Κιάρα όμως έχει μεγάλη αγάπη! Οταν γυρνάμε απ τη βόλτα, την περιμένει στην πόρτα γουργουρίζοντας, της τρίβεται και της δίνει φιλιά

Μιας και σε όλους τους δίποδους φέρεται μην πω πως, μόνο στην Κιάρα φέρεται όμορφα, και απέκτησε κ ένα κιτρινο-χρυσαφί μάτι με βλέμμα σατανικό, την ονομάσαμε Κίρκη τελικά. Με τα βασανιστήρια που έχω τραβήξει από γρατζουνιές και δαγκωνιές, δε μου φαίνεται πια καθόλου βαρύ όνομα για την περίπτωσή της :p

Η Κιάρα έχει ένα σχοινί-κόμπο που της αρέσει πάρα πολύ, με κάποιο μαγικό τρόπο έχουν καταφέρει να παίζουν tug μ αυτό, όσο δηλαδή το επιτρέπει το μέγεθος της μουρλόγατας. Απίστευτο γέλιο, δεν έχω καταφέρει όμως να τις τραβήξω βίντεο ακόμα, δυστυχώς

Giannis_Rottie

Well-Known Member
2 Ιουλίου 2013
1.207
1.243
Brakhami,Athens,Greece
Το γατι...φαινεται...οτι ειναι μεγαλη "μαρκα" και θα σας κανει ολους οτι θελει! Για την αλλη την τρελιαρα...εχω να πω οτι καλα-χρυσα τα μποξερ...αλλα αυτο που χοροπηδανε πανω σου απο την χαρα τους...δεν κοβεται με τιποτα! (προσφατα συναντησαμε μια μποξερινα 11ετων και αφου την χαιδεψα λιγο...μετα αρχισε τα χοροπηδητα....πφφφ καμια σωτηρια)!
Να τα χαιρεσαι και τα δυο και περιμενουμε και βιντεακι με το ταγκ!

• Like

*Kiara*

Well-Known Member
12 Μαϊου 2015
475
698
Αθήνα
@Giannis_Rottie μεγάλη μάρκα δε λες τίποτα! Μας λύνει και μας δένει εδω μέσα! Είναι γενικά δύσκολο γατί, πανέξυπνη και επίμονη, δεν έχω ξαναμεγαλώσει τέτοια μαφία. Αλλα και μόνο που αγαπάει τόσο την Κιάρα και δεν ξεκολλάνε η μία από την άλλη με κάνει να πιστεύω πως ήταν το ιδανικό γατί για την οικογενειά μας :)

Απ την πρώτη στιγμή προσπαθώ να μην της επιτρέπω της χαζόφατσας τα χοροπηδητά πάνω στους ανθρώπους, φυσικά δεν έχει κοπεί εντελώς αλλα θέλω να πιστεύω ότι το έχουμε περιορίσει, σε ανεκτά για τους ξένους πλαίσια! Εμένα φυσικά δε με ενοχλεί, μπόξερ διάλεξα :p Αλλα το παλεύω για μην έχουμε προβλήματα.

Ακόμα να τις προλάβω στο βίντεο, ελπίζω να τα καταφέρω γιατί είναι για απίστευτα γέλια το σκηνικό

dnassib

Well-Known Member
10 Μαϊου 2013
1.469
1.077
Παγκράτιους exoticus
Να τις χαίρεσαι και τις δύο -- και εμένα η μποξερίνα μου λάτρευε τα γατόνια!

Εγώ λέω να τη βγάλεις Μαφία ή Μάρκα τη γάτα, τα βρίσκω πολύ ταιριαστά και τα δύο ;-)

• Like

*Kiara*

Well-Known Member
12 Μαϊου 2015
475
698
Αθήνα
Σ ευχαριστώ πολύ @dnassib ! :) Θεωρητικά τα μπόξερ συμβιώνουν πολύ καλά με άλλα ζώα, αν το δουλέψει και η οικογένεια βέβαια, ήταν στα συν αυτό για να επιλέξω τη φυλή διότι χωρίς γάτα δεν έχω ζήσει ποτέ πάνω από ένα χρόνο! Ευτυχώς έδεσε το γλυκό, όχι μόνο συνυπάρχουν αλλά τα πάνε πάρα πολύ καλά, κοιμούνται παρέα, παίζουν, χαίρομαι να τις βλέπω!

Και τα δύο μου αρέσουν και της ταιριάζουν απόλυτα, αλλα νομίζω ότι ήδη ανταποκρίνεται στο Κίρκη και λέω να μην της το χαλάσω, δεν ξέρω. Βεβαια σε δύο εβδομάδες πάμε να βάλουμε τσιπάκι, οπότε έχουμε ακόμα χρόνο για αλλαγές

• Like
Reactions: Lavernne

*Kiara*

Well-Known Member
12 Μαϊου 2015
475
698
Αθήνα
Αδειασε το kong και μελαγχολησε η μικρη... :cry::ROFLMAO: Τι εκφραστικες ματαρες ειναι αυτες!!!!!:love:
Χαχαχα άστα, πέφτει μεγάλη στεναχώρια! :ROFLMAO: Μετά από λίγο βέβαια αποφασίζει ότι μπορούμε να παίξουμε fetch με το άδειο kong και της περνάει

• Like
Reactions: Aslan