Καλώς σας βρήκαμε

l.Kyveli

Well-Known Member
12 Φεβρουαρίου 2011
15.870
8.083
Κι εγώ εύχομαι Τάκη να αναρρώσει η Bonny, ελπίζω και εύχομαι να το ξεπεράσει και να είναι δυνατή και γερη ξανά!

takisft

Well-Known Member
24 Ιουνίου 2011
4.817
5.038
Αθήνα
Είστε όλοι σας συγκινητικοί..... Πραγματικά χρειαζόμαστε τις ευχές και την θετική σκέψη σας...
Ευχαριστώ από τα βάθη της καρδιάς μου.........

ProudtobeGreek

Well-Known Member
21 Σεπτεμβρίου 2010
3.695
4.340
44
www.proudtobegreek.eu
Είστε όλοι σας συγκινητικοί..... Πραγματικά χρειαζόμαστε τις ευχές και την θετική σκέψη σας...
Η Bonny έχει ότι χρειάζεται....δηλαδή εσάς να την αγάπατε τόσο...θα δείς που όλα θα πάνε κατ'ευχήν!!

aouimbae

Well-Known Member
7 Μαϊου 2011
1.753
26
Ολα θα πανε καλα, θετικες σκεψεις κ ολα θα τελειωσουν!

Scarlett

Well-Known Member
9 Αυγούστου 2010
4.911
59
Νεα Ερυθραια
www.birmans-greece.com
Τα βαθη της καρδιας σας που μονο γεματα αγαπη ειναι αλλα κ δυναμη!
Οι σκεψεις μας κοντα σας!!

takisft

Well-Known Member
24 Ιουνίου 2011
4.817
5.038
Αθήνα
Σκεπτόμουν να γράψω ένα update για την κατάσταση της μικρής αλλά όλο το ανέβαλλα, όμως βλέποντας το ποστ της φιλενάδας μου πριν από λίγο, κατάλαβα ότι τώρα είναι η ώρα...

Λοιπόν, τελειώσαμε με το Milteforan την προηγούμενη Τετάρτη και ως εκ θαύματος, η Bonny έχει μεταμορφωθεί στο κλασσικό Lab που ήταν πριν από 2 μήνες.

Απίστευτη όρεξη για φαγητό (κάνουμε που λέει ο λόγος εκπαιδευση μόνο με την λέξη φαγητό), μεγάλη ενέργεια (τώρα που σας γράφω έχει δει 2 αδέσποτα από το μπαλκόνι και χοροπηδάει σαν κατσίκι), η πτώση του τριχώματος δείχνει σημάδια υποχώρησης (βέβαια δεν έχει και πολύ τρίχωμα ακόμα να χάσει) και γενικά εμφανίζει μία τέτοια διάθεση που μας κάνει ευτυχισμένους.

Από την άλλη ξέρουμε ότι το πρόβλημά της είναι σοβαρό, θα δούμε σε καμιά εβδομάδα τι ψάρια πιάσαμε με τις φουλ εξετάσεις που θα γίνουν.

Όμως αυτό που ζούμε τώρα θα μας δώσει δύναμη για τα παρακάτω και ελπίζω ότι ζημιά έχει γίνει, να σταματήσει εδώ και να την χαιρόμαστε για πολλά πολλά χρόνια...

l.Kyveli

Well-Known Member
12 Φεβρουαρίου 2011
15.870
8.083
Mακάρι να είναι και οι εξετάσεις της αντίστοιχες της εικόνας που παρουσιάζει!!!
Το εύχομαι μέσα από την καρδιά μου!! Είναι πολύ καλό σημάδι που τρώει και πάλι σαν lab που σέβεται τον εαυτό του!! :D

νασια

Well-Known Member
27 Μαρτίου 2012
616
11
Μπράβο στο κορίτσι. Σιδερένια. Όλα θά πάνε καλά καί θά την χαίρεστε πολλά πολλά χρόνια. Φιλιά στη μύτη νά της δώσεις. Πολλά.

Sent from my HTC Vision using Tapatalk 2

aliki_s

Well-Known Member
27 Μαϊου 2011
3.279
1.797
Αθήνα
Τέτοια να ακούω να χαίρομαι!!!

Αισιοδοξία και όλα θα πάνε καλά!!!
Εύχομαι τα χειρότερα να είναι περαστικά και αγύριστα Δημήτρη και το κορίτσι μας να πηγαίνει όλο και καλύτερα!!! :)
Να έχετε πολυ πολυ καλά αποτελέσματα!!!!

takisft

Well-Known Member
24 Ιουνίου 2011
4.817
5.038
Αθήνα
Σας ευχαριστώ πολύ για τις ευχές σας... :):)

Επιτέλους, απολαμβάνουμε τον αγαπημένο μας μεζέ.....;)

yasemin

Well-Known Member
21 Οκτωβρίου 2009
2.789
5.380
Καλα αποτελεσματα ευχομαι και να ειναι η τελευταια δοκιμασια για την σκυλιτσα και για εσας!

Θελω να πιστευω οτι επεσαν οι τιμες των νεφρων και οτι η εξελιξη θα ειναι πολυ καλη!!!

Nizinny

Well-Known Member
3 Φεβρουαρίου 2011
3.208
927
Καναδάς
Ποτε εγιναν ολα αυτα, δεν πηρα χαμπαρι! :confused: Δεν μπορεσα να βρω επεξηγηματικο ποστ σου Δημητρη να καταλαβω τι ειδατε, πως το βρηκατε αλλα καταλαβα απο τα συμφραζομενα (μιλτεφοραν).

Περαστικα κι αγυριστα ευχομαι! Τα περασαμε κι εμεις προσφατα με τον σκυλο που μολις υιοθετησαμε (και ανακαλυψαμε ισως εναν απο τους λογους που εγκαταλειφθηκε) και περιμενουμε να περασει ο καιρος να κανουμε εξετασεις για τον τιτλο αντισωματων. Πως και θα κανετε εξεταση τοσο γρηγορα? Εμας μας ειπαν και οι 2 γιατροι μετα απο 4μηνες ο ενας και ο αλλος στο 6μηνο για να βγει ο τιτλος σωστα.

takisft

Well-Known Member
24 Ιουνίου 2011
4.817
5.038
Αθήνα
Καλα αποτελεσματα ευχομαι και να ειναι η τελευταια δοκιμασια για την σκυλιτσα και για εσας!

Θελω να πιστευω οτι επεσαν οι τιμες των νεφρων και οτι η εξελιξη θα ειναι πολυ καλη!!!
Σίσσυ μου, ότι και να πω θα είναι λίγο για την συμπαράστασή σου στις δύσκολες ημέρες που περάσαμε...

Ευχαριστώ πολύ, από την καρδιά μου......:):)

takisft

Well-Known Member
24 Ιουνίου 2011
4.817
5.038
Αθήνα
Ποτε εγιναν ολα αυτα, δεν πηρα χαμπαρι! :confused: Δεν μπορεσα να βρω επεξηγηματικο ποστ σου Δημητρη να καταλαβω τι ειδατε, πως το βρηκατε αλλα καταλαβα απο τα συμφραζομενα (μιλτεφοραν).

Περαστικα κι αγυριστα ευχομαι! Τα περασαμε κι εμεις προσφατα με τον σκυλο που μολις υιοθετησαμε (και ανακαλυψαμε ισως εναν απο τους λογους που εγκαταλειφθηκε) και περιμενουμε να περασει ο καιρος να κανουμε εξετασεις για τον τιτλο αντισωματων. Πως και θα κανετε εξεταση τοσο γρηγορα? Εμας μας ειπαν και οι 2 γιατροι μετα απο 4μηνες ο ενας και ο αλλος στο 6μηνο για να βγει ο τιτλος σωστα.
Δεν έχεις και άδικο για το ότι δεν μπόρεσες να βρεις συγκεκριμένο ποστ για το πρόβλημα. Δεν έγραψα κάτι στην αρχή, λίγο το ότι δεν αισθανόμουν καλά, λίγο το ότι στις εκθέσεις του τελευταίου διαστήματος μίλησα με πολλούς φίλους από το φόρουμ, δεν έγραψα και πολλά.(κάποιοι μου πετάξαν και μπηχτές... αλλά μου το συγχώρεσαν τελικά... έτσι δεν είναι Κώστα μου;...). ;):):)

Τα αντισώματα δεν μας ενδιαφέρουν και πολύ αυτό τον καιρό. Λόγω της νεφρικής ασθένειας, το σημαντικότερο είναι να σταματήσει η νεφρική ανεπάρκεια και να περιοριστεί η ζημιά σε ότι έχει γίνει μέχρι τώρα. Γι' αυτό ο λόγο θα γίνουν οι εξετάσεις (βιοχημικές, αίματος και ούρων).

nasouk

Well-Known Member
15 Ιουλίου 2010
1.166
3
Ευχομαι να ερθουν και θα ερθουν τα καλυτερα αποτελεσματα.
Η Μπονουλα γνωριζει οτι ανηκει σε μια υπεροχη οικογενεια και θα βαλει τα δυνατα της να σας ευχαριστησει.

Ολη η θετικη μας ενεργεια ειναι μαζι σας!!!!

fani

Well-Known Member
30 Οκτωβρίου 2010
2.468
408
Αθήνα
Αντε καλά αποτελέσματα....περαστικά να είναι!!Και το κορίτσι να συνεχίσει να τρώει έτσι και να απολαμβάνει τον μεζέ της!!

takisft

Well-Known Member
24 Ιουνίου 2011
4.817
5.038
Αθήνα
Φανή, ευχαριστώ πολύ, να είναι καλά και θα φάει όλοτον Στάμου (γκρίζα διαφήμιση....)

Νάσσο, φίλε έχε το φάρμακο παγωμένο (ξέρεις εσύ τι εννοώ...), γιατί ο μπαμπάς της Bonny χρειάζεται και αυτός μια καλή θεραπεία.....;):):)