Καλώς σας βρήκαμε

takisft

Well-Known Member
24 Ιουνίου 2011
4.817
5.038
Αθήνα

Καλώς σας βρήκαμε,

Πριν σας γνωρισουμε την μικρή μας Bonny, οφείλουμε ένα μεγάλο ευχαριστώστο Dogforum, στα μέληκαι τους διαχειριστές του.

Πραγματικά μας βοηθήσατε πάρα πολύ από την στιγμή πουαπόφασίσαμε σαν οικογένεια ότι είμαστε έτοιμοι ν αποκτήσουμεένα καινούργιομέλος. Ομολογώ ότι μας «ανοίξατε ταμάτια» όσον αφορά στην όλη διαδικασία επιλογής σκύλου αλλά και στα θέματασυμπεριφοράς και εκπαιδευσης.

Εδώ και μία εβδομάδα (από το προηγούμενο Σάββατο) το κορίτσι μαςζει μαζί μαςμας, και ήδη φαινεται ότι θα έχουμε μία υπέροχη ζωή μαζί της.

Η Bonny είναιπολύ κοινωνική και ένα από τα πρώτα πραγματα που αποφάσισε να κάνει είναι τοημερολόγιο της σε ένα blog. Λόγωόμως της μικρής της ηλικίας δεν τα καταφέρνει πολύ καλά και έτσι ζήτησε από τονμικρό μας γιό (δωδεκάχρονος) να μεσολαβήσει έτσι ώστε να μεταφέρει τις σκέψεις της σε εσάς.

Όλα αυτά βρίσκονται στο http://www.labradorbonny.blogspot.com/όπου θα μπορέσετε να δείτε περισσότερα πράγματα για την μικρή.

Και πάλι σας ευχαριστούμε πολύ για όλα, τις καλύτερες ευχές μαςγια υγεία σε εσας και τα μικρά σας.

ICE

Well-Known Member
9 Νοεμβρίου 2010
6.410
421
ΑΘΗΝΑ
Καλως ηρθατε. Η φωτο με το κουταβι πανω στη μαμα, ολα τα λεφτα!

Να το αφηνετε να κοιμαται οσο θελει το κουταβακι αυτους τους πρωτους μηνες, το εχει πολυ αναγκη.

Sent from my HTC HD2 using Tapatalk

takisft

Well-Known Member
24 Ιουνίου 2011
4.817
5.038
Αθήνα
Ευχαριστώ πολύ για τις ευχές σας
@ ICE
Αυτό κάνουμε όσο και αν "δυσαρεστεί" αυτό τον μικρό.

takisft

Well-Known Member
24 Ιουνίου 2011
4.817
5.038
Αθήνα
Ευχαριστούμε για το καλωσόρισμα και τις ευχές σας, που βεβαίως ανταποδίδουμε:)

fani

Well-Known Member
30 Οκτωβρίου 2010
2.468
408
Αθήνα
Καλως ηρθατε και καλως δεχτηκατε την μικρη σας κουκλα,να περασετε πολλα ομορφα χρονια μαζιιιι...!

christina287

Well-Known Member
18 Ιουλίου 2011
133
0
Η φωτογραφία που κοιμάται πάνω στο μπωλ της είναι φανταστική!!! Να την χαίρεστε! :)

takisft

Well-Known Member
24 Ιουνίου 2011
4.817
5.038
Αθήνα
το μυαλο μου και μια λυρα!:p

τωρα ειδα το blog σας Δημητρη!!! Μελωσααααα!!!!!!
Βρε Γιούλη, τι ανασκαφή ήταν αυτή. :)

Μέχρι και εγώ είχα ξεχάσει το πρώτο μου post.;)
Το έχει παρατήσει ο κανακάρης μου γιατί ασχολέιται με το "Pro" (ελπίζω μόνο με αυτό και όχι όπως λένε οι στίχοι κάποιου τραγουδιού και με κάτι άλλο).:p
Σημερα είμαστε πολύ χαρούμενοι γιατί ακούσαμε πολύ κολακευτικά λόγια για την μικρή από κάποιον που ξέρει πολύ καλά από Lab:)

Scarlett

Well-Known Member
9 Αυγούστου 2010
4.911
59
Νεα Ερυθραια
www.birmans-greece.com
Βρε Γιούλη, τι ανασκαφή ήταν αυτή. :)

Μέχρι και εγώ είχα ξεχάσει το πρώτο μου post.;)
Το έχει παρατήσει ο κανακάρης μου γιατί ασχολέιται με το "Pro" (ελπίζω μόνο με αυτό και όχι όπως λένε οι στίχοι κάποιου τραγουδιού και με κάτι άλλο).:p
Σημερα είμαστε πολύ χαρούμενοι γιατί ακούσαμε πολύ κολακευτικά λόγια για την μικρή από κάποιον που ξέρει πολύ καλά από Lab:)
νομιζω καταλαβα!;)
Mπραβο!