Καλώς σας βρήκαμε

συλβοσκυλο

Well-Known Member
28 Μαρτίου 2013
2.036
294
Φαινεται πολύ γλυκο πλάσμα. Συνηθίζει να κοιμάται πάνω στα παπούτσια?
Και η Συλβια το κάνει όταν λείπει το "μεγάλο" αφεντικό.

aliki_s

Well-Known Member
27 Μαϊου 2011
3.279
1.797
Αθήνα
Η Μπόνι είναι ένα απο τα πιο γλυκά, τρυφερά, αξιαγάπητα πλάσματα που έχω γνωρίσει... Ένα πρόβλημα έχει και αυτό είναι η άστατη καρδιά της... μη δει αρσενικό βρε παιδί μου αμέσως να κουνήσει τα τρισχαριτωμένα (ομολογουμένως) οπίσθια της...

takisft

Well-Known Member
24 Ιουνίου 2011
4.817
5.038
Αθήνα
Υπάρχει συγκεκριμένη διαδικασία με τα παπούτσια μας, κάτι σαν παιχνίδι, που το απολαμβάνουμε όλοι...

Πολλές φορές το χρησιμοποιώ σαν εκπαίδευση... φυσικά δεν το πειράζει, ούτε χαλάει κάτι...

takisft

Well-Known Member
24 Ιουνίου 2011
4.817
5.038
Αθήνα
Η Μπόνι είναι ένα απο τα πιο γλυκά, τρυφερά, αξιαγάπητα πλάσματα που έχω γνωρίσει... Ένα πρόβλημα έχει και αυτό είναι η άστατη καρδιά της... μη δει αρσενικό βρε παιδί μου αμέσως να κουνήσει τα τρισχαριτωμένα (ομολογουμένως) οπίσθια της...
Μέχρι εκεί όμως.. όποιος το παρακάνει και πάρει θάρρος, διορθώνεται άμεσα...:D

Elli

Well-Known Member
11 Σεπτεμβρίου 2009
3.885
193
50
Αθήνα
Καλέ εγώ την θυμάμαι κάτω από ένα τραπέζι να με γλύφει ασταμάτητα!!!! τέτοιες διορθώσεις αγαπάμε!!!!!!

sea-mol

Well-Known Member
18 Μαρτίου 2011
6.883
8.847
Πρέβεζα
μη δει αρσενικό βρε παιδί μου αμέσως να κουνήσει τα τρισχαριτωμένα (ομολογουμένως) οπίσθια της...
Μέχρι εκεί όμως.. όποιος το παρακάνει και πάρει θάρρος, διορθώνεται άμεσα...:D
Θα σου λεγα τίποτα, αλλά είναι δημόσιο το φόρουμ

Orilis

Well-Known Member
3 Μαρτίου 2011
7.881
6.979
Πάτρα
Σοβαρά, τέτοια τσαχπίνα και δεν εχει ζευγαρώσει ακόμα? Κάπου θα έχει κανένα νιούφι για γαμπρό! Αχ, συγγνώμη, ξέχασα, φορέθηκε αυτό, σε προλάβαν άλλοι... Παίζουν όμως τσοπαναρέοι, τζακρασελάκια, ημίαιμα, διάλεξε και πάρε. Ξεκίνα κι εσύ μια designer ράτσα. Την τσαχπίνα την έχεις, την ιδέα την βάζω, προχώρα! *lingua*

vaggelo

Well-Known Member
19 Οκτωβρίου 2011
1.229
1.065
στας ευρώπας
αδελφέ μου λιγώθηκα με τις φώτος. τι μωρό!

θα είχε ενδιαφέρον να μας λεγατε (όσο γίνεται) τις επιδράσεις στην οικογένεια από αυτό το πλάσμα

ξέρεις....πριν και μετά ενα πράγμα:)

takisft

Well-Known Member
24 Ιουνίου 2011
4.817
5.038
Αθήνα
θα είχε ενδιαφέρον να μας λεγατε (όσο γίνεται) τις επιδράσεις στην οικογένεια από αυτό το πλάσμα

ξέρεις....πριν και μετά ενα πράγμα:)
μμμ... με ζηλεύουν πλέον σύζυγος και γιος... :p

takisft

Well-Known Member
24 Ιουνίου 2011
4.817
5.038
Αθήνα
Δύο χρόνια ακριβώς κράτησε η μάχη που τελικά αποδείχτηκε άνιση παρόλο που η αγάπη μου την έδωσε με μεγάλο σθένος και δύναμη.

Τον τελευταίο μήνα εξέπληξε τους γιατρούς της για την αντίσταση που προέβαλλε στον θάνατο.

Έφυγε χθες το απόγευμα για το τελευταίο της ταξίδι και πλέον αναπαύεται στο αγαπημένο της βουνό..

Αν θα μπορούσα να πω κάτι αυτή τη δύσκολη στιγμή που βιώνω εγώ και η οικογένεια μου, είναι ότι η Μπονίτα μου αγάπησε τους πάντες και αγαπήθηκε από όλους

Καλό ταξίδι μωρό μου, σε ευχαριστούμε για όλα όσα μας έδωσες

Nizinny

Well-Known Member
3 Φεβρουαρίου 2011
3.208
927
Καναδάς
Δεν εχω λογια Τακη. :cry: Δεν ειχα καν ιδεα τι περνουσατε. Δεν ξερω τι να πω πραγματικα εκτος απο κουραγιο και καλο της ταξιδι. Μου δεθηκε το στομαχι κομπος, δεν το περιμενα. :(

Kimigaz

Well-Known Member
7 Απριλίου 2013
743
238
Goldenland
Τακη λυπαμαι πραγματικα! Ουτε εγω ειχα ιδεα! Πολυ δυσκολες αυτες οι στιγμες.. Τωρα το κοριτσι σου τρεχει ανεμελο μαζι με αλλους αγαπημενους μας συντροφους, και ειναι ολοι μαζι μια ομορφη παρεα! Κουραγιο σε ολους σας

Last edited:

Giannis_Rottie

Well-Known Member
2 Ιουλίου 2013
1.207
1.243
Brakhami,Athens,Greece
Τακη καλο της ταξιδι. Εμεις την γνωρισαμε μοναχα μια φορα αλλα πραγματι ηταν αξιαγαπητο πλασμα! Καλο Κουραγιο σας ευχομαι.

Hlianna

Well-Known Member
19 Δεκεμβρίου 2009
1.567
647
Λυπαμαι παρα πολυ Τακη..... Καλο κουραγιο σε εσενα και την οικογενεια σου :(

l.Kyveli

Well-Known Member
12 Φεβρουαρίου 2011
15.870
8.083
Δεν το πιστεύω πραγματικά, δεν έχω λόγια να πω αυτή την στιγμή είμαι σοκαρισμένη.