Καλώς σας βρήκαμε...

29 Ιανουαρίου 2014
13
0
Ηράκλειο Κρήτης
Ναι ναι θα το κοιτάξω...μου ειπε και ο φιλος μου στον κτηνιατρο που ποηγα ρωτησα τον βοηθο και την αλλη φορα θα παω να μιλησω με τον κανονικο κτηνιατρο γτ υπεθεσα και οτι ο βοηθος θα μου πει καποια πραματα. Θα βρω και εναν εκπαιδευτη εδω στο Ηρακλειο που μένω να του πω την συμπεριφορα μηπως μου δωσει καποιες λυσεις.

Thodoras

Well-Known Member
15 Αυγούστου 2012
662
303
Πάτρα
Προσπάθησε να του κόβεις με την μία αυτά τα πράγματα που κάνει και δεν σου αρέσουν.
Πχ όταν πάει να κυνηγήσει γάτα θα του λες μη και θα τον τραβάς πίσω από το λουρί..
Μια δυο εκατό θα το μάθει.

Μπράβο σου που ασχολείσαι τόσο με τον ροκι. Είναι φάτσα ο άτιμος

Powered by Nexus 4

29 Ιανουαρίου 2014
13
0
Ηράκλειο Κρήτης
Thodoras
Το κανω αυτο ειναι το θεμα...Οποια συμπεριφορα δεν μου αρεσει του λεω οχι μη ή αστο και τον τραβαω απο το κολαρο για να του αποσπασω την προσοχη του λεω ελα μαζι μου και παμε πιο περα ωστε να μην το βλεπει.. αλλα παλι τα ιδια...λες και το ξεχναει... Στο μεταξύ
1208494_676966348982716_314129940_n.jpgαυτο το γατακι που βλέπετε στην φωτογραφία το ειχα βρει το 20 Σεπτεμβριου σε ενα εριπιο, ο Ροκι δεν το πειρααζε και το ζεστενε συνεχεια το ειχε στην αγκαλια του το εγλειφε και το προσεχε. Ο ροκι τον Σεπτέμβριο κόντευε σχδόν 10 μμηνών. Το γατακι δυστηχως λογο οτι ηταν πολυ μωρο και ηθελε της μαμας του το γαλα και ήταν άρρωστο δεν τα κατάφερε δυστηχως... Αλλα αυτο που θελω να πω ειναι πως γίνετε πριν 4 μήνες να εκανε αυτο με τις γατες και τωρα να ειναι τοσο επιθετικος προς αυτές. Αυτο ειναι που μου κανει εντυπωση... Βασικα ξεχασα επισης να πω οτι το δεκεμβριο εγω εφυγα για 10 μερες ταξιδι...μηπως εγινε κατι εκεινες της μερες...Οι γονεις μου που ρωτησα δεν μου εχουν αναφερει τπτ. εκτος που ειχε τασης φυγης και το εσκαγε και για ωρεςμου ειπαν με εψαχνε στην περιοχή... αλλα αυτο τη σχεση μπορει να εχει με τα υπολοιπα δεν ξερω...

Ευχαριστω κιολας Thodoras θέλω να κάνω οτιδηποτε για αυτον...ειναι το μικρο μου αγορακι και το εχω σαν παιδι μου ...δεν θελω με τιποτα να με αναγκασουν οι γονεις μου να τον αποχωρηστω... Εμένα οτι και να κανει δεν με πειραζει και να κατουραει μεσα και να λερωνμει και να σπαει πραματα δεν με ενοχλειι... σκυλος ειναι δεν καταλαβαινει αλλα οι γονεις μου εχουν αλλες απόψεις...
Οτιδηποτε για τα ζωακια πρεπει να το κανουμε δεν φταινε αυτα...δεν καταλαβαινουν...ειναι σαν παιδακια μικρης ηλικιας...εμεις τα βοηθαμε και φροντιζουμε...εμεις πρεπει να τα διδαξουμε... :)

D

Deleted member 14614

Guest
Μου ειπε η κτηνιατρος αν θελω να του κάνω στειρωση και αν δεν ηρεμισει θελει εκπαιδευτη, για να μας βοηθησει να το χειριζομαστε. Στο μεταξυ εγω ειμαι κατα τις στειρωσης στα αρσενικα διοτι οτι αρσενικο ξερω απο φιλους και συγγενεις δεν εχει αλλαξει καθολου μετα την στειρωση.
Πολύ καλά σου είπε η κτηνίατρος. Η στείρωση είναι απαραίτητη για κάθε σκυλί. Όχι μόνο για μείωση επιθετικότητας, αλλά και για να αποφύγεις να αφήσει έγκυο κάποια σκύλα, να σου φύγει κυνηγώντας κάποια σκύλα σε οίστρο και να γλυτώσεις από κάποιες ασθένειες. Κακώς θεωρείς ότι δεν είναι χρήσιμη. Αλλά δεν επαναπαύεσαι μόνο στη στείρωση στη δική σου περίπτωση. Απαιτείται κι εκπαιδευτής.
κανονικά θα πρεπε να προσβληθώ τώρα, αλλα τεσπα :p

Φωτεινή ενδέχεται να παίζει ρόλο ναι. Κι εγω έχω κοκεράκι και είναι λίγο..περίεργη. Η αλήθεια είναι όμως ότι στα περισσότερα κόκερ που έχω δει παρατηρώ ότι απλά δε θέλουν πολλα πολλα με τα άλλα σκυλιά και μπορεί να ρίξουν κάνα γρύλισμα προειδοποιητικό αλλά ως εκεί. Εσυ λες ότι επιτίθεται αν κατάλαβα καλά;
Χαχα έλα μωρέ, αφού ξέρεις πόσο τη συμπαθώ τη Μίλβα! Αλλά ως κόκερ, έχει κι αυτή τα...περίεργά της!:p
Δηλαδη τα κοκερ απο την φυση τους δεν θελουν πολλα πολλα με αλους ανθρωπους και σκυλους??
Τα κόκερ από την φύση τους είναι όπως στα περιέγραψε η HolywoodBrn. ΑΛΛΑ επειδή έχει εκφυλιστεί σε μεγάλο βαθμό η φυλή, εμφανίζονται σε πολλά κόκερ προβλήματα συμπεριφοράς. Αυτά που περιγράφουμε ως "στριμμένα", "γκρινιάρικα", "δαγκωνιάρικα" κλπ. στην πραγματικότητα έχουν κληρονομημένα προβλήματα συμπεριφοράς λόγω κακής εκτροφής.