Καλώς σας βρήκαμε

volcom

Member
11 Ιουνίου 2015
9
14
Δάφνη - Αθήνα
Καλημέρα και καλώς σας βρήκαμε.

Είμαστε ο Ερμής (ημίαιμο μαλτεζάκι 8 ετών ) και η Κάρμα (ημίαιμο λαμπραντόρ 2 μηνών ).
Συζούμε με 4 γάτες και 6 ανθρώπους , περνάμε καλά γιατί μας αγαπάνε πολύ.

Στο φορουμ θα γράφει η μαμά μας γιατί εμείς την μόνη σχέση που έχουμε με το λαπ τοπ είναι ότι θέλουμε να το δαγκώσουμε και δεν μας αφήνουν .

Καλώς σας βρήκαμε και πάλι , να είστε όλοι καλά

Giannis_Rottie

Well-Known Member
2 Ιουλίου 2013
1.207
1.243
Brakhami,Athens,Greece
καλως ηλθατε! Να σας ζησουν ολα τα μελη της οικογενειας (διποδα και τετραποδα) Περιμενουμε φωτογραφιες ..καθως και λιγα λογια για την συμβιωση σας αλλα και για τα 2 τριχωτα τετραποδα μελη της οικογενειας!

• Like
Reactions: volcom

volcom

Member
11 Ιουνίου 2015
9
14
Δάφνη - Αθήνα
Καλημέρα σας . Ευχαριστώ για το καλωσόρισμα , και μιας βρήκα λίγο χρόνο να σας πω λίγα λόγια για την γατοσκυλο-οικογένεια μου.
Γενικά εγώ είμαι γατού . Οχι ότι δεν μ αρεσουν τα σκυλιά , αλλά κυρίως αγαπάω και έχω γάτες .
Αδυναμία μου μεγάλη τα μποξερ , και τα αδέσποτα .
Βασικά μόνο μια φορά είχα σκύλο ράτσας , ένα μπόξερ που πεθανε στα 16 του από γηρατειά.
Οτι άλλο σκυλί έχω πάρει ήταν αδέσποτο ή μπασταρδάκι.

Η συμβίωση μας με τα σκυλιά είναι μια χαρά , δεν είχα και δεν νομίζω να έχω κάποιο πρόβλημα . Καλά περνάμε , πολύ καλά θα έλεγα .

Λίγα λόγια για εμάς λοιπόν (σεντόνι θα βγει , ελπιζω να με συγχωρέσετε )
Ερμής ... το σκυλί με iq ραδικιού
Τον Ερμή τον πήρα πριν 8 χρόνια από μια κυρία που είχε γενήσει η σκυλίτσα της και έψαχνε να βρει να δωσει τα κουτάβια που είχαν μείνει - 2 τον αριθμό - αλλιώς θα τα έβγαζε στο δρόμο .
Καλοκαίρι του 2007 λοιπόν ,Ιούλιος μήνας , καύσωνας , πήγα να τον πάρω , τα είχε στο μπαλκόνι ... χτύπησα το κουδούνι , "ηρθα για το σκυλάκι " της είπα , περίμενε , ειπε και έκλεισε την πόρτα , την άνοιξε μετά από 2 λεπτά .... μου τον έβαλε στην αγκαλιά μου , 21 Φεβρουαριου γενήθηκε την ακουσα να λεει , αρσενικό είναι .... μου κοπάνησε την πόρτα στην μούρη και επέστρεψα σπίτι κρατώντας μια χνουδωτή μπαλίτσα αγκαλιά που έτρεμε από φόβο.
Τρίχωμα σαν του Γιοκαρίνη .... στην αρχή μου είχε κολήσει να του τραγουδάω ... Αχ Ευλαμπία , η ασθένεια σου έγινε χρονία ....
Σαν σκυλί είναι ... είναι ... σιφουνας . Στα 8 του νομίζει ότι είναι γάτα ? κουτάβι ακόμα ? ούτε αυτός ξέρει .... ενίοτε πιστεύει ότι είναι ροντβάιλερ ,,,, μιας και δεν τολμάει να πλησιάσει κουνούπι στο σπίτι. Γαυγίζει , και ξέρω από το γαύγισμα αν στην πόρτα είναι ξένος ή άνθρωπος του σπιτιού . Λατρεύει τις γάτες μας , τις προσέχει πάρα πολύ κι αυτές βέβαια ανταποδίδουν . Γενικά έχει μια απίστευτη αίσθηση προστασίας του χώρου του και των ανθρώπων του .
Με την μικρή που έχω τώρα έχει πολύ πλάκα , μιας και ζηλεύει και ξαφνικά αποφάσισε ότι πρέπει να κοιμάται όχι κάτω από το κρεβάτι μου , αλλά πάνω σε αυτό .... είναι το αφεντικό βλεπετε , αλλά ξέχασε ότι το αφεντικο του αφεντικου είμαι εγώ .... οπότε του το έκοψα το σπορ .
Γενικά είναι καλό σκυλί .
Δεν ξέρω πότε μ αρέσει πιο πολυ ... κουρεμένος ή σαν αρκουδι /φλοκάτη χυμένη στο πάτωμα ... Οπως και να έχει τον αγαπάω πολύ

Κάρμα .... ήταν το κάρμα μου τελικά

6 μήνες πριν , μου ανακοινώνει η θυγατέρα μου ότι η φίλη της θα βάλει το λαμπραντορ που έχει να γενήσει και θα φέρει σκυλάκι.
- Ουτε να το σκεφτεσαι , απαντάω εγώ . Μενουμε σε οροφοδιαμέρισμα , εχουμε ήδη πολλα ζώα , που θα το βαλουμε το λαμπραντόρ ?
- Α δεν σου είπα μαμά , με λύκο θα το ζευγαρώσει .
Ζντουπ .... Ημαρτον κυριε , τι σκυλια θα βγουν ?
9 Απριλιου .... γεννάει η σκυλιτσα , κάνει 7 κουτάβια , πεθαίνουν τα 3 και ανάμεσα στα 4 που έχουν μείνει είναι και μια ξανθούλα ... ένα κοριτσοπουλο που όταν στις 17 Μα'ί'ου έρχεται σπίτι.... παθαίνω κεραυνοβόλο έρωτα .
Η γνωριμία μας είναι επεισοδιακή , ανάμεσα σε αγκαλιές και χάδια μου κατούρησε 2 φορές το κρεβάτι , γιατί βεβαια η κόρη μου δεν ήξερε ότι τα μωρά σκυλάκια κατουράνε όλη μερα , όπου σταθούν κι όπου βρεθούν .
Πανέξυπνη , κατρουλού , φαγανή όσο δεν πάει , τρώει ήδη όσο τρώει ο Ερμής , παιχνιδιάρα και μαθαίνει πολύ γρηγορα ... ήδη ξέρει το "κάτσε" και το "στην θέση σου " , σαν μωράκι που είναι της αρέσει να δαγκώνει χέρια , πόδια , να μασουλάει παπούτσια .... αλλά σιγά σιγά το κόβει , μεγαλωνει βλεπετε ... έχει αρκετά αρκούδια τα οποία πιανει και στοιβάζει το ένα πάνω στο άλλο , παίζει και με τις γάτες , ότι της φανεί περίεργο το πιάνει και το κρύβει κάτω από το κρεβάτι μου .... και φυσικά κοιμάται δίπλα μου ...

Με τον Ερμη έχει μια σχέση μάλλον περίεργη γιατι έχει ξεπατωθει να κυνηγαει την ουρά του , τον δαγκώνει και στα κ@λομέρια τον δόλιο , αυτός θυμώνει και της γρυλίζει , αυτή του γαυγίζει ... και μετα έρχεται και με κοιτάζει και μαλλον παράπονα μου κάνει , επειδή βγαζει κατι περιεργους ήχους που δεν είναι γαυγισμα ακριβως ,,,, βασικα δεν ξερω τι είναι , αλλα΄καθομαι και της μιλάω κι αυτή λεει τα δικά της (γιατρε μου ειναι σοβαρή η περιπτωση μου που νομιζω οτι μου μιλάει ο σκύλος ?? ) . Οκ ειμαι σε διαδικασία να σταματήσει να δαγκώνει , γιατι μεσα σε ενα μηνα σχεδόν έχει μεγαλώσει αρκετά , είχε το μεγεθος γάτας και τωρα είναι ήδη στο μεγεθος ιδια με τον Ερμή ... και πρέπει να μαθει να μην τον πειράζει , γιατι θα μου τον κανει ψυχασθενη, είναι που ειναι χαζουλης θα τον αποτελειωσει

την μέρα που ήρθε στο σπίτι

Η κάρμα χθες

• Like
Reactions: Lavernne

HolywoodBrn

Well-Known Member
10 Ιουνίου 2013
2.286
3.225
Αμπελοgarden
Να τις χαίρεσαι και τις 2 τις φάτσες σου. Είναι γλύκες, με αδυναμία στον Ερμή!! :D Τώρα για την Κάρμα και τον τρόπο απόκτησης και το ζευγάρωμα και όοοοολα τα υπόλοιπα, ειλικρινά δεν έχω το κουράγιο να μπω καν στη διαδικασία να σου εξηγήσω ΠΟΣΟ λάθος είναι όλα...παραδίδω τη σκυτάλη στον επόμενο και ειλικρινά σου εύχομαι να είναι υγιέστατοι και οι δυο και πάντα ευτυχισμένοι.

• Like
Reactions: volcom

Giannis_Rottie

Well-Known Member
2 Ιουλίου 2013
1.207
1.243
Brakhami,Athens,Greece
Πολυ γλυκες φατσες και τα δυο. Να τα χαιρεσαι και να χετε παντα χαρουμενες στιγμες και ομορφη συμβιωση! Καμια φωτο με σκυλια-γατια ολα παρεα εχετε? Αν εχετε να μας παραθεσετε!

volcom

Member
11 Ιουνίου 2015
9
14
Δάφνη - Αθήνα
Πολυ γλυκες φατσες και τα δυο. Να τα χαιρεσαι και να χετε παντα χαρουμενες στιγμες και ομορφη συμβιωση! Καμια φωτο με σκυλια-γατια ολα παρεα εχετε? Αν εχετε να μας παραθεσετε!
Προς το παρόν μόνο αυτή .... Μου έβαλες ιδέες τώρα ... σκέφτομαι πως θα το δρομολογήσω χωρίς να ξεσπάσει ο τρίτος παγκόσμιος πόλεμος . Το μπλεδάκι της φωτογραφίας είναι μαζί μας μόλις ένα μήνα , και μόλις χθές σταμάτησαν οι γατακαυγάδες ...

Να τις χαίρεσαι και τις 2 τις φάτσες σου. Είναι γλύκες, με αδυναμία στον Ερμή!! :D Τώρα για την Κάρμα και τον τρόπο απόκτησης και το ζευγάρωμα και όοοοολα τα υπόλοιπα, ειλικρινά δεν έχω το κουράγιο να μπω καν στη διαδικασία να σου εξηγήσω ΠΟΣΟ λάθος είναι όλα...παραδίδω τη σκυτάλη στον επόμενο και ειλικρινά σου εύχομαι να είναι υγιέστατοι και οι δυο και πάντα ευτυχισμένοι.
Δεν είμαι σίγουρη για το τι ακριβώς εννοείς .

Giannis_Rottie

Well-Known Member
2 Ιουλίου 2013
1.207
1.243
Brakhami,Athens,Greece
Δεν είμαι σίγουρη για το τι ακριβώς εννοείς .
Γενικα οπως θα χεις καταλαβει, oi γεννες ιδιωτων και η αποκτηση σκυλου μεσα απο αυτες ειναι αφενος ανευθυνες διοτι κανεις δεν τηρει καποια βασικα θεματα οπως εξετασεις δυσπλασιας η αν ο σκυλος εχει μια κληρονομικη ασθενεια/νοσο(η οποιο θα περασει και στα κουταβια) ο καθενας ιδιωτης εξακολουθει και το βαζει για γεννες το σκυλι αυτο...και γενικα οι ιδιωτες δεν εχουν ιδεα απο "αιματα" και "γραμμες" φυλων, ουτε και απο μορφολογια η χαρακτηρολογικα στοιχεια των σκυλων που εμπλεκονται σε μια γεννα....αλλα παραυτα κανουν γεννες...για το παραδακι οι περισσοτεροι και καποιοι αλλοι που τους ξεμενουν(τα κουταβια) καλη ωρα σαν την γριουλα που ειπες...αφου δεν μπορουν ή δεν βρισκουν να τα πουλησουν (ακομα και να τα χαρισουν) τα παρατανε σε καδους επειδινωνωντας το ηδη τεταμενο προβλημα των αδεσποτων στην χωρα. Ολα τα παραπανω σε πολυ γενικες γραμμες...στο φορουμ θα βρεις ποικιλια σχολιων τεκμηριωμενων στα θεματα περι back yard breeder (BYB) καθως και puppy mills.
Δεν θα επεκταθω παραπανω..δεν θελω να σας χαλασω και το "τοπικ" σας..θα το καταλαβεις οσο θα διαβαζεις τα διαφορα θεματα! Και παλι καλως ηλθατε και να χαιρεστε ολη την γατο-σκυλο-οικογενεια!

volcom

Member
11 Ιουνίου 2015
9
14
Δάφνη - Αθήνα
Γενικα οπως θα χεις καταλαβει, oi γεννες ιδιωτων και η αποκτηση σκυλου μεσα απο αυτες ειναι αφενος ανευθυνες διοτι κανεις δεν τηρει καποια βασικα θεματα οπως εξετασεις δυσπλασιας η αν ο σκυλος εχει μια κληρονομικη ασθενεια/νοσο(η οποιο θα περασει και στα κουταβια) ο καθενας ιδιωτης εξακολουθει και το βαζει για γεννες το σκυλι αυτο...και γενικα οι ιδιωτες δεν εχουν ιδεα απο "αιματα" και "γραμμες" φυλων, ουτε και απο μορφολογια η χαρακτηρολογικα στοιχεια των σκυλων που εμπλεκονται σε μια γεννα....αλλα παραυτα κανουν γεννες...για το παραδακι οι περισσοτεροι και καποιοι αλλοι που τους ξεμενουν(τα κουταβια) καλη ωρα σαν την γριουλα που ειπες...αφου δεν μπορουν ή δεν βρισκουν να τα πουλησουν (ακομα και να τα χαρισουν) τα παρατανε σε καδους επειδινωνωντας το ηδη τεταμενο προβλημα των αδεσποτων στην χωρα. Ολα τα παραπανω σε πολυ γενικες γραμμες...στο φορουμ θα βρεις ποικιλια σχολιων τεκμηριωμενων στα θεματα περι back yard breeder (BYB) καθως και puppy mills.
Δεν θα επεκταθω παραπανω..δεν θελω να σας χαλασω και το "τοπικ" σας..θα το καταλαβεις οσο θα διαβαζεις τα διαφορα θεματα! Και παλι καλως ηλθατε και να χαιρεστε ολη την γατο-σκυλο-οικογενεια!
Ναι , καταλαβαινω τι εννοεις .
Η Καρμα είναι υγιεστατη , ευτυχως , δεν έχει ουτε δυσπλασία , ούτε κάποιο άλλο πρόβλημα.
Δεν θα γεννήσει , σκοπεύω να την στειρώσω , δεν σκοπεύω με τίποτα να γίνω κρίκος στην αλυσίδα των αδέσποτων .
Δεν πήρα σκύλο για να το ταλαιπωρώ ή να το εκμεταλευτω με οποιοδήποτε τρόπο .

Σε ευχαριστω που απάντησες και μην ανησυχείς , δεν χαλάει το τόπικ .