Καλώς σας βρήκαμε! !

Nontasbit

Well-Known Member
27 Ιανουαρίου 2016
58
165
40

Γεια σας!!!!!Σημερα βρηκα ευκαιρία μιας κ ειχε λιγα σκυλακια λόγω βροχης,να τραβηξω μικρο βιντεο. Αυτο το κακομοιρακι στην αρχη του βιντεο βρεγμένο κ κυνηγημενο ειναι το κοπρακι μου. Κ στις φώτο που βγαλαμε αργότερα, ειναι καθαρουλι παλι :)

Attachments

mareco

Well-Known Member
13 Ιουλίου 2009
30.953
20.376
Μωρέ είναι γλύκα, το σκατούλι :love:

Υ.Γ.: Πάρκο μεγάλο κι ανοιχτό βλέπω. Σκυλάκια να τρέχουν ολούθε γύρω, λυτά και χαρωπά βλέπω. Σκυλομακελειά δεν γίνονται εκεί; :sneaky:

Nontasbit

Well-Known Member
27 Ιανουαρίου 2016
58
165
40
Υπαρχουν 3 γκρουπακια γενικα. Μικρα,μεσαία σκυλάκια κ σε αυτο που ειμαστε εμεις σημερα(τα παει πολυ καλα με ολα τα σκυλακια οποτε μας εβαλε στο μεγαλο γκρουπ μιας κ στων μεσαιων σημερα λογο βροχης δεν ηρθε κανεις) . Γινονται μεν καυγααδακια, αλλα αφενος τα σκυλια ΣΧΕΔΟΝ ολα ειναι πολυ κοινωνικοποιημενα,αφετερου υπαρχει εκπαιδευτης(ειναι ο ιδιος που εχει αναλαβει την δικια μου) κ προσεχει ολα
τα σκυλια αν γαυγιζουν ,η παρεμβαινει αν δει καποιο κ αγριευει...αλλαα σε γενικες γραμμες παίζουν μεταξυ τους. Σηημερα αρπαχτηκε ενα πιτ μπουλακι πχ μ ενα μπερνεζ αρκουδα....αλλα επενεβη αμεσως,ζητησε να βαλου
ν λουρι κ τα δυο...δυο γυρες περπατημα κ ηρεμησαν παλι....
Ενημερωτικα δεν ειναι δωρεαν αυτη η ωρα. Εχει μια.μικρη συμμετοχη...

• Like
Reactions: myEnzo and mareco

Nontasbit

Well-Known Member
27 Ιανουαρίου 2016
58
165
40
Ξεχασα κατι πολυ σημαντικο.Για Τα σκυλια στην Γερμανια ,υποχρεωτικα πληρωνεις φορο!Γι αυτο κ μπορεις να τα παιρνεις παντου. Μαγαζια καφε τραπεζες κλπ. Το δευτερο σημαντικο,το 99 % των σκυλων ειναι ασφαλισμενα. Σε καλύπτει σε περιπτωσεις τσακωμων,αν σου φυγει απο.το.χερι κ.προοκαλεσει καποιο ατύχημα,κ.ολα αυτα.
Που θελω να καταληξω....ο Γερμανος θα σε σκισει νομικα αν ο σκυλος σου ορμηξει στον δικο του. Βεβαια εχεις.κ.εσυ ασφαλεια να.σε καλύψει,οχι μονο αυτος. Κ μπαινεις σε μια τεραστια περιπετεια. Για να τα προλααβεις αυτα...φροντιζεις απο κουταβια τα σκυλάκια να ζουν αρμονικα μεταξυ τους κ να.ειναι κοολ οπου κ να βρισκονται. Αυταα :)

Nontasbit

Well-Known Member
27 Ιανουαρίου 2016
58
165
40

Καλό καλοκαίρι σε όλους!!!
*Είναι αδιάθετο το κορίτσι,γι αυτο κ την εχω με λουρί....

Attachments