Καλώς σας βρήκα εχω τα πρωτα μου γενεθλια.. :)

maxim

Well-Known Member
27 Σεπτεμβρίου 2012
57
0
Barbie μου! Να εισαι καλα κοπελα μου για τα καλα σου λογια!!! Απο το στομα σου στου Θεουλι το αυτι!!!! Να ειστε και οι δυο καλα με τα πανεμορφα σας κατοικιδια :)

ilektra_ilie

Well-Known Member
31 Ιανουαρίου 2012
1.834
61
Hollywood
pawpix.wix.com
Χρονια πολλα πολλα στον Μαξιμακο σου. Χιλια μπραβο για την τοση αγαπη και φροντιδα που του προσφερετε. Ευχομαστε καθε χρονο να του λεμε χρονια πολλα :D

aliki_s

Well-Known Member
27 Μαϊου 2011
3.279
1.797
Αθήνα
Βρε τον μπόμπιρα βλέμμα που έχει!!!!

Να περάσετε όσον το δυνατόν περισσότερα υπέροχα χρόνια μαζί! :)

maxim

Well-Known Member
27 Σεπτεμβρίου 2012
57
0
Ωραία η τούρτα του, την έφαγε όλη!? :p
την εφαγε ολη και τσαμπουκαλευοταν κιολας στον φιλο του ( κοκερακι) μη τυχον τον πλισιασει ,ειχε πολυ γελιο :D

maxim

Well-Known Member
27 Σεπτεμβρίου 2012
57
0
Βρε τον μπόμπιρα βλέμμα που έχει!!!!

Να περάσετε όσον το δυνατόν περισσότερα υπέροχα χρόνια μαζί! :)
το βλεμμα τα λεει ολα εδω ... χεχε σευχαριστω Αλικι:)

maxim

Well-Known Member
27 Σεπτεμβρίου 2012
57
0
Καλημερα παιδια...χρονια πολλα!
εχω μια απορια...η κοιλιτσα του μικρου ειναι πρησμενη δυο τρεις μερες...που να παει το μυαλο μου?
δεν ειχαμε αλλαγες στην ποσοτητα τροφης...κανει και την βολτουλα του οσο μπορει...

ferozasea

Well-Known Member
19 Σεπτεμβρίου 2012
1.961
124
για δες τα κοπρανα του,,, μηπως εχουν σκουληκια,, και θελει το χαπακι αποπαρασιτωσης,, αλλα υπαρχουν και αλλα παρασιτα των εντερων,,, μη ορατα στα κοπρανα,,, οποτε αν δεν δεις τιποτα στα κοπρανα πας κτηνιατρο,,

foibos

Well-Known Member
12 Ιανουαρίου 2009
7.527
19
Eπειδή έχεις αναφέρει καρδιοπάθεια, και επειδή η κοιλιακή διάταση μπορεί να είναι μια επιπλοκή της καρδιακής ανεπάρκειας, εγώ θα το άρπαζα επί τόπου και θα πήγαινα σε κτηνίατρο...

maxim

Well-Known Member
27 Σεπτεμβρίου 2012
57
0
παιδια ευχαριστω για τις απαντησεις....τελικα ηταν παρενεργεια απο τα χαπια που περνει
για την καρδουλα του μιλησα με τον καρδιολογο κ μας εγραψε κ αλλα χαπια ..ποσα χαπια πιαααααααααααα τον καημενουλι μου...
Foivo μηπως ξερεις τπτ παραπανω για την περιπτωση μας? τι γινετε μετα ασπουμε

foibos

Well-Known Member
12 Ιανουαρίου 2009
7.527
19
Maxim, η εξέλιξη εξαρτάται από την κατάσταση που βρίσκεται το σκυλί κι από την ανταπόκριση που έχει στην θεραπεία του...
Μέσα από ένα forum, τα λόγια κάποιου που δεν γνωρίζει ακριβώς την δική σας περίπτωση μπορεί να σου προσφέρουν φρούδες ελπίδες ή να σου παρουσιάσουν πολύ χειρότερη την κατάσταση από ότι πραγματικά είναι...
Συζήτησέ τα με τον κτηνίατρό που σας παρακολουθεί, αυτός νομίζω είναι ο αρμοδιότερος όλων να σου εξηγήσει τι θα πρέπει να περιμένεις!

maxim

Well-Known Member
27 Σεπτεμβρίου 2012
57
0
3 κτηνιατρους εχουμε...μην νομιζεις πος λενε και πολλα!για το τη μπρορει να γινει μετα... δεν ειναι
και πολυ αισιοδοξοι ....

Αιμιλία

Well-Known Member
24 Δεκεμβρίου 2012
65
1
Μακαρι ολα τα σκυλακια να ειχαν τετοια αφεντικα να τα φροντιζουν σε τετοιες δυσκολες στιγμες!! :)
Να ελπιζεις σε ενα θαυμα αγιες μερες που ειναι κιολας!!Θα θεωρεις την καθε μερα μαζι του σαν δωρο! Να ναι παντα γερος!! :)

maxim

Well-Known Member
27 Σεπτεμβρίου 2012
57
0
Αμαλια......... απο την στιγμη που ειμαι το αφεντικο του, κοβω απο μενα να μην του λειψει κατι.... ολοι μας ετσι πρεπει να το βλεπουμε το θεμα :(
σευχαριστω για τα καλα σου λογια.

Αιμιλία

Well-Known Member
24 Δεκεμβρίου 2012
65
1
Ετσι πρεπει..αλλα το ξερεις πολυ καλα οτι δεν το κανουν ολοι αυτο!!
Αν ισχυε αυτο δε θα ειχε γεμισει ο τοπος αδεσποτα/αρρωστα σκυλια..