Με λένε Πόκο και πρέπει να είμαι 2-3 χρονών. Από όσο θυμάμαι το πρώτο αφεντικό μου με είχε σε ένα εργοστάσιο κλεισμένο όλη μέρα και δε με πρόσεχε καθόλου. Είχε καεί η μουσούδα μου από τον ήλιο και γι'αυτό δεν έχω πολλές τριχούλες εκεί. Μία μέρα θολά θυμάμαι με πήρε σπίτι της μια πολύ καλή κοπέλα επειδή με λυπήθηκε που είχα γίνει σαν τον Bob Marley από τις πολλές τζίβες και έμεινα για λίγο καιρό μαζί της. Ήταν πολύ ωραία.Με κούρεψε το αγόρι της, με έκανε και εμβόλιο και με έβγαζε βόλτες και με άφηνε ελεύθερο να τρέχω αλλά τα πράγματα σπίτι ήταν λίγο ζόρικα. Στο σπίτι που με πήγε η κοπέλα αυτή και με ονόμασε Χάρη, υπήρχε ήδη άλλο ένα κουτάβι γερμανικό ποιμενικό που αν και μπόμπιρας ήταν πολύ ζωηρός και δε με άφηνε σε ησυχία και μία πολύ ζηλιάρα σκύλα λίγο μεγαλύτερη από μένα που με πήρε με κακό μάτι από την αρχή και με δάγκωνε και μου έκανε πληγές στα ποδαράκια μου. Μια μέρα που παίζαμε ελεύθερα σε ένα πάρκο στη Θεσσαλονίκη μύρισα θηλυκό και την έκανα λούις. Γυρνούσα κανά τρίωρο στη Θεσσαλονίκη ώσπου πέρασα έξω από το γραφείο που δουλεύει ο Δημήτρης. Μόλις με είδε άρχισε να με κυνηγάει αλλά εγώ ήθελα να κάνω κι άλλες βόλτες. Με έπιασε όμως ο άτιμος μετά από κανά μισάωρο. Από ότι μου λέει τώρα είχε γεμίσει την περιοχή και το internet με φωτογραφίες μου για να βρούνε ποιος με έχασε αλλά μέρες πέρασαν και τίποτα. Ώσπου αποφάσισε ο Δημήτρης με την κοπέλα του να με κρατήσουν. Και το όνομα αυτού Πόκο!!!
Έλα μου όμως που τελικά η κοπέλα με βρήκε από τις αφίσες και έκλεισε ραντεβού να έρθει να με πάρει. Μαύρο δάκρυ ο Δημήτρης εκείνη τη μέρα. Κι όταν του είπε η κοπέλα ότι τελικά θα με αφήσει γιατί θα κάνω καλύτερη ζωή μαζί του πηδούσε από τη χαρά του. Από τότε λοιπόν μένω στη Τούμπα και περνάω ζωή και κότα!!! Μου είπαν πως το Σεπτέμβριο θα πάμε όλοι μαζί σε ένα μέρος που λέγεται Αυστρία και ότι εκεί θα μου αρέσει περισσότερο αλλά εμένα δε μου αρέσουν οι αλλαγές. Τι να κάνω όμως που είμαι μόνο 5μιση κιλά...
Χάρηκα πολύ λοιπόν!!!!
ΥΓ. : Σας βάζω και μία φωτογραφία που ποζάρω με τη σκυλίτσα της μαμάς του Δημήτρης. Πρώτο γκομενάκι. Πεθαίνει για πάρτη μου!!!

Έλα μου όμως που τελικά η κοπέλα με βρήκε από τις αφίσες και έκλεισε ραντεβού να έρθει να με πάρει. Μαύρο δάκρυ ο Δημήτρης εκείνη τη μέρα. Κι όταν του είπε η κοπέλα ότι τελικά θα με αφήσει γιατί θα κάνω καλύτερη ζωή μαζί του πηδούσε από τη χαρά του. Από τότε λοιπόν μένω στη Τούμπα και περνάω ζωή και κότα!!! Μου είπαν πως το Σεπτέμβριο θα πάμε όλοι μαζί σε ένα μέρος που λέγεται Αυστρία και ότι εκεί θα μου αρέσει περισσότερο αλλά εμένα δε μου αρέσουν οι αλλαγές. Τι να κάνω όμως που είμαι μόνο 5μιση κιλά...
Χάρηκα πολύ λοιπόν!!!!