Καλώς σας βρήκα κι εγώ!

girgi

Active Member
30 Ιουνίου 2014
35
58
38
Τούμπα Θεσσαλονίκης
Με λένε Πόκο και πρέπει να είμαι 2-3 χρονών. Από όσο θυμάμαι το πρώτο αφεντικό μου με είχε σε ένα εργοστάσιο κλεισμένο όλη μέρα και δε με πρόσεχε καθόλου. Είχε καεί η μουσούδα μου από τον ήλιο και γι'αυτό δεν έχω πολλές τριχούλες εκεί. Μία μέρα θολά θυμάμαι με πήρε σπίτι της μια πολύ καλή κοπέλα επειδή με λυπήθηκε που είχα γίνει σαν τον Bob Marley από τις πολλές τζίβες και έμεινα για λίγο καιρό μαζί της. Ήταν πολύ ωραία.Με κούρεψε το αγόρι της, με έκανε και εμβόλιο και με έβγαζε βόλτες και με άφηνε ελεύθερο να τρέχω αλλά τα πράγματα σπίτι ήταν λίγο ζόρικα. Στο σπίτι που με πήγε η κοπέλα αυτή και με ονόμασε Χάρη, υπήρχε ήδη άλλο ένα κουτάβι γερμανικό ποιμενικό που αν και μπόμπιρας ήταν πολύ ζωηρός και δε με άφηνε σε ησυχία και μία πολύ ζηλιάρα σκύλα λίγο μεγαλύτερη από μένα που με πήρε με κακό μάτι από την αρχή και με δάγκωνε και μου έκανε πληγές στα ποδαράκια μου. Μια μέρα που παίζαμε ελεύθερα σε ένα πάρκο στη Θεσσαλονίκη μύρισα θηλυκό και την έκανα λούις. Γυρνούσα κανά τρίωρο στη Θεσσαλονίκη ώσπου πέρασα έξω από το γραφείο που δουλεύει ο Δημήτρης. Μόλις με είδε άρχισε να με κυνηγάει αλλά εγώ ήθελα να κάνω κι άλλες βόλτες. Με έπιασε όμως ο άτιμος μετά από κανά μισάωρο. Από ότι μου λέει τώρα είχε γεμίσει την περιοχή και το internet με φωτογραφίες μου για να βρούνε ποιος με έχασε αλλά μέρες πέρασαν και τίποτα. Ώσπου αποφάσισε ο Δημήτρης με την κοπέλα του να με κρατήσουν. Και το όνομα αυτού Πόκο!!!
Έλα μου όμως που τελικά η κοπέλα με βρήκε από τις αφίσες και έκλεισε ραντεβού να έρθει να με πάρει. Μαύρο δάκρυ ο Δημήτρης εκείνη τη μέρα. Κι όταν του είπε η κοπέλα ότι τελικά θα με αφήσει γιατί θα κάνω καλύτερη ζωή μαζί του πηδούσε από τη χαρά του. Από τότε λοιπόν μένω στη Τούμπα και περνάω ζωή και κότα!!! Μου είπαν πως το Σεπτέμβριο θα πάμε όλοι μαζί σε ένα μέρος που λέγεται Αυστρία και ότι εκεί θα μου αρέσει περισσότερο αλλά εμένα δε μου αρέσουν οι αλλαγές. Τι να κάνω όμως που είμαι μόνο 5μιση κιλά...
Χάρηκα πολύ λοιπόν!!!!

DSC_0940.jpg ΥΓ. : Σας βάζω και μία φωτογραφία που ποζάρω με τη σκυλίτσα της μαμάς του Δημήτρης. Πρώτο γκομενάκι. Πεθαίνει για πάρτη μου!!!2013-06-17 14.23.18.jpg 2013-08-25 18.26.57.jpg 2013-08-25 18.jpg 2013-06-17 14.23.18.jpg 2013-08-25 18.26.57.jpg 2013-08-25 18.jpg 2013-08-25 j.jpg

ghelly

Well-Known Member
17 Απριλίου 2012
11.220
5.731
Πάτρα
τρελό και παλαβό το γκομενάκι για χάρη του Πόκο ε???? φαινεται... πώς να του αντισταθει?

Giannis_Rottie

Well-Known Member
2 Ιουλίου 2013
1.207
1.243
Brakhami,Athens,Greece
ωραια ιστοριουλα. Να τον χαιρεστε και να χετε παντα ομορφες στιγμες. Αναμενουμε κι αλλες φωτογραφιες και φυσικα οταν με το καλο πατε Αυστρια να μας πειτε ιστοριες και απο εκει!

ioanna a

Well-Known Member
21 Ιανουαρίου 2014
2.264
3.098
καλως ήρθατε! μόνο ο πόκο αξίζει παρουσίαση όμως ,ο σπιτζάκος όχι ?

LoukSky

Member
30 Ιουνίου 2014
18
30
35
Οοοο βρε βρε καλως τα ξαδερφια τα Σαλονικιοτικα! Γλυκας ο μικρος και διαβολακος! Να περνατε ομορφα μαζι ευχομαι! Με υγεια πανω απ ολα! :D

manolo

Well-Known Member
31 Ιουλίου 2013
2.595
7.632
Ποκο να χαίρεσαι τα νέα σου φιλαράκια και να περνάτε καλά.

aliki_s

Well-Known Member
27 Μαϊου 2011
3.279
1.797
Αθήνα
τρελό φατσόνι ο Πόκο και φαίνεται ποσο χαρούμενος είναι :) Μπράβο αρχικά στη καλή κοπέλα που τον πήρε απο το εργοστάσιο και μπράβο και σε σένα που τον μάζεψες τον αλητάμπουρα!
Μακάρι όλα τα άτυχα σκυλάκια να είχαν τέτοια τύχη....

l.Kyveli

Well-Known Member
12 Φεβρουαρίου 2011
15.870
8.083
Τέλεια η ιστορία σας!
Καλώς ήρθατε και να σας ζήσει ο μικρούλης~!

girgi

Active Member
30 Ιουνίου 2014
35
58
38
Τούμπα Θεσσαλονίκης
καλως ήρθατε! μόνο ο πόκο αξίζει παρουσίαση όμως ,ο σπιτζάκος όχι ?
Ευχαριστώ πολύ για τα καλά σας λόγια! Το σπιτζάκι είναι της μάνας μου, είναι samoyed 4 ετών και τη λένε Shiva. Ίσως και να υπάρχει κάπου στο forum αλλά δε μπορώ να γράψω εγώ την ιστορία της. :D. Θα προσπαθήσω να το κρατάω ενεργό το thread με φωτογραφίες.

• Like
Reactions: ioanna a

django.

Well-Known Member
6 Απριλίου 2014
210
480
Nα την χαίρεσαι και να ζήσετε πολλά ευτυχισμένα χρόνια παρεούλα!!
είναι κουκλάκι!!

Estranged

Well-Known Member
10 Ιουλίου 2012
5.973
7.551
Έχουμε καιρό να μάθουμε τα χαμπέρια της Shivaρας εδώ που τα λέμε. Τι κάνει η κοπέλα? Ζει τον έρωτά της με τον Πόκο?

girgi

Active Member
30 Ιουνίου 2014
35
58
38
Τούμπα Θεσσαλονίκης
Έχουμε καιρό να μάθουμε τα χαμπέρια της Shivaρας εδώ που τα λέμε. Τι κάνει η κοπέλα? Ζει τον έρωτά της με τον Πόκο?
Δε βρίσκονται συχνά λόγω απόστασης αλλά όταν γίνεται την καταλαβαίνεις την ηλεκτρισμένη ατμόσφαιρα, τα βλέμματα, τα νάζια.

• Like
Reactions: Estranged