Καλώς σας βρήκα !

Plasma

Member
7 Οκτωβρίου 2012
5
0
Γεια σε όλους, καλώς σας βρήκα είμαι ο Δημήτρης και " δεν έχω σκύλο" :shake: ....
Έχουν περάσει από τα χεριά μου 3 σκυλάκια αλλά και τα 3 μας άφησαν νωρίς, βεβαία ξέρετε ... είχαν και βοήθεια, μάλιστα φύγαν και τα 3 μόλις είμουν σχετικά μικρός 13ον χρονών είμουν στο πρώτο 15 στο τελευταίο. Τώρα βαδίζω προς τα 28 και σκυλί ακόμα δεν έχω πάρει για διαφόρους λόγους και ψυχολογικούς και οικονομικούς γιατί είμαι τις άποψης πως αν δεν μπορώ να παρέχω στο σκύλο τα βασικά καλύτερα να μην τον πάρω, αλλά τα τελευταία 2-3 χρόνια μου έχει μπει το μικρόβιο και με τρώει συνέχεια να πάρω ένα.Το φόρουμ σας παιδιά το βρήκα τυχαία μιας και αποφάσισα σαν μεγάλο παιδί πλέων ότι πρέπει να κάνω κάποια πράγματα σωστά και να μάθω για τις διάφορες ράτσες που υπάρχουν να δω πρώτα ποιες ράτσες μου ταιριάζουν πως εντέλει κανείς μια σοβαρή εκπαίδευση στο σκυλί (όχι μόνο γουτσου γουτσου) και μόλις βρω την ευκαιρία να κάνω την κίνησή μου. Πιστεύω πως εδώ μέσα υπάρχουν και γνώσεις και εμπειρίες γιαυτό είπα να μπω και εγώ στην παρέα σας.
Αυτά ...

Plasma

Member
7 Οκτωβρίου 2012
5
0
Καλως ηρθες ! Τι εννοεις βασικα με το οτι ειχαν βοηθεια τα σκυλια σου να φυγουν?
Ξέρεις μωρέ έναν καλοθελητή που για το καλό τις γειτονιάς βοηθάει κάποια σκυλιά(ειδικά αυτά που κάνουν την δουλειά τους και γαβγίζουν τα βράδια μόλις περάσει κανίς ξεκάρφωτος) με φόλες , φυτοφάρμακα και με τα πεισματάρικα σκυλιά που δεν τσιμπάνε το δόλωμα ακόμα και με φτυάρι.

Θα σου δώσω ένα παράδειγμα
Πριν από 10 χρόνια ένας φίλος μαζί με την μητέρα του έμεναν σε μια μονοκατοικία με αυλή και σκάλα για την ταράτσα Αποφάσισαν λοιπόν να πάρουν κουτάβι μιας και βρήκαν από φίλη καθαρόαιμο βελγικό ποιμενικό μιας και η κοπέλα δεν είχε πουθενά να δώσει και δεν είχαν πουληθεί. Το έφεραν στο σπίτι και σαν κουτάβι και αυτό έκλαιγε τα βράδια, μετά από κάνα 2μηνο ένα πρωί βρίσκουν το σκυλί στην αυλή ετοιμοθάνατο με πράσινους αφρούς στο στόμα και δεν το πρόλαβαν,το λέει η μητέρα του στην φίλη τις και η κοπέλα τις δίνει και άλλο κουτάβι, να μην στα πολυλογώ ακριβώς το ίδιο έπαθε με το προηγούμενο . το ξαναλέει στην φίλη 3ο κουτάβι 8 η 9 μηνών (οκ δεν το λες κουτάβι σκυλαρος ήταν) και με την προϊστορία που είχαν τα προηγούμενα με έψησε ο φίλος να το "εκπαιδεύσουμε" να μην τρώει από ξένο χέρι και πήγενα για κανα 2-3 βδομάδες άσχετες ώρες το βραδύ και πετούσα στο σκυλί κοματια κρέας με λίγο ταμπάσκο. Ε κάποια στιγμή σταμάτησε να τρώει και έβρισκε τα κοματια το πρωί ο φίλος στην αυλή του. Όλα καλά μέχρι εδώ το σκυλί το είχαμε ερωτευτεί και περνούσε ο καιρός αλλά τα βράδια όταν έβλεπε ξένο γάβγιζε και ένα βράδυ ακούει η μητέρα του το σκυλί να Κλέει και βγενει στην αυλή αλλά... πουθενά το σκυλί , ανεβαίνει η καημένη στην ταράτσα και βλέπει τον γείτονα που μένει ακριβώς δίπλα να έχει στριμώξει το σκυλί σε μια γωνιά με ένα μπατόφτυαρο στο χέρι.... του βάζει τις φωνές και ο τύπος τις λέει ότι δεν τον αφήνει το σκυλί να κοιμηθεί και έχει να πάει στο χτήμα το πρωί και το λήγουν εκεί... μετά από μερικές μέρες το σκυλί στην αυλή με πράσινους αφρούς στο στόμα το βάζει στο αμάξι η γυναίκα και το πάει στον κτηνίατρο, κάνει κάτι μαγικά ο θεός και το σώζει το σκυλί και τι τις λεει .... να προσέχετε άλλη φορά να κρύβετε καλά τα φάρμακα και τα λιπάσματα για τα φυτά να μην τα βρίσκει ο σκύλος.... και γυρίζοντας σπίτι βρήκε ένα πράσινο υγρό στο μπολάκι του νερού του σκύλου. Ελπίζω να σε κάλυψα... :confused:

Και εγώ μόλις είχα κουτάβι μου λέγαν οι γείτονες τράβα πέτα το στο ποτάμι να μην σου φέρω την αστυνομία.... βεβαία πριν από 10-12 χρόνια που γινόντουσαν αυτά κοιμόμασταν και με ξεκλείδωτες τις πόρτες και τα παράθυρα Τώρα για να δω θα μου πει κανένας τίποτα ?

Avraki

Well-Known Member
22 Αυγούστου 2011
938
5
Αθήνα
Ε Λ Ε Ο Σ!!! Ακούς μέχρι και με φτυάρι!! Τι ψυχή έχουν ορισμένοι άνθρωποι!!! Γι' αυτό όμως προσέχουμε και ΔΕΝ αφήνουμε εκτός σπιτιού τα σκυλούνια μας! Πάντως τον συγκεκριμένο έπρεπε να τον είχατε πάει στην αστυνομία, αφού τον είδατε κιόλας! Να φοβηθεί λίγο γιατί μάλλον δική του ήταν η δουλειά!! Με το καλό να πάρεις κι εσύ το σκυλάκι σου κάποια στιγμή που θα μπορείς και να περάσετε όμορφα και ελπίζω αυτή τη φορά να φύγει από γηρατειά!!

l.Kyveli

Well-Known Member
12 Φεβρουαρίου 2011
15.870
8.082
Καλώς ήρθες.
Και πολύ καλά κάνεις και πιστεύεις ότι αν δεν υπάρχουν οι προυποθέσεις καλύτερα να μην πάρεις σκύλο.
Αν υπάρχουν πιθανότητες να καταλήξουν πάλι με τον ίδιο τρόπο τότε καλύτερα ξέχασε το. Ο σκύλος θα πρέπει να μένει μέσα στο σπίτι μαζί σου, να έχετε τα μάτια σας 24 για φόλες , φυτοφάρμακα στα νερά, φτυάρια κλπ κλπ. Σαν να έβλεπα θρίλερ ήταν το ποστ σου.
Εγώ υπό τέτοιες συνθήκες σκύλο δεν θα έπαιρνα, όχι τίποτα άλλο με τέτοιους γείτονες με ισόβια θα κατέληγα..

arrigo_corso

Well-Known Member
21 Μαρτίου 2012
1.094
273
Καλώς ήρθες!!!

Σου εύχομαι με το καλό να αποκτήσεις τον επόμενο σκύλο σου. Ελπίζω να ξέρεις ότι, αν θέλεις καθαρόαιμο σκύλο χωρίς κληρονομικά προβλήματα ο δρόμος οδηγεί μόνο στα εκτροφεία. Αν από την άλλη δεν έχεις να διαθέσεις το ποσό που χρειάζεται το μόνο που μπορείς να κάνεις είναι είτε να περιμένεις αρκετούς μήνες ώστε να μαζέψεις όλα τα λεφτά, είτε να πάρεις από καταφύγιο κάποιο σκυλάκι.

Για να μην έχει την τύχη που είχαν τα σκυλιά που ανέφερες στο προηγούμενο post σου, ο μελλοντικός σου σύντροφος θα πρέπει να ζει μέσα στο σπίτι μαζί σου! Μόνο έτσι θα του παρέχεις την ασφάλεια που πρέπει.

chrispapas

Well-Known Member
20 Ιουνίου 2011
1.359
25
Καλώς ήρθες στο φόρουμ
Ελποίζω ο γείτονας σου να έχει πεθάνει πλεόν.
Το σκύλο μέσα στο σπίτ γιατι από καλοθελητές αλλό τίποτα.
Βλέπω στην Φώτο έχεις άνα Μαλινουά αν δεν κάνω λάθο, ψάχνεις τέτοιο σκύλο;;;
Αν ναι αρχίνα από τώρα το ψάξιμο είναι πολύ "ειδικός" σκύλο.
Σκέψου και την επιλογή της φοιλοξενίας για να δεις πως θα τα πας με σκύλο στο σπίτι

Sirkos

Well-Known Member
1 Αυγούστου 2012
2.331
674
Νεα σμυρνη
Ελεος με τους ηλιθιους για γειτονες , τι να πω , δεν υπαρχουν λογια για τετοιου ειδους κτηνωδια και ηλιθιοτητα, παντως αμα το αποφασισεις και παρεις σκυλο προσεχε τον οπως σου ειπαν και πιο πανω οι πιο εμπειροι και καλο θα ηταν να τριξεις τα δοντακια σου σε ολους αυτους τους εξυπνους γιατι δυστυχως τις περισσοτερες φορες ο ελληναρας καταλαβαινει μονο απο φοβο.

Plasma

Member
7 Οκτωβρίου 2012
5
0
Παιδιά ευχαριστώ για τις ευχές, Τώρα όσο για τους γείτονες είμαι λίγο της άποψης του i.kyveli αν
[FONT=Arial, Helvetica, sans-serif]πάρω σκύλο... [/FONT]​