Καλώς σας βρήκα!

l.Kyveli

Well-Known Member
12 Φεβρουαρίου 2011
15.870
8.083
Καλώς ήρθες! Πώς από τα μέρη μας? Έχεις σκύλο ή απλώς είδες φως και μπήκες?!

rafie

Member
27 Φεβρουαρίου 2014
8
0
Υιοθέτησα ένα κουταβάκι πριν λίγες μέρες!!! Είναι ένας κούκλος ενός μήνα περίπου! Δεν ξέρω πολλά για τα σκυλιά,αν και είχαμε στην οικογένεια κι άλλο στο παρελθόν, την ευθύνη είχε κυρίως η μητέρα, που, παρά την πολλή αγάπη, σε θέματα εκπαίδευσης, διατροφής και προγράμματος ήταν λίγο χύμα. αυτό που με έκανε να εγγραφώ στο φόρουμ είναι κυρίως η διάθεση να διαχειριστώ σωστότερα τη σχέση μου μαζί του, ώστε να αναπτυχθεί υγιώς και όσο το δυνατόν ευχάριστα για τον ίδιο και για τους υπόλοιπους στη οικογένεια....Δεν ξέρω από πού να αρχίσω...έχω πολλές ερωτήσεις στο μυαλό μου, αλλά κατά βάση θα ήθελα αν μπορεί κάποιος να μου πει πότε γίνονται οι εμβολιασμοί του...Ευχαριστώ για το καλωσόρισμα!

l.Kyveli

Well-Known Member
12 Φεβρουαρίου 2011
15.870
8.083
Αν το έχεις σε κλειστό χώρο, στο σπίτι σου μέσα δηλαδή, περίμενε να πάει ενός μηνός ώστε να μην χρειαστεί puppy εμβόλιο και να κάνεις κατευθείαν για ενήλικα.
Κατά τα άλλα πες μας λεπτομέρειες, που το βρήκες, τι φύλλο είναι και βάλες και φωτογραφίες!

rafie

Member
27 Φεβρουαρίου 2014
8
0
:)Μερ Χαμπα! Σας ευχαριστώ όλους!Συγχωρέστε με που δεν ξέρω να χρησιμοποιώ τέλεια το φόρουμ ακόμη, θα μου πάρει λίγο χρόνο...Πολύ χρήσιμες οι οδηγίες χρήσεως για αρχή! Τον πήρα πριν τρεις μέρες, όταν είδα μια κοινοποίηση με φωτογραφίες στο facebook από έναν γνωστό που γέννησε η σκυλίτσα του. Οι μόνες πληροφοριες που μου έδωσε είναι ότι είναι ενός μήνα και είδα και τη μητέρα και τα αδέρφια του. Είναι αγοράκι, έχει γαλανά μάτια και φαίνεται ότι θα γίνει μεσαίου μεγέθους, αν κρίνω απ'τη μητέρα και απ'την περιγραφή του πατέρα! θα αναρτήσω και φωτογραφίες! Τον έχω στην αυλή, έχω κι ένα σπιτάκι...Αγαπώ πολύ τα σκυλιά, αλλά όπως είπα, νιώθω ότι χρειάζεται περισσότερη υπευθυνότητα απ'ότι παλιότερα...Για παιχνίδι έχω πολλή όρεξη, δεν ξέρω με σιγουριά πώς να χειριστώ την εκπαίδευσή του, κυρίως ωστε να νιώθει άνετα εκείνος και δε θέλω με τίποτα να κάνω κάτι που θα τον αγριέψω ή τον ταράξω.

mareco

Well-Known Member
13 Ιουλίου 2009
30.971
20.403
...δεν ξέρω με σιγουριά πώς να χειριστώ την εκπαίδευσή του, κυρίως ωστε να νιώθει άνετα εκείνος και δε θέλω με τίποτα να κάνω κάτι που θα τον αγριέψω ή τον ταράξω.
Δεν έχεις κάνει, καλή αρχή:
Τον έχω στην αυλή, έχω κι ένα σπιτάκι...
Ούτε και για τον τρόπο απόκτησης.

aliki_s

Well-Known Member
27 Μαϊου 2011
3.279
1.797
Αθήνα
Καλώσήρθες!

Αρχικά δεν παίρνουμε σκυλάκια απο γέννα φίλου/ γνωστού/ αγγελία.

Επίσης δεν παιρνουμε ποτέ κουταβάκι από τη μανούλα του πριν κλείσει 8 εμβδομάδες. Αυτό ειναι και παράνομο.

Επίσης δεν αφηνουμε κουταβάκι τόσο μικρό ανεμβολίαστο σε μια αυλή.

Για αρχή αυτά :)

stamatia

Well-Known Member
6 Ιουνίου 2009
5.371
2.994
Αρχικά δεν παίρνουμε σκυλάκια απο γέννα φίλου/ γνωστού/ αγγελία.

Επίσης δεν παιρνουμε ποτέ κουταβάκι από τη μανούλα του πριν κλείσει 8 εμβδομάδες. Αυτό ειναι και παράνομο.

Επίσης δεν αφηνουμε κουταβάκι τόσο μικρό ανεμβολίαστο σε μια αυλή.
Το έκανε....
Το έκανε....
Κάνε τουλάχιστον το τελευταίο .....

rafie

Member
27 Φεβρουαρίου 2014
8
0
Ευχαριστώ πάρα πολύ όλους! Μάλλον έπρεπε να έχω διαβάσει τις οδηγίες πριν κάνω την κίνηση...Θα τον εμβολιάσω άμεσα. Δεν ξέρω αν τουλάχιστον βοηθάει το ότι η αυλή είναι με πλέγμα, δεν έχει χόρτα και το σπιτάκι του είναι καθαρό...ή πρέπει ούτως ή άλλως να τον βάλω μέσα?

rafie

Member
27 Φεβρουαρίου 2014
8
0
Σας ευχαριστώ και πάλι πάρα πολύ! Όσο ξαναδιαβάζω τη συζήτηση βλέπω πόσο ανίδεη είμαι...Ναι, έχω διάβασμα μήπως και προλάβω να σώσω κάτι από την κακή αρχή στη συνέχεια...Χίλια Ευχαριστώ