Καλώς σας βρήκα!

PXM-DANBULL

Well-Known Member
23 Ιανουαρίου 2014
692
2.264
Κοίταξε, εκτροφέα που θα τόλμαγε να στείλει σκύλο ασυνόδευτο κάπου,δεν θα τον εμπιστευομουν. Νομίζω είναι σύμπτωμα ανευθυνότητας, η οποία ειλικρινά εύχομαι να Μην ανάγεται σε κανένα άλλο πεδίο της εκτροφής του.
Αυτό απο που προκύπτει. Οι σοβαροί εκτροφείς στους σοβαρούς υποψήφιους στέλνουν σε όλο τον κόσμο http://internationalpetshipping.eu/

• Like
Reactions: Δημητρα_kme

Spyros-Akita

Well-Known Member
13 Αυγούστου 2016
356
783
27
Αυτό απο που προκύπτει. Οι σοβαροί εκτροφείς στους σοβαρούς υποψήφιους στέλνουν σε όλο τον κόσμο http://internationalpetshipping.eu/
Μπορεί να είναι λάθος το σκεπτικό μου...
Αλλά εγώ αν έπαιρνα κουτάβι από εξωτερικό,θα πήγαινα να το παραλάβωο ίδιος μιας και δεν θα διακινδυνευα τα όσα μπορούν να του συμβούν

• Like
Reactions: PXM-DANBULL

Annaki

Member
26 Ιανουαρίου 2017
22
1
39
Και εγω δεν πρόκειται να τον αφησω να ερθει μονος του απλα λεμε ρε παιδι μου στην χειροτερη αν τυχη και εγω δεν ξερω τι

Δημητρα_kme

Well-Known Member
4 Ιανουαρίου 2017
998
1.409
Καλημερα σου και καλως ηρθες και απο μενα:) και εγω ξερω οτι συνεχεια εκτροφεις στελνουν κουταβια τους σε ολο το κοσμο και ειναι πολυ δυσκολο να πηγαινουν σε ολα αυτα τα μερη οι ιδιοι. Ωστοσο οκ εννοειται οτι ειναι πολυ καλυτερα να το εχεις εσυ μαζι σου ειναι κ μεγαλο το ταξιδι. Κ αφου πατε κ μεχρι εκει οκ αποκλειεται να μην τα καταφερετε! Με αφορμη το θεμα αυτο παντως που εχει πολυ ενδιαφερον να πω οτι κ εγω εχω απορια σε σχεση με χρωματα τα οποια δεν ειναι πλεον στα στανταρντς.. γιατι γινεται αυτο;; γιατι πχ σε μια ρατσα τα ταδε χρωματα ειναι οκ στην αμερικη πχ και στην ευρωπη οχι; κ οταν ενα χρωμα ειναι εκτος στανταρντς πως γινεται και εκτρεφεται; με αλλα λογια αν δεν πουν οτι ο σκυλος κανει ή δεν κανει για εκτροφη πως ζευγαρωνει; και λενε οτι εχουν limited registration ΑΚC..συγνωμη αν εχω βγει εντελως οφ αλλα μια που το αναφεραμε(n)

• Like
Reactions: Annaki

Annaki

Member
26 Ιανουαρίου 2017
22
1
39
Καλημερα σου και καλως ηρθες και απο μενα:) και εγω ξερω οτι συνεχεια εκτροφεις στελνουν κουταβια τους σε ολο το κοσμο και ειναι πολυ δυσκολο να πηγαινουν σε ολα αυτα τα μερη οι ιδιοι. Ωστοσο οκ εννοειται οτι ειναι πολυ καλυτερα να το εχεις εσυ μαζι σου ειναι κ μεγαλο το ταξιδι. Κ αφου πατε κ μεχρι εκει οκ αποκλειεται να μην τα καταφερετε! Με αφορμη το θεμα αυτο παντως που εχει πολυ ενδιαφερον να πω οτι κ εγω εχω απορια σε σχεση με χρωματα τα οποια δεν ειναι πλεον στα στανταρντς.. γιατι γινεται αυτο;; γιατι πχ σε μια ρατσα τα ταδε χρωματα ειναι οκ στην αμερικη πχ και στην ευρωπη οχι; κ οταν ενα χρωμα ειναι εκτος στανταρντς πως γινεται και εκτρεφεται; με αλλα λογια αν δεν πουν οτι ο σκυλος κανει ή δεν κανει για εκτροφη πως ζευγαρωνει; και λενε οτι εχουν limited registration ΑΚC..συγνωμη αν εχω βγει εντελως οφ αλλα μια που το αναφεραμε(n)
Καλημερα! Δεν ξέρω τί ισχύει στις υπόλοιπες φυλές πάντως τα ασπρα σναουζερ πολύ θεωρούσαν οτι προέρχονται απο την διασταύρωση με κάποιο Westie οπότε λόγω του οτι είναι μιξ δεν πρόκειται για καθαρόαιμο. Τα άσπρα γονίδια νομίζω προυπάρχουν στις περισσότερες φυλές και απλά εαν συναντηθούν γεννήτορες με απσρο γονίδιο βγάζουν ασπρά; Δεν ξέρώ αλήθεια. Το μονο που ξέρω σίγουρα είναι αυτό για τα Westie

ΤLilith

Well-Known Member
14 Δεκεμβρίου 2016
153
362
Αθήνα
Μόνο σε μένα μυρίζει Νεφελαννάκι?
Το άρωμα Νεφελαννάκι δεν το ξέρω ακριβώς, αλλά για να είμαι ειλικρινής κάτι μου πέρασε κι εμένα απ το μυαλό. Έτσι μια ιδέα... Νεφελώματος!! Μάλλον όμως περισσότερ λόγω καχυποψίας! :)

Orilis

Well-Known Member
3 Μαρτίου 2011
7.881
6.979
Πάτρα
Ευωδιάζει ο τόπος. Σε διάφορα θέματα, με διάφορα ονόματα, με όμορφη και με άσχημη συμμετοχή. Τι να κάνουμε όμως; Το προσέχουμε, το ταΐζουμε, το φροντίζουμε. Είναι το κατοικίδιό μας πια, το αγαπάμε κιόλας, μη σου πω

AGRIAN

Well-Known Member
24 Ιουλίου 2015
590
1.968
Αθήνα
nope

από μικρή είχα μεγαλώσει με σκυλιά στο χωριό με τα σκυλιά του παππού μου (κυνηγοσκυλα) τα είχε όμως μέσα στο σπίτι ποτέ έξω
Θα ήθελα ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ να γνωρίσω αυτόν τον παραδοσιακό παππού στο χωριό που έχει τα κυνηγόσκυλά του ΜΕΣΑ στο σπίτι .....

Penguin

Well-Known Member
17 Ιανουαρίου 2017
621
1.187
29
Μια αιθέρια ύπαρξη. Δεν το λέει το όνομα;
σαφεστατα :p

nope

Θα ήθελα ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ να γνωρίσω αυτόν τον παραδοσιακό παππού στο χωριό που έχει τα κυνηγόσκυλά του ΜΕΣΑ στο σπίτι .....
αχ κανενα σχετικο χαρυ κλυν και για εδω δεν εχεις; πολυ ωραια μου εκατσε χθες :p

• Like
Reactions: AGRIAN

zenio

Well-Known Member
4 Ιουνίου 2011
1.012
2.730
Δραμα
Οχι απλα θα το εθετα ως
Nefelaudetoilete....
+1 (δισεκατομυριο)
Είναι το κατοικίδιό μας πια, το αγαπάμε κιόλας, μη σου πω
:D

• Like
Reactions: AGRIAN

Annaki

Member
26 Ιανουαρίου 2017
22
1
39
1ον δεν ξερβ τι σας μυρίζει η σας βρωμάει και δεν ξερω τι είναι αυτό το Νεφελακι αλλα δεν με ενδιαφέρει κι ολας
2ον Γιατί δηλαδη να μην εχεις τα σκυλια σου μεσα στο σπιτι 2 ηταν ολα κι ολα και δεν ηταν κυνηγος κανονικος για χομπι πηγαινε μια δυο φορες τον χρονο επρεπε δηλαδη να τα έχει έξω ολο τον χρονο και μονο 2 φορες τον χρονο να τα βγαζει απο την αλυσιδα και να τα ασχολειται μαζί τους;
3ον δεν ξερω τι γίνεται μεσα σε αυτο το φορουμ εμενα παντως μου βρωμαει πολυ ειρωνεια και δεν μ αρεσει καθολου. Εαν εχετε προβλημα να το λυσετε ανθρωποι ειμαστε (υποτιθεται) το λυνουμε ολα με διαλογο ρωτηστε με οτι θελετε να το μαθετε