Καλώς σας βρηκαμε!

BlackPanther

Member
14 Ιανουαρίου 2016
15
45
38
Γειά σας παιδιά! Καλώς σας βρήκαμε και εμείς! Με λένε Μήτσο και αυτός εδώ ο κούκλος είναι το καινούργιο μέλος της οικογένειας μου. Το όνομα του είναι Elvis και και πλέον είμαστε 4 μηνών. Για να μην τα πολυλογώ ήταν έρωτας με την πρώτη ματιά. Ο Ελβις είναι ένα αξιαγάπητο, τρελαριακο τρυφερό και πανέξυπνο πλάσμα! Από τότε που των έχουμε στο σπίτι μας έχει δώσει ζωή με τις σκανταλιες του. Γέμισε το σπίτι χαρά (και σπασμένα αντικείμενα βέβαια ). Απολαύστε τον! 2016-01-14 18.50.55.png 2016-01-14 18.52.09.png 2016-01-14 18.53.04.png 2016-01-14 18.53.55.png

johnk

Well-Known Member
15 Ιανουαρίου 2010
10.176
5.601
ΑΘΗΝΑ
Καλησπέρα Μήτσο!
Καλώς ορίσατε, εσύ και ο Elvis!:)

...Για να μην τα πολυλογώ ήταν έρωτας με την πρώτη ματιά. Ο Ελβις είναι ένα αξιαγάπητο, τρελαριακο τρυφερό και πανέξυπνο πλάσμα! ...
Πες μας τίποτα πραπάνω, ντε! Είσαι πολύ λακωνικός...:(
Πόσο καιρό τον έχετε τον Elvis?
Τι ράτσα είναι?
"Ερωτας με την πρώτη ματιά"... Σε μπαράκι γνωριστήκατε? Όπως εγώ με τη γυναίκα μου?:p:D
Πως τον διάλεξες, ή πως σε διάλεξε?

Υ.Γ. Είναι πανέμορφος και να σου ζήσει... γι' αυτό, να δίνεις φωτο στο λαό!;)

• Like
Reactions: Kodagoshe and Aslan

mariatheo

Well-Known Member
23 Νοεμβρίου 2015
828
435
Γειά σας παιδιά! Καλώς σας βρήκαμε και εμείς! Με λένε Μήτσο και αυτός εδώ ο κούκλος είναι το καινούργιο μέλος της οικογένειας μου. Το όνομα του είναι Elvis και και πλέον είμαστε 4 μηνών. Για να μην τα πολυλογώ ήταν έρωτας με την πρώτη ματιά. Ο Ελβις είναι ένα αξιαγάπητο, τρελαριακο τρυφερό και πανέξυπνο πλάσμα! Από τότε που των έχουμε στο σπίτι μας έχει δώσει ζωή με τις σκανταλιες του. Γέμισε το σπίτι χαρά (και σπασμένα αντικείμενα βέβαια ). Απολαύστε τον! View attachment 55638 View attachment 55639 View attachment 55640 View attachment 55641
Καλός ήρθατε.να σου ζήσει ο σκυλάκος σου.ειναι ένας κούκλος.

BlackPanther

Member
14 Ιανουαρίου 2016
15
45
38
Για σας και σε σας παιδιά!!!! Χαχαχα σε σκυλομπαρο γνωρίστηκαμε :p

Τον έχω εδώ και λίγες εβδομάδες μας τον χάρισε η ξαδέρφη της γυναίκας μου που δεν μπορούσε να τον κρατήσει τελικά γιατί έμεινε έγκυος και έτσι τον χάριζε. Βέβαια εγώ της είπα ότι δεν θα υπάρχει πρόβλημα με το μωρο, δεν θα κολλήσει κάτι και ότι είναι καλύτερο να μεγαλώνουν τα παιδιά με σκύλο αλλά ο άντρας της λείπει πολλές ώρες από το σπίτι και αυτή μένει μόνη οπότε δεν θα μπορούσε να τον προσέχει μόνη της όσο περνάν οι μέρες. Για την ιστορία, ο μικρός προέρχεται από κάποιον ιδιώτη από Κρήτη όπου και μένει το ζευγάρι.
Ειναι γερμανικός ποιμενικός ο μικρούλης

Μην στεναχωριεσαι θα βάζω όσες φωτογραφίες μου επιτρέπει η αρχοντιά του μιας και δεν βάζει κωλο κάτω. :sneaky:

kosmaki

Well-Known Member
17 Σεπτεμβρίου 2015
367
793
38
Να είναι υγιής και να σου ζήσει! Κούκλος είναι! Έχει πολύ πλάκα αυτη η περίοδος που μεγαλώνουν τα πόδια και ψηλωνουν και είναι λίγο "ατσουμπαλα" χαχαχα

• Like
Reactions: Kodagoshe

BlackPanther

Member
14 Ιανουαρίου 2016
15
45
38
Χάχα

εγώ Μάρθα,το παιδί Σίλβα

Αλλά είναι η αδερφή ψυχή μου, οπότε γυρνάω κ στα δύο κάλεσματα....
Αααα ωραία! Τέλεια!
Να σου ζήσει φίλε. πολύ όμορφος.
Σε ευχαριστώ πολύ φίλε!
Να είναι υγιής και να σου ζήσει! Κούκλος είναι! Έχει πολύ πλάκα αυτη η περίοδος που μεγαλώνουν τα πόδια και ψηλωνουν και είναι λίγο "ατσουμπαλα" χαχαχα
Είναι τόσο αστεία στην εφηβεία τους! Έχουν τρελή πλάκα ειδικά όταν τρέχουν κσι χοροπηδανε οι αυτάρες! :p

• Like
Reactions: kosmaki

BlackPanther

Member
14 Ιανουαρίου 2016
15
45
38
Να ξεκαθαρίσω κάτι παιδιά για να μην παρεξηγουμε όπως σε άλλο θέμα είναι κατά των πετ σοπ κατά τον ιδιωτών γενικά κατά όλων εκτός των εκτροφεων του ΚΟΕ. Είμαι υπέρ της στρώσης υπέρ της επιλεκτική εκτροφής και ήθελα να πάρω κάποιο κουτάβι από το χαους Τζάκσον. Προέκυψε όμως να μας χαρίσουν και το γράφω με μαύρα γράμματα για να τονίσω πως εάν τον δίναν έστω και ένα ευρώ δεν θα τον έπαιρνα. Επειδή λοιπόν το κουταβι θα κατέληγε είτε αδέσποτο είτε σε κάποιον ''φιλοζωο'' ο οποίος αργότερα θα ήθελε να τον κάνει πατέρα για να νιώσει και αυτός το ''πατρικό ένστικτο'' τον πήραμε εμείς που τουλάχιστον δόξα το θεό ξέρουμε αρκετά πάνω στα γερμανικά και από θέματα υγείας και διατροφής και θα τον στειρωσουμε έτσι ώστε να είναι όσο το δυνατόν γίνεται ένα υγιές σκυλί που δεν θα σπυρει αδέσποτα κουτάβια η κουτάβια της ίδιας και χειρότερης ''ποιότητας'' με αυτόν.