Καλώς σας ξαναβρήκαμε!

JacksonGSD

Member
1 Οκτωβρίου 2012
9
0
Μετά από αρκετούς μήνες απουσίας λόγω ανωτέρας βίας ήρθαμε να σας ξανακαλωσορίσουμε. Κι επειδή στο εντωμεταξύ χάσαμε και κωδικούς και τα πάντα όλα, ξεκινάμε από την αρχη! Κάποιοι ίσως να μας θυμάστε, οι περισσότεροι όμως όχι, οπότε ξανασυστηνόμαστε!

Εγώ είμαι η Κατερίνα (μάλλον τον αρραβωνιαστικό μου τον Γιάννη είχατε γνωρίσει, τώρα ανέλαβα εγώ!) και πριν 15 μήνες περίπου μπήκε στη ζωή μας ο Jackson, γερμανικός ποιμενικός, 19 μηνών πλεόν, γόμαρος στο μάτι, κουτάβι στο μυαλό και στην ψυχή!

Είναι ο πρώτος μας σκύλος, με ό,τι δυσκολίες μπορεί να συνεπάγεται αυτό, αλλά μπορώ να πω οτι πλέον τα καταφέρνουμε πολύ καλά. Ο Jackson ξεκίνησε βασική υπακοή με τον εκτροφέα του, αλλά μετά από 10-15 μαθήματα περίπου δυστυχώς αναγκαστήκαμε να διακόψουμε αφού μείναμε άνεργοι και οι δύο και ήταν δυστυχώς αδύνατο να μπορούμε να συνεχίζουμε να πληρώνουμε τον άνθρωπο :( . To καλό είναι οτι τους μήνες της ανεργίας, είχαμε πολύ χρόνο για να ασχοληθούμε με τον μικρό (είχε και κάποιες βάσεις έτσι κι αλλιώς), δουλέψαμε πολύ και τώρα είμαστε σε πολύ καλό επίπεδο!

Nα 'τος κι ο μικρός!
DSC_0097.jpg

Χαιρόμαστε πολύ που σας ξαναβρίσκουμε, ελπίζω να ήρθαμε για να μείνουμε αυτή τη φορά! :)

JacksonGSD

Member
1 Οκτωβρίου 2012
9
0
Ξανα καλως ήρθατε και γιατί μόνο μία φώτο;;;
Αυτή είναι μια πρώτη ιδέα! Θα ακολουθήσει ολόκληρο άλμπουμ οσονούπω, εννοείται οτι θα το "μοστράρω" κανονικά το αγόρι μου, χαχαχα! :)

st3li0s

Well-Known Member
26 Αυγούστου 2009
8.560
2.744
Θεσ/νίκη
Γεια σου Κατερίνα, γεια σου Γιάννη, γεια σου Jackson, ξανά μανά:D!

Είναι δυνατόν να μην σας θυμόμαστε?
Θυμάμαι σε προηγούμενο topic πριν καιρό ότι ο Γιάννης προβληματιζόταν για τον μικρό πως θα τον πάρει στην δουλειά και που θα τον έχει εκεί πέρα!

Χαίρομαι που τον ξαναβλέπω τον μικρό αλλά και εσάς!
Μεγάλωσε πολύ και άλλαξε!Μεγάλες διαφορές από κουτάβι!Τον βλέπουμε ξαφνικά μετά από πόσο καιρό!
Ωραίο κεφάλι και ωραίο τύπο έχει ο μικρός!Ωραία εξέλιξη έχει!

JacksonGSD

Member
1 Οκτωβρίου 2012
9
0
Γεια σου και 'σενα Στέλιο! Θυμάμαι κι εγώ που μιλούσατε με τον Γιάννη που και που, έχουμε τον ίδιο εκτροφέα αν δεν κάνω λάθος!

Σωστά θυμάσαι εκείνους τους προβληματισμούς του Γιάννη! Βέβαια δεν πρόλαβε να φέρει το σκύλο στη δουλειά, γιατί δεν πήγαιναν καλά οι δουλειές, κι έτσι πήγε πρώτος ο Γιάννης πίσω στο σκύλο! Ευτυχώς τώρα είναι πολύ καλύτερα τα πράγματα!

Όντως, ο μικρός εξελίχθηκε πολύ καλά! Αλλά πέρα από το περιτύλιγμα, χαίρομαι ακόμα περισσότερο με την αλλαγή που βλέπω στο χαρακτήρα του όσο μεγαλώνει! Μας εκπλήσσει ευχάριστα σχεδόν καθημερινά! Μερικά μικρά θεματάκια τα 'χει βέβαια, αλλά γενικά πάμε πάρα πολύ καλά, είναι υπέροχος σκύλος και πολύ αγαπησιάρης! :)

JacksonGSD

Member
1 Οκτωβρίου 2012
9
0
Με μια μικρή καθυστέρηση, σας ευχαριστούμε και πάλι για την υποδοχή! Έφτιαξα κι ένα μικρό άλμπουμ με κάποιες φωτογραφίες που βρήκα εύκαιρες στον υπολογιστή, θα ακολουθήσουν κι άλλες σύντομα ελπίζω! http://www.dogforum.gr/v3/members/jacksongsd-albums-jakson.html Ελπίζω να βρίσκω χρόνο και να τα λέμε συχνότερα!

Amaliaz

Well-Known Member
23 Οκτωβρίου 2009
10.140
4.852
Καλως ηρθατε... ξανα:)

Στις φωτογραφιες ο μικρος σας μου φαινεται πολυ αδυνατος (αδυναμος)... οχι?

JacksonGSD

Member
1 Οκτωβρίου 2012
9
0
Ευχαριστούμε πολύ και πάλι!

Amaliaz, η αλήθεια είναι οτι αδυνάτισε μέσα στο καλοκαίρι... τον "μπουκώσαμε" λίγο και πήρε κάποια κιλά μετά όμως πήγαμε στον κτηνίατρο, τον ζύγισε στα 31.5kg και μας είπε να μην αγχωνόμαστε κι οτι πιο πολύ καλό παρά κακό του κάνουμε που είναι ελαφρύς... Δεν ξέρω, κι εγώ μικροκαμωμένο τον βλέπω, ιδιαίτερα συγκρίνοντας τον και με τα αδέρφια του που είδα πρόσφατα και με άλλα γερμανικά ποιμενικά. Τρώει Eukanuba τώρα, αλλά το επόμενο σακί θα είναι Acana (ελπίζω να καταλήξουμε εκεί). Ταϊζουμε σύμφωνα με τις οδηγίες που έχει το τσουβάλι, αλλά τον βλέπω οτι πεινάει, ψάχνει την τροφή του, ενώ γενικά δεν είναι λαίμαργος... Μήπως να ανοίξω καινούριο θέμα στο αντίστοιχο μέρος του φόρουμ?? :)

Edit: δεν κρατήθηκα, άνοιξα καινούριο θέμα τελικά :) ευχαριστώ για την παρατήρηση, ήθελα να ρωτήσω έτσι κι αλλιώς, αλλά έχει την τάση ο κόσμος να με θεωρεί υπερβολική με το σκύλο και το απέφυγα :)

Last edited:

st3li0s

Well-Known Member
26 Αυγούστου 2009
8.560
2.744
Θεσ/νίκη
Ευχαριστούμε πολύ και πάλι!

Amaliaz, η αλήθεια είναι οτι αδυνάτισε μέσα στο καλοκαίρι... τον "μπουκώσαμε" λίγο και πήρε κάποια κιλά μετά όμως πήγαμε στον κτηνίατρο, τον ζύγισε στα 31.5kg και μας είπε να μην αγχωνόμαστε κι οτι πιο πολύ καλό παρά κακό του κάνουμε που είναι ελαφρύς... Δεν ξέρω, κι εγώ μικροκαμωμένο τον βλέπω, ιδιαίτερα συγκρίνοντας τον και με τα αδέρφια του που είδα πρόσφατα και με άλλα γερμανικά ποιμενικά. Τρώει Eukanuba τώρα, αλλά το επόμενο σακί θα είναι Acana (ελπίζω να καταλήξουμε εκεί). Ταϊζουμε σύμφωνα με τις οδηγίες που έχει το τσουβάλι, αλλά τον βλέπω οτι πεινάει, ψάχνει την τροφή του, ενώ γενικά δεν είναι λαίμαργος... Μήπως να ανοίξω καινούριο θέμα στο αντίστοιχο μέρος του φόρουμ?? :)

Edit: δεν κρατήθηκα, άνοιξα καινούριο θέμα τελικά :) ευχαριστώ για την παρατήρηση, ήθελα να ρωτήσω έτσι κι αλλιώς, αλλά έχει την τάση ο κόσμος να με θεωρεί υπερβολική με το σκύλο και το απέφυγα :)
Είναι απλά κεφάλας!Γι'αυτό τον βλέπεις μικροκαμωμένο!:p