Καλώς σας...ξαναβρήκα!!!


kat201161

Well-Known Member
5 Μαϊου 2009
436
7
ΑΓ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ,ΑΘΗΝΑ
Πέντε χρόνια μετά την απόκτηση του ΄Αρη, του τσιουάουα, όπου όλα λάθος τα έκανα (πετ σοπ, άσχετη από σκυλιά) αλλά ευτυχώς μου έτυχε πολύ καλό σκυλάκι...ήρθε η ώρα να αποκτήσω το δεύτερο. Και πια ήμουν...διαβασμένη. Η καινούργια μου σκυλίτσα λοιπόν είναι η Ρέα, δύο χρονών, 12-13 κιλά περίπου, ασπρούλα, κοντότριχη με καφέ αυτάκια. Στειρωμένη και αδεσποτούλα! Φυσιογνωμικά φέρνει σε ουίπετ (είπε η γιατρός που πήγα να καταχωρήσω το τσιπάκι της στο όνομά μου), είναι πανέξυπνη, προστατευτική,χαδιάρα,δεν λερώνει μέσα στο σπίτι και τα πάει καλά με το τσιουάουα (αυτός ο χαζούλης τη φοβάται ακόμα λίγο).Με το λουρί έχουμε λίιιιιιγο θέμα μια και εκεί που έμενε είχε πολλά σκυλάκια και δεν έβγαινε βόλτα, αλλά μαθαίνει πολύ γρήγορα. Χαίρομαι που σας ξαναβρίσκω ,φωτογραφίες θα ανεβάσω το συντομώτερο!.......
 




mareco

Well-Known Member
13 Ιουλίου 2009
30.651
19.884
Που είσαι βρε Κατερίνα;;;;;;;;;;;;;;;;;
Wellcome back :)

New entry ακούω!!!!!!
Μπράβο σας. Καιρός ήταν. Από που την πήρατε; Καταφύγειο;
 


kat201161

Well-Known Member
5 Μαϊου 2009
436
7
ΑΓ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ,ΑΘΗΝΑ
GEDC0219
Σχεδόν!Κυρία από τη Φιλοζωική Περάματος, είχε καμμιά 10ριά στο σπίτι της και φεύγει μόνιμα για εξωτερικό.Ζήτησε μέσω της σελίδας της στο fb υιοθεσία για τα σκυλιά της για να μην καταλήξουν στο καταφύγιο.Η δικιά μου είχε βρεθεί μισοπεθαμένο κουτάβι στο Σχιστό,δόθηκε για υιοθεσία αμέσως γιατί ήταν πολύ όμορφη και μετά έξη μήνες σε έλεγχο της Φιλοζωικής στον ανάδοχο βρέθηκε να ζει κλειδωμένη στο μπάνιο του σπιτιού,υποσιτισμένη και μάλλον κακοποιημένη. ΄Εκτοτε την πήρε η ΄Ελλη και για ενάμιση χρόνο τη φιλοξενούσε σπίτι της. Με το που είδα τη φωτογραφία της την ερωτεύτηκα (Κάρμα!),της τηλεφώνησα και μου την έφερε στο σπίτι την Παρασκευή, με συμβόλαιο υιοθεσίας εννοείται και όλα τα τυπικά!Η μικρή ήταν λίγο νευρική στην αρχή αλλά μαθαίνει πολύ γρήγορα, έχει ήδη ηρεμήσει και το κυριότερο τα πηγαίνει καλά με το τσιουάουα. Τα παιδιά έχουν ξετρελλαθεί (επιτέλους ένας κανονικός σκύλος στο σπίτι!) κι εγώ επίσης. Για ότι πρόβλημα προκύψει θα ζητάω τα φώτα σας και...μόλις τελειώσουμε με τις Πανελλήνιες θα βρεθούμε κι από κοντά σε κάποια εξόρμηση, έτσι???
 


mareco

Well-Known Member
13 Ιουλίου 2009
30.651
19.884
Ξεμπερδέψτε πρώτα με τις εξετάσεις σας και...εδώ είμαστε :)

Είναι μερικά σκυλιά βρε παιδί μου, το γραφτό τους έτσι...να περνάνε τα πάνδεινα, μέχρι/για να καταλήξουν κάποια στιγμή, στα καλύτερα!
 


dnassib

Well-Known Member
10 Μαϊου 2013
1.469
1.077
Παγκράτιους exoticus
Μπράβο σου!! Να τη χαίρεστε -- και περιμένουμε φωτογραφίες, έτσι;;;

Με το λουρί θέλει προσπάθεια αλλά όλα γίνονται. Και εγώ υιοθέτησα την Τασία από καταφύγιο και ήταν περίπου 1-1.5 έτους, περπατούσε οκ με λουρί αλλά τράβαγε και κάποιες φορές. Με πολλή επιμονή και κυρίως σταθερότητα, έκανα δύο πράγματα: ή σταμάταγα αμέσως με το που τράβαγε, έλεγα 'εεεεεπ!', σταματούσε και εκείνη και μετά από λίγο ξαναξεκινούσα ή έλεγε 'εεεπ!' και έκανα διόρθωση (=τράβηγμα με το λουρί). Σε λιγότερο από μια εβδομάδα ήταν σχεδόν τέλεια -- αλλά βγαίναμε 3-4 φορές τη μέρα και δεν την άφηνα καθόλου να κάνει τα δικά της.

Είναι υπέροχο συναίσθημα να βλέπεις ένα ταλαιπωρημένο ζωντανό να μεταμορφώνεται και σιγά-σιγά να γίνεται ένα ευτυχισμένο πλάσμα! Δώσε της πολύ χώρο και χρόνο να χαλαρώσει και να συνηθίσει το νέο περιβάλλον και τον 'μικρό αδερφό της' (μικρό στο μάτι εννοώ!!!), άσε τα να τα βρουν μεταξύ τους με προσοχή, αγάπη και παιχνίδι και στα δυο μαζί, αλλά και σε καθένα ξεχωριστά (και κυρίως στον Άρη) και... να έχετε καλή ζωή μαζί και να μας λες ιστορίες τους :)
 






kat201161

Well-Known Member
5 Μαϊου 2009
436
7
ΑΓ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ,ΑΘΗΝΑ
Αυτή είναι η κούκλα μου...τρείς μήνες μετά και έχει μεταμορφωθεί σε ένα υπέροχο πλάσμα, προσωποποιημένη η χαρά της ζωής! ΄Εμαθε να περπατάει με το λουρί, να προσέχει το μικρό μεσ΄τα χοροπηδητά της, να γαυγίζει τους άλλους σκύλους που περνάνε απ΄ το μπαλκόνι (όχι πολύ, προσπαθούμε να της το κόψουμε αλλά ξεσηκώνεται απ΄το μικρό) ,να μη φοβάται όταν της γαυγίζουν οι άλλοι σκύλοι όταν περνάει-στην αρχή πεταγόταν και προσπαθούσε να το βάλει στα πόδια- να πηδάει μέσα στ΄αυτοκίνητο και να στρογγυλοκάθεται πίσω αφού ξέρει ότι αυτό σημαίνει μακρινή βόλτα...την πρώτη φορά που την έβαλα μέσα κλαψούριζε σε όλο το δρόμο και όταν φτάσαμε έτρεμε και δεν έβγαινε...με αυτοκίνητο την έφεραν σε μένα και ίσως να φοβήθηκε ότι κάπου πάω να την παρατήσω...έμαθε τους ήχους του σπιτιού και ειδοποιεί για τα πάντα (ισχυρότατο ένστικτο φύλακα) κοινωνική με όλα τα σκυλιά της γειτονιάς στη βόλτα...εν ολίγοις ένα αξιολάτρευτο, πανέμορφο κορίτσι!
Α...μου έχει φάει ΜΟΝΟ δύο ζευγάρια σαγιονάρες, τις βρήκε εκτός συρταριού και τις βρήκαμε φυτίλια...αλλά, ας προσέχαμε!
 
  • Like
Reactions: Orilis and Elrandir


Στατιστικά Forum

Θέματα
33.114
Μηνύματα
895.820
Μέλη
19.924
Νεότερο μέλος
ALEXANDRA MOSCHOU