Τις τελευταίες περίπου 2 εβδομάδες κυκλοφορεί στην Πανεπιστημιούπολη Ζωγράφου ένα αρσενικό λαμπραντόρ(??). Φοράει λουρί, όχι όμως κ ταυτότητα. Είναι αδύνατος, αλλά αρκετά δεμένος - οπότε δεν μπορώ να καταλάβω αν είναι υποσιτισμένος.
Σχεδόν κάθε μέρα κάποιος τον πετυχαίνει..μου έλεγαν πως είναι φιλικός, όμως σήμερα ενημερώθηκα πως δάγκωσε το λαμπραντόρ μίας γνωστής μου- δεν γνωρίζω ακριβώς τι έγινε, μόνο το αποτέλεσμα. Εγώ τον πέτυχα την Κυριακή το μεσημέρι - νομίζω πως είναι στειρωμένος, αλλά δεν είχα τον χρόνο να το ελέγξω κ επειδή τράβηξα την Άλμπα, μου γρύλλισε.. Όταν του είπα "ΜΗ", φάνηκε να καταλαβαίνει..
Κανείς από όσους εγώ γνωρίζω τουλάχιστον δεν μπορεί να τον πάρει σπίτι του(έστω κ προσωρινά) κ είναι δύσκολο να επικοινωνήσω με φιλοζωική, γιατί :
Η ερώτηση είναι η εξής..μπορώ να κάνω κάτι..;; Υπάρχει κάτι που δεν μου έχει περάσει από το μυαλό;
Σχεδόν κάθε μέρα κάποιος τον πετυχαίνει..μου έλεγαν πως είναι φιλικός, όμως σήμερα ενημερώθηκα πως δάγκωσε το λαμπραντόρ μίας γνωστής μου- δεν γνωρίζω ακριβώς τι έγινε, μόνο το αποτέλεσμα. Εγώ τον πέτυχα την Κυριακή το μεσημέρι - νομίζω πως είναι στειρωμένος, αλλά δεν είχα τον χρόνο να το ελέγξω κ επειδή τράβηξα την Άλμπα, μου γρύλλισε.. Όταν του είπα "ΜΗ", φάνηκε να καταλαβαίνει..
Κανείς από όσους εγώ γνωρίζω τουλάχιστον δεν μπορεί να τον πάρει σπίτι του(έστω κ προσωρινά) κ είναι δύσκολο να επικοινωνήσω με φιλοζωική, γιατί :
- Φήμες λένε πως είναι μιας κοπέλας που μένει Καισαριανή κ τον αφήνει ελεύθερο για την βόλτα του κ επιστρέφει σπίτι το βράδυ. Κανείς όμως δεν την έχει δει ποτέκ δεν ξέρουμε κατά πόσο ισχύει.
- Δεν ξέρουμε που ακριβώς είναι κ πότε.. Την μία μέρα τον πετυχαίνουν πρωί, την άλλη βράδυ κ.ο.κ. Κ επίσης, από ότι μου είπαν, δεν κολλάει κάπου..ακόμα κ σκύλο να πετύχει, μετά από λίγο θα φύγει.. Η Άλμπα είναι σε οίστρο, οπότε δεν τίθεται θέμα να τον πάρω εγώ, αν τον πετύχω ξανά. Αν τον πετύχω λοιπόν, μέχρι να επικοινωνήσω με φιλοζωική κ να έρθουν, σίγουρα θα έχει φύγει.
Η ερώτηση είναι η εξής..μπορώ να κάνω κάτι..;; Υπάρχει κάτι που δεν μου έχει περάσει από το μυαλό;