Καμιά Ιδέα..;;;

AlbaS

Well-Known Member
2 Δεκεμβρίου 2012
348
5
Τις τελευταίες περίπου 2 εβδομάδες κυκλοφορεί στην Πανεπιστημιούπολη Ζωγράφου ένα αρσενικό λαμπραντόρ(??). Φοράει λουρί, όχι όμως κ ταυτότητα. Είναι αδύνατος, αλλά αρκετά δεμένος - οπότε δεν μπορώ να καταλάβω αν είναι υποσιτισμένος.

Σχεδόν κάθε μέρα κάποιος τον πετυχαίνει..μου έλεγαν πως είναι φιλικός, όμως σήμερα ενημερώθηκα πως δάγκωσε το λαμπραντόρ μίας γνωστής μου- δεν γνωρίζω ακριβώς τι έγινε, μόνο το αποτέλεσμα. Εγώ τον πέτυχα την Κυριακή το μεσημέρι - νομίζω πως είναι στειρωμένος, αλλά δεν είχα τον χρόνο να το ελέγξω κ επειδή τράβηξα την Άλμπα, μου γρύλλισε.. Όταν του είπα "ΜΗ", φάνηκε να καταλαβαίνει..

Κανείς από όσους εγώ γνωρίζω τουλάχιστον δεν μπορεί να τον πάρει σπίτι του(έστω κ προσωρινά) κ είναι δύσκολο να επικοινωνήσω με φιλοζωική, γιατί :
  • Φήμες λένε πως είναι μιας κοπέλας που μένει Καισαριανή κ τον αφήνει ελεύθερο για την βόλτα του κ επιστρέφει σπίτι το βράδυ. Κανείς όμως δεν την έχει δει ποτέκ δεν ξέρουμε κατά πόσο ισχύει.
  • Δεν ξέρουμε που ακριβώς είναι κ πότε.. Την μία μέρα τον πετυχαίνουν πρωί, την άλλη βράδυ κ.ο.κ. Κ επίσης, από ότι μου είπαν, δεν κολλάει κάπου..ακόμα κ σκύλο να πετύχει, μετά από λίγο θα φύγει.. Η Άλμπα είναι σε οίστρο, οπότε δεν τίθεται θέμα να τον πάρω εγώ, αν τον πετύχω ξανά. Αν τον πετύχω λοιπόν, μέχρι να επικοινωνήσω με φιλοζωική κ να έρθουν, σίγουρα θα έχει φύγει.

Η ερώτηση είναι η εξής..μπορώ να κάνω κάτι..;; Υπάρχει κάτι που δεν μου έχει περάσει από το μυαλό;

Blade57HRC

Banned
Banned
2 Ιανουαρίου 2013
800
0
Αθηνα
www.facebook.com
Να τον ακολουθησεις να δεις αν γυριζει σπιτι?

Το'χα κανει εγω με ενα τσοου-τσοου που ειχα δει οταν σχολαγα απο δουλεια (ηταν περασμενες 24:00 και ακολουθησα μεχρι 2 παρα...) και τελικα ηταν απο σπιτι (ειχε λουρι αλλα οχι ταυτοτητα)...δυστυχως ελαχιστες μερες μετα απολυθηκα απο δουλεια και δεν τον ξαναειδα, ουτε προλαβα να πω καμια κουβεντα στους ''ιδιοκτητες''.

Καταφυγειο/φιλοζωικη μην περιμενεις, γιατι ειναι ηδη τιγκα στα ζωα και υπαρχουν απειρως ποιο επειγοντα περιστατικα καθε μερα...

AlbaS

Well-Known Member
2 Δεκεμβρίου 2012
348
5
Εγώ προσωπικά δεν γίνεται..
Αν τον πετύχω, θα είναι όταν θα είμαι έξω με την Άλμπα..(που δύσκολα θα τον πετύχω-γιατί δεν πάω από εκεί που τον έχουν δει..). Η Άλμπα είναι σε οίστρο, οπότε αυτός θα μας ακολουθήσει κ όχι εγώ.. :p
Την Κυριακή που τον πέτυχα ήταν 3' από το σπίτι μου, μπήκαμε μέσα, μετά από 5' κατέβηκα πάλι , να πάω περίπτερο κ είχε ήδη φύγει..

Ξέρω πως είναι περίεργη η κατάσταση..γι'αυτό το έγραψα εδώ..μπας και υπάρχει κάτι που δεν σκέφτηκα..

east49

Well-Known Member
6 Δεκεμβρίου 2012
3.743
5.061
Ξέρω πως είναι περίεργη η κατάσταση..γι'αυτό το έγραψα εδώ..μπας και υπάρχει κάτι που δεν σκέφτηκα..
Αρχικα βγαλτον μια φωτο, βαλτον στις "ευρεσεις"
Επειτα ψαξε σε κτηνιατρια κ ΑΤ μηπως τον εχει χασει καποιος....
Μετα ΑΝ τον πετυχεις και ΑΝ ειναι φιλικος (κατα το δυνατον) περασε του ενα περιλαιμιο με ενα βαρελακι να γραφει κατι πχ "υπαρχουνε φολες στην περιοχη μαζεψε τον σκυλο σου"
Ετσι ΑΝ ειναι ιδιοκτητος και ΑΝ ο ιδιοκτητης του ενδιαφερεται στο ελαχιστο θα κανει κατι......

Δεν μου περναει κατι αλλο απο το μυαλο....

Amaliaz

Well-Known Member
23 Οκτωβρίου 2009
10.134
4.835
Α
Μετα ΑΝ τον πετυχεις και ΑΝ ειναι φιλικος (κατα το δυνατον) περασε του ενα περιλαιμιο με ενα βαρελακι να γραφει κατι πχ "υπαρχουνε φολες στην περιοχη μαζεψε τον σκυλο σου"
Ετσι ΑΝ ειναι ιδιοκτητος και ΑΝ ο ιδιοκτητης του ενδιαφερεται στο ελαχιστο θα κανει κατι......
Πολυ καλη σκεψη αυτη... το εκανα προσφατα οχι με σημειωμα αλλα πηρα τηλ στον αριθμο που εγραφε στο κολλαρο... Πηρα την απαντηση "ε αν ειναι τοσο χαζος και φαει φολα τι να κανω? εχει βρει τρυπα και φευγει απο τον κηπο"

Blade57HRC

Banned
Banned
2 Ιανουαρίου 2013
800
0
Αθηνα
www.facebook.com
Πολυ καλη σκεψη αυτη... το εκανα προσφατα οχι με σημειωμα αλλα πηρα τηλ στον αριθμο που εγραφε στο κολλαρο... Πηρα την απαντηση "ε αν ειναι τοσο χαζος και φαει φολα τι να κανω? εχει βρει τρυπα και φευγει απο τον κηπο"
εκει απαντας ''βασικα ειναι τοσο εξυπνος που σου δειχνει οτι εισαι τοσο χαζος που δεν ξερεις να κλεινεις μια τρυπας στο τοιχο''......

mad00lini

Well-Known Member
29 Σεπτεμβρίου 2011
2.618
29
εκει απαντας ''βασικα ειναι τοσο εξυπνος που σου δειχνει οτι εισαι τοσο χαζος που δεν ξερεις να κλεινεις μια τρυπας στο τοιχο''......
χαχαχαχαχα owned!

AlbaS

Well-Known Member
2 Δεκεμβρίου 2012
348
5
χα,χα,χα,χα!!

Αρχικα βγαλτον μια φωτο, βαλτον στις "ευρεσεις"
Επειτα ψαξε σε κτηνιατρια κ ΑΤ μηπως τον εχει χασει καποιος....

Δεν μου περναει κατι αλλο απο το μυαλο....
Ευχαριστώ..!!Όντως, πολύ καλή σκέψη.. Θ
α το προσπαθήσω, αν τον ξαναπετύχω..
Αν κ αν ήταν να είχε ενδιαφερθεί, θα το είχε κάνει ήδη..

amangos

Well-Known Member
22 Απριλίου 2007
1.453
31
Άλιμος-Νέα Σμύρνη
www.sailing4all.com
Ωραία ιδέα αυτή η ανταλλαγή μυνημάτων πάνω στον σκύλο. Θα το εφαρμόσω. Ξέρω 1-2 σκύλους που είναι δεσποζόμενοι 100% αλλά τους αμολάνε να κάνουν βόλτα μόνοι τους. Θα γράψω σημειωματάκια τύπου ότι εάν τον ξαναδώ έξω ασυνόδευτο, δεν θα τον ξαναδείτε ας πούμε...