οφφτόπικ (αν και απλά μου κάνει για τρολλιά το θρεντ μία η άλλη) αλλά .... horde ή alliance?Αχαχαχααα νουμπάκο εννοούσε? Όσο σκέφτομαι ότι μπορεί να ήταν συμπαίχτης μου σε κανένα raid με κόβει κρύος ιδρώτας !
Δεν μας είπες για το πιτάκι όμως νούμπακλα...
Αlliance, ξεκινήσαμε executus αλλά κάναμε migration sylvanas, δεν παίζω εδώ και χρόνια όμως (από τότε που πήρα τα σκυλιά μου γιατί αλλιώς θα τα παραμελούσαοφφτόπικ (αν και απλά μου κάνει για τρολλιά το θρεντ μία η άλλη) αλλά .... horde ή alliance?server?
![]()
Α μάλιστα αφήσαμε την μαγκιά και πιάσαμε την τραγωδία. Ωραία δικαιολογία. Στο άβαταρ εσύ είσαι ή το σκυλί σου? Ναι άσε από τα πολλά βασανιστήρια δεν τους έχει μείνει νύχι για να γυρίσει .
Καλα μιλαμε εγραψες...............Στο άβαταρ εσύ είσαι ή το σκυλί σου?
Χαχαχαχαχααα μέσα!!!!Με δουλεύετε όλοι έτσι? Έχω έναν ωραίο private server που τρέχει στο wotlk patch, να μαζευτούμε να κάνουμε κανα guild να πάμε κανα raid? Έχουμε λαό που έχει παίξει εδώ μέσα!
(horde ομως)
όχι τπτ αλλά κι εγώ δεν παίζω γιατί που να προλάβω το σκύλο. Ενώ αν μαζευτούμε θα κάνουμε break σκυλοβόλτας στο raid![]()
Τωρα,πλεον μπορεις να παιζεις ρεηντ και απο αλλους σερβερς !! Και αρενα το ιδιο !!! Αν και το mop ειναι λιγο φεηλΑχαχαχααα νουμπάκο εννοούσε? Όσο σκέφτομαι ότι μπορεί να ήταν συμπαίχτης μου σε κανένα raid με κόβει κρύος ιδρώτας !
Δεν μας είπες για το πιτάκι όμως νούμπακλα...