Καρκίνος

Mariaellh123.

Member
26 Αυγούστου 2023
10
0
39
Λοιπόν το βρήκα γιατί μου έκανε διάρροιες συνεχώς εννοώ τις έδινα αντιβίωση δεν σταμάτησε, πρήστηκαν κ οι λεμφαδένες στο λαιμό, την πρώτη φορά που πήγα κτηνίατρο πήρε αιμα κομπλέ ,Μ είπε ν συνεχίσω την αντιβίωση έπειτα αφού συνέχισε τις έκανε παρακέντηση κ τώρα ξεκινήσαμε χημειοθεραπεία τις δίνω τροφή barf κ έλαιο cdb+cbda αλλά έχω διαβάσει για το λάδι thc αλλά δ τ βρίσκω στην Ελλάδα δ τ φέρνουν.

mareco

Well-Known Member
13 Ιουλίου 2009
30.922
20.325
Ναι αλλά έτσι που έχεις ανοίξει 2-3 φορές το ίδιο θέμα και έχεις κάνει κανά δυό ακόμη ποσταρίσματα σε παρεμφερή θέματα, δεν ξέρει κανείς, που να σου απαντήσει.
Διάλεξε ένα σου θέμα και μείνε σ' αυτό, για να υπάρχει και μία συνοχή στην συζήτηση.

Mariaellh123.

Member
26 Αυγούστου 2023
10
0
39
Ναι αλλά έτσι που έχεις ανοίξει 2-3 φορές το ίδιο θέμα και έχεις κάνει κανά δυό ακόμη ποσταρίσματα σε παρεμφερή θέματα, δεν ξέρει κανείς, που να σου απαντήσει.
Διάλεξε ένα σου θέμα και μείνε σ' αυτό, για να υπάρχει και μία συνοχή στην συζήτηση.
Είμαι καινούργια και τώρα προσπαθώ να μάθω πως απαντάω κάπου.

Mariaellh123.

Member
26 Αυγούστου 2023
10
0
39
εννοω εχουμε ολοκληρωσει τον πρωτο κυκλο χημιοθεραπειας την τελευταια εβδομαδα βηχει και λαχιαναζει παρα πολυ ωρα και σ ασχετη στιγμη ηρεμιας παιρνει κορτιζονη μερα παρα μερα και λαδι cbd κ hhc

Στατιστικά Forum

Θέματα
33.320
Μέλη
20.082
Νεότερο μέλος
liakosxr