Καλησπέρα κι από εμάς. Πριν μερικούς μήνες είχα κάνει θεραπεία στη σκυλίτσα μου (10 ετών beagle) για ουρολοίμωξη. Πριν 1 μήνα παρουσίασε πάλι αιματουρία-συχνοουρία και προχωρήσαμε σε υπέρηχο να δούμε τι συμβαίνει. Τα πράγματα μετά από πολύ πρόσφατη κυτταρολογική εξέταση δείγματος δεν ήταν καλά δυστυχώς. Έδειξαν καρκίνωμα μεταβατικού επιθηλίου στην κύστη. Περιττό να πω ότι κοντεύω να τρελαθώ. Ακολούθησα μια αγωγή με metacam συρρικνώθηκε λίγο ο όγκος αλλά δεν εξαφανίστηκε. Ο κτηνίατρος μου συμβούλεψε να την πάω στο Αττικό νοσοκομείο ζώων να την δουν κι εκεί για να αποφασιστεί ποια θεραπεία θα ακολουθήσει. Έκλεισα ραντεβού για την ερχόμενη εβδομάδα.
Θα ήθελα να σας ρωτήσω αν μπορώ να έχω εμπιστοσύνη στο συγκεκριμένο νοσοκομείο και αν υπάρχει κανείς που να έχει αντιμετωπίσει παρόμοιο θέμα. Ειλικρινά δεν μπορώ να αντέξω στη σκέψη να την χάσω χωρίς να μπορέσω να την βοηθήσω όσο μπορώ. Είμαι σε απόγνωση.
Ευχαριστώ πολύ
Θα ήθελα να σας ρωτήσω αν μπορώ να έχω εμπιστοσύνη στο συγκεκριμένο νοσοκομείο και αν υπάρχει κανείς που να έχει αντιμετωπίσει παρόμοιο θέμα. Ειλικρινά δεν μπορώ να αντέξω στη σκέψη να την χάσω χωρίς να μπορέσω να την βοηθήσω όσο μπορώ. Είμαι σε απόγνωση.
Ευχαριστώ πολύ